E-health app laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Een e-Health app ontwikkelen bij DTT

Wie op een efficiënte manier een kwalitatieve app wilt ontwikkelen komt al gauw uit bij app specialist DTT. DTT heeft al meerdere opdrachtgevers voorzien van pracht apps. Zo zijn er dus ook al een aantal zeer populaire e-Health apps ontwikkeld. Hiermee draagt ook DTT haar steentje bij aan de gezondheid van de bevolking. Ons team beschikt over de kennis en vaardigheden om zorg te koppelen aan een app wat vele voordelen op kan leveren. Zo kunnen wij via een app patiënten voorzien van verschillende soorten info wat ervoor kan zorgen dat de patiënt niet eens meer de deur uit hoeft. Door de eerdere ontwikkeling van meerdere e-Health apps weet het DTT team wat ervoor nodig is om een succesvolle e-Health app te lanceren. Nog niet overtuigd? Lees hier over de eerdere successen van door DTT ontwikkelde e-Health apps.

Succesverhalen in e-Health apps

Het is een fenomeen dat technologie ontwikkeld door DTT bijdraagt aan een gezonde bevolking. In ons portfolio zijn een hoop succesvolle apps terug te vinden waaronder ook een aantal pareltjes van e-Health apps. De resultaten die opgehaald worden door onze gezondheidsapps worden vervolgens online bijgehouden door zowel de arts als de cliënt, we spreken hier van blended care.

Zo heeft DTT onder meer de Doula bevallingscoach app ontwikkeld. De Doula bevallingscoach app is de meest complete en best gewaardeerde bevallingsapp. Met deze app heb je tijdens de gehele bevalling een ervaren verloskundige aan je bed, vanaf de eerste wee. In deze app coacht verloskundige Marij je liefdevol door je weeën heen. Je hoeft alleen maar te luisteren, haar warme stem laat je ontspannen. Als je dat wilt, kun je er mooie muziek bij aanzetten. De statistieken van je weeën tijden worden automatisch weergegeven in een overzichtelijke tabel. Het overdragen van deze informatie kan zeer nuttig zijn voor de doctor of arts.

Naast Doula heeft ook de door DTT ontwikkelde Tekenbeet app enorme veel positieve reacties gekregen. Deze app is ontwikkeld in opdracht van het rijksinstituut van volksgezondheid en milieu. Wat de app zo speciaal maakt? De Tekenbeet app informeert gebruikers over het dier de teek en de ziekte van Lyme. De app biedt meerdere functionaliteiten ter preventie van tekenbeten en de bijbehorende gevaren. Middels de tekenradar krijgen gebruikers direct inzicht in de actuele en tiendaagse verwachting van het activiteitsniveau van het nimfenstadium van de teek. Gebruikers krijgen desgewenst ook een pushbericht, wanneer het activiteitsniveau van het nimfenstadium een kritische grens passeert. Een gewaarschuwd gebruiker telt voor twee.

Een gezond voedingspatroon is van groot belang voor de volksgezondheid. Een onderdeel van gezonde voeding is het consumeren van genoeg fruit. In het beroepsleven komt het vaak voor dat mensen dit vergeten door drukte of andere factoren. Onze Fruitbuit app zorgt ervoor dat het RIVM met een paar drukken op de knop fruit kunnen bestellen zodat elke werknemer toekomt aan zijn ‘2 stuks fruit per dag’. Dit zorgt voor gezonde medewerkers die het beste uit zichzelf kunnen halen.

Tot slot een van DTT’s grootste bijdrage aan de volksgezondheid: de iProvèn e-Health app. Deze app is ontwikkeld in samenwerking met Masena, investeerder in enorm veel succesvolle projecten over de hele wereld. Met deze app kan de gezondheid worden gemeten en direct doorgestuurd worden naar een belanghebbende zoals een arts of een docter. Deze app versnelt verschillende zorgprocessen waardoor dit wordt toegejuicht door verschillende medische instellingen. De iProven app kan worden gezien als een medisch geadviseerde e-Health oplossing.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

e-Health app ontwikkelen

e-Health is het succesvolle huwelijk tussen de gezondheidzorg en informatie- en communicatietechnologie (ict). Deze combinatie brengt een revolutionaire vernieuwing voor de gezondheidszorg op gang die te vergelijken is met de ontdekking van antibiotica en röntgenapparatuur. Deze ontwikkeling heeft betrekking op iedereen of je nou jong of oud bent. Het ontwikkelen van een e-Health app kan ook voor jou uitkomst bieden. gezondheidapps zijn handige gereedschappen voor het ophalen en delen van informatie, het stellen van diagnoses, het visualiseren van de behaalde resultaten en nog veel meer. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een e-Health app? Neem contact op met appontwikkelaar DTT en maak een afspraak voor een inventarisatie gesprek bij ons op kantoor in hartje Amsterdam. Hier bespreken wij vrijblijvend de mogelijkheden van jouw idee onder het genot van een kop koffie.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.