AI app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT jouw AI app ontwikkelaar

Door onze ruime ervaring en expertise op gebied van apps zijn wij de geschikte partner voor jouw AI oplossing. We ontwikkelen apps die bruikbaar zijn in het bedrijfsleven en van belang voor consumenten. Voor een overzicht van ons werk verwijzen we je graag naar onze portfolio pagina. Heb je een idee om AI te implementeren, kom met ons sparren over de mogelijkheden.

De mogelijkheden van AI zijn eindeloos en in tijden van Big Data ook erg hard nodig. AI en Big data zijn termen die vaak in een adem met elkaar genoemd worden. Erg logisch, want ze versterken elkaar. Eigenlijk kun je Big Data als de olie zien en AI als de motor. De grote hoeveelheid ongestructureerde data dat beschikbaar is moet benut worden, met AI wordt dat op een slimme en efficiënte manier gedaan. In die zin kan AI als een analyse- tool gebruikt worden om patronen te herkennen om voorspellende inzichten te geven. Maar aan de andere kant heeft AI veel data nodig om de algoritmes te trainen (machine learning).

AI kan in jouw organisatie voor automatisering zorgen. Systemen worden steeds vaardiger in het herkennen van onder meer beeld, taal en patronen. Vaak zie je daarom ook dat organisaties AI gebruiken om de klantenservice efficiënter te maken met een chatbot. Klanten kunnen op een intuïtieve manier communiceren met intelligente chatbots welke uitgerust zijn met natuurlijke taalverwerking. Bij DTT begrijpen we dat de combinatie van data en intelligentie goud waard is voor jouw organisatie. Met onze technische expertise en gevoel voor design zijn we in staat om voor jouw bedrijf de juiste digitale oplossing te leveren. Verder zal dankzij onze gedegen marketing achtergrond het eindresultaat ook de aandacht krijgen die het verdiend.

 
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

AI app laten ontwikkelen bij DTT

De ontwikkeling van AI biedt jouw bedrijf veel kansen op het gebied van automatisering. Wij kunnen garanderen dat wij voor jou een slimme, zelflerende app kunnen creëren dat data waardevol maakt.  Zoek jij een manier om de klantenservice te verbeteren, waardevolle inzichten te krijgen uit grote hoeveelheden informatie of het automatisch persoonlijk maken jouw webshop? Dan is AI een optie om te implementeren binnen jouw bedrijf. Met onze team ervaren app ontwikkelaars realiseren wij dit voor jou. Enthousiast geraakt over de mogelijkheden van kunstmatige intelligentie? Of heb je zelf al een idee over een mogelijke oplossing? Neem contact met ons op via de telefoon of per mail. Ook ben je van harte welkom op ons kantoor in Amsterdam. Om een AI app ontwikkelen te ontwikkelen ga je naar DTT!

 

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.