E-learning app laten ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen E-learning app laten maken bij DTT:

 

Door de ontelbare mogelijkheden van apps is het natuurlijk een handig middel om stof over te brengen naar bijvoorbeeld leerlingen of medewerkers. Deze krijgen zo de mogelijkheid om waar en wanneer ze willen hun kennis over bepaalde zaken te verbreden. Een bedrijf kan zo zijn medewerkers van alles leren zonder daar mankracht aan te verliezen. Dit scheelt veel tijd en geld en dat zijn natuurlijk belangrijke factoren in het bedrijfsleven.

Ruime ervaring E-learning apps
DTT is een specialist in het bouwen en designen van verschillende soorten apps waaronder E-learning apps. Door ervaringen met verschillende bedrijven weet DTT de juiste oplossing voor vrijwel elk probleem te vinden. Zo ook voor bedrijven die op zoek zijn naar een E-learning app die aansluit bij de gedachte van het bedrijf. DTT ontwikkeld apps met een breed scala aan functionaliteiten en kan daarom aan vrijwel alle gestelde eisen voldoen. Dit zorgt ervoor dat DTT altijd een goed resultaat boekt wanneer het gaat om de productie van E-learning apps.

Een ander positief punt bij de productie van een E-learning app bij DTT is dat het gevraagde design vanuit een door de klant omschreven concept verwerkt wordt tot een werkende app die direct bruikbaar is. Dit wil zeggen dat na de productie van de E-learning app er ook direct gebruik van gemaakt kan worden.

Flexibel en meedenkend partner
DTT biedt als fullservicebureau natuurlijk de hoogste kwaliteit apps aan die aansluiten op de wensen van de klant. Naast het leveren van een product geven wij ook adviezen en denken wij mee over wat de beste uitkomst voor u bedrijf is. Bijvoorbeeld op welke manier zal een E-learning app het beste aanslaan op de door u aangegeven doelgroep? Zo zorgen wij ervoor dat er optimaal geprofiteerd kan worden van u nieuwe app!

Ruime ervaring in complexe oplossingen
Met de enorme ervaring van DTT krijgt ons bedrijf het keer op keer voor elkaar om goede oplossingen te vinden die onze klanten verder helpen. Zo hebben ook onze E-learning apps al meerdere malen een geweldige uitkomst geboden voor verschillende klanten. Ook wanneer er een aan of opmerking ontstaat over een van onze apps staat DTT direct paraat hier naar te kijken en de klant verder te helpen.

Nog niet overtuigd? Bekijk dan hier ons portfolio eens.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

E-learning app laten bouwen door DTT

 

De ontwikkeling van een E-learning app biedt uw organisatie de mogelijkheid uw personeel lesstof aan te bieden. Door middel van mobile learning zal uw personeel op theoretisch vlak sterker worden waardoor er efficiënter kan worden gewerkt. Het gebruik maken van E-learning zorgt er tevens voor dat er geen mankracht verloren gaat aan het opleiden van werknemers. Wij begrijpen dat uw personeel over verschillende mobiele apparaten beschikt. Daarom ontwikkelen wij E-learning apps die geschikt zijn voor diverse devices, zoals een iPhoneiPadAndroid, of Android tablet. Zo is het voor iedere werknemer mogelijk de E-learning app binnen te halen op zijn eigen device.

DTT denkt graag met u mee bij het ontwikkelen van een E-learning app. Door onze ruime expertise op het gebied van app ontwikkeling zijn wij snel in staat een goede inschatting te maken m.b.t. de mogelijkheden van de ontwikkeling van uw E-learning app. Daarnaast staan wij u bij in het uitdenken van het concept en het marketingplan. Wij ondersteunen u project door het geven van adviezen en wij denken altijd mee over het door u gewenste product. Wilt u een E-learning app laten ontwikkelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op of bezoek ons kantoor in Amsterdam om de mogelijkheden omtrent een e-learning app te bespreken. U werknemers opleiden was nooit eerder zo makkelijk als met E-learning!

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.