Educatieve app laten ontwikkelen

Educatieve app laten ontwikkelen

Wilt u een educatieve app laten ontwikkelen voor uw instelling? DTT staat u graag bij in het ontwikkelen van een educatieve applicatie. Een educatieve app kunt u bij ons laten ontwikkelen voor de verschillende platformen; iOS (iPad & iPhone), Android, en HTML5. DTT is ervaren met het maken van uiteenlopende educatieve apps. 

Steeds meer scholen en uitgeverijen zien het voordeel in van een app. Wil je een app dat interactie biedt tussen lesmethode(s) en de leerling? Misschien heb je een geweldig nieuwe leermethode bedacht en wil je dat in de praktijk tot uitvoering brengen met ene app. Ook voor voorlichtingsapps ben je bij DTT aan het juiste adres. Nieuwsgierig naar wat wij doen? Lees vooral verder. Misschien is jouw educatieve app binnenkort ook te vinden op deze pagina!

Educatieve app laten ontwikkelen
Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Educatieve app laten maken door DTT

Door onze ruime ervaring met het ontwikkelen van educatieve apps is DTT een geschikte partner voor jouw app of mobiele weboplossing. In het verleden hebben wij educatieve apps mogen ontwikkelen voor Middin en componist Henk Wieman. Hij biedt gebruikers een nieuwe methode om piano te leren spelen. Nieuwsgierig naar het verhaal achter deze app? Lees hieronder meer.

Henk Wieman bedacht in de jaren 90 het Listen & Play concept. Een nieuwe manier om piano te leren spelen. De reguliere methode van noten leren gooide hij overboord. De nieuwe methode draait om het beluisteren van noten en de verschillende toonhoogtes. Dit concept past natuurlijk prima in een app. Henk Wieman dacht hier ook zo over. In samenwerking met DTT is de Listen & Play app ontwikkeld. Deze educatieve app leert gebruikers op een speelse manier pianospelen. Nieuwsgierig geworden over Listen & Play? Probeer de app zelf uit op de iPhone of iPad.

Een andere educatieve app uit de stal van DTT is de Middin Seksuele Voorlichtings-app. Middin helpt dagelijks cliënten met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking. Middin zocht een ontwikkelbureau voor een eigen app. DTT werd geschikt bevonden en zo begon ons proces aan de app voor Middin. De app voorziet de gebruiker van seksuele voorlichting. De user interface van de app is geschikt gemaakt voor personen met een licht verstandelijke beperking. De app biedt veel informatie over allerlei onderwerpen zoals: voorbehoedsmiddelen en SOA’s. Daarnaast bevat de app ook een quiz en een condoomspel.

Zoals je leest zijn wij vanaf concept tot in de app store een betrouwbare partner. Als je enkel over een concept beschikt kun je toch bij ons terecht. Wij willen je graag verder helpen met het uitwerken van je concept. Heb je al gedacht aan een verdienmodel? De positionering van je app? Specifieke wensen van je doelgroep? Hier doen wij graag onderzoek naar. Dus ook in de stadium vóór het ontwikkelen van een app kun je bij ons goed terecht.

Gedurende het ontwikkelproces houden we je graag op de hoogte over de voortgang van het project. We verwachten uiteraard niet tegen problemen aan te lopen maar willen je toch graag voorzien van informatie. Wellicht dat er nog aanpassingen mogelijk zijn die voor je interessant zijn.

Wij zorgen er ook voor dat de app in de Play Store en de App Store verschijnt. Die zorgen nemen we jou uit handen. Ook na de publicatie van je app blijven wij je graag helpen. Bepaalde fouten treden pas na omstandigheden op. Gedurende twee maanden zullen wij deze kosteloos verhelpen. Zoals je leest zijn wij een flexibele en meedenkende partner met ruime ervaringen in complexe oplossingen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

BEDRIJFS-APPS

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

CONSUMENTEN APPS

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

WEB OPLOSSINGEN

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Waarom een educatieve app laten bouwen?

Waarom een educatieve app laten bouwen? Vandaag de dag maken veel kinderen (en ouders) gebruik van tablets, ook tijdens de lessen. De boeken worden vervangen door tablets en de leerlingen maken op spelenderwijs kennis met de verschillende leermethodes. Ook in het voortgezet onderwijs en het hoger onderwijs maken leerlingen steeds vaker gebruik van een tablet of smartphone, bijvoorbeeld voor het leren van de tentamen/examen stof. Door het laten bouwen van een app spelen we in op de wensen en behoeften van de leerlingen. Met een app blijft leren leuk! 

Bij DTT beschikken wij over een team dat graag met u mee denkt over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een educatieve app. Neem contact met ons op voor meer informatie omtrent het ontwikkelen van een educatieve app. 

Apple development Android development HTML5 development Game development

REFERENTIES VAN ONZE OPDRACHTGEVERS

referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen, januari 2014

"We willen jullie graag nog wat meegeven:

  • Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"
referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie, januari 2015

"Voor ons populairste en bekendste Kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multmedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel en ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen Kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.