Home > Apps ontwikkelen > Zorg app ontwikkelaar

Zorg app ontwikkelaar

De ontwikkeling van een zorg app vereist een zorgvuldige aanpak. Met meer dan 10 jaar ervaring op de mobiele markt én een expertise in eHealth app ontwikkeling kan DTT je van dienst zijn als zorg app ontwikkelaar. DTT staat voor 'Doing Things Together', samen werken wij met de opdrachtgever aan de mooiste oplossingen. DTT opereert op het snijvlak van techniek en creativiteit, een bijzondere en specialistische combinatie. Daarom treden wij naar voren als expert en adviseur, wij nemen onze verantwoordelijkheid om te komen tot een succesvolle zorg app voor zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker. Een proactieve houding en helder verwachtingsmanagement zijn essentieel bij app ontwikkeling. Wij zijn open in onze communicatie en geven onze opdrachtgevers inzicht in de voor- en nadelen van de gekozen eindoplossing. Op zoek naar de beste app ontwikkelaar? DTT is als maatwerk app ontwikkelaar de beste optie om van jouw idee een geslaagde app te maken.

Een ehealth app laten ontwikkelen bij DTT

Technologie heeft zijn weg gevonden in de zorg. De gezondheidszorg wordt steeds meer ondersteund en verbeterd met digitale toepassingen, dit wordt ook wel eHealth genoemd. EHealth biedt talloze mogelijkheden en zorgt ervoor dat de gezondheidszorg een stuk efficiënter en doortastender wordt.

De kans is groot dat je op deze pagina terecht kwam door te zoeken naar ''zorg app'' of ''app gezondheid''. Bij DTT zetten we graag jouw zorg app idee om naar een doeltreffende en solide oplossing voor de lange termijn. Met een e health app combineren wij twee werelden met elkaar: de medische wereld en wereld van app ontwikkeling. Met een lange geschiedenis in het ontwikkelen van zorg apps die het leven van de gebruiker vergemakkelijken of verzachten, vind je DTT vooral aan de medische frontlinie van de app stores. Waarom we dit soort apps graag maken? Bij DTT krijgen wij voldoening wanneer we een positief effect bewerkstelligen op het leven van anderen. Bekijk de e Health apps op deze pagina voor een impressie van wat DTT kan als het aankomt op zorg app ontwikkeling.

Wij dienen graag als sparringpartner tijdens de conceptontwikkeling. Daarnaast adviseren wij jou graag over de uiteenlopende mogelijkheden van verschillende functies voor in de app. Alle mogelijkheden zijn bespreekbaar. Wij sparren graag samen over de functies en het design om ervoor te zorgen dat jouw zorg app een groot succes wordt.

De kennis en ervaring die van toepassing is op jouw app idee delen we graag tijdens een persoonlijk gesprek. Wij communiceren open, eerlijk en geven onze opdrachtgevers inzicht in de voor- en nadelen van de gekozen eindoplossing. Bij DTT gaan we niet voor 'quick wins' maar voor het opbouwen van lange termijn relaties en opleveringen van hoge kwaliteit. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op.

RIVM Tekenbeet voorlichtings-app  - DTT apps
App Image Icon

iPhone – Android – API - CMS

RIVM Tekenbeet

voorlichtings-app

Welzorg Pechhulp app - DTT apps
App Image Icon

iPhone – iPad – Android – Tablet

Welzorg

Pechhulp app

Erasmus MC Clinical Challenge - DTT apps
App Image Icon

iPhone – iPad – Android – Tablet – API – CMS

Erasmus MC

Clinical Challenge app

Doula Bevallingscoach - DTT apps
App Image Icon

iPhone – iPad – Android – Tablet – Web

Doula

Bevallingscoach

App Image Icon

Web - PWA - CMS - API

Ziekenhuisbedchecker

App Image Icon

iPhone – Android – API – CMS

iProvèn

eHealth app

App Image Icon

iOS - Android - CMS - API

Jellinek Minnesota

St. Jude Medical voorlichtingsgame - DTT apps
App Image Icon

iPad – Web – API – CMS

St. Jude Medical

voorlichtingsgame

App Image Icon

iPhone

Middin

seksuele voorlichtings-app

RSR Pechhulp app - DTT apps
App Image Icon

iPhone – iPad – Android – Tablet

RSR

Pechhulp app

Hoes geocaching game - DTT apps
App Image Icon

iPhone – Android – API – CMS

Hoes

EFOX Parkinson's Oefeningen app - DTT apps
App Image Icon

Android – Tablet – API

EFOX Parkinson's

Oefeningen app

Fruitbuit app - DTT apps
App Image Icon

Hybride – iPhone – Android – API – CMS

Fruitbuit app

RIVM Respondent Driven Sampling  - DTT apps
App Image Icon

Web - API - CMS

RIVM Respondent Driven Sampling

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.