iOS App laten ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Apps en games voor iPhone en iPad

Bij DTT hebben we de afgelopen jaren veel kennis en ervaring opgedaan rondom het ontwikkelen van iOS apps en games. Wij hebben zowel games als apps ontwikkeld met miljoenen downloads en duizenden 5 sterren ratings in de app stores. Bij DTT denken we graag proactief met je mee over jouw app idee en kunnen we door onze expertise snel inzicht geven over welke mogelijkheden er zijn. Ons team werkt resultaatgericht toe naar een hoogwaardige eindoplevering waarbij de focus op kwaliteit en onderscheid ligt. Ook wordt er door ons geluisterd naar de wens van zowel de opdrachtgever als de eindgebruiker. Hierdoor zijn onze apps miljoenen keren gedownload in de App Store.

Wij meten het succes en resultaat van de apps door middel van ratings en reviews van de eindgebruikers en reviews van onze opdrachtgevers. DTT kan met trots laten weten dat wij vaak bijna de hoogst haalbare rating van 5 sterren aantikken. Daarnaast zijn wij ook erg trots op onze eigen referenties van opdrachtgevers.

Een tweetal apps ontwikkeld door DTT zijn OSR Star Finder 2.0 en Doula.

Een van onze succesvolle apps beschikbaar voor iOS apparaten is OSR Star Finder 2.0. Met de app vindt je alle sterren aan de hemel of benoem je je eigen ster voor een speciaal moment op een bepaalde datum of locatie. Deze app is in de App Store al meer dan een miljoen keer gedownload en de app is beoordeeld door gebruikers met een gemiddelde van 4,7 sterren. OSR Star Finder 2.0 is beschikbaar in de App Store voor alle iOS apparaten.

Een andere zeer succesvolle app beschikbaar in de App store is Doula, de bevallingscoach voor op je telefoon. De app zorgt ervoor dat je tijdens de gehele bevalling ervaart alsof er een verloskundige naast je bed staat vanaf de eerste wee. De verloskundige Marijke coacht je door de weeën heen met haar stem en in de app worden de statistieken van de weeën bijgehouden in een overzichtelijke grafiek.  Deze app is al 193 keer beoordeeld door de gebruikers met een gemiddelde rating van 4,1 sterren en staat in de top 5 van de nationale zwangerschapsapps. Doula is beschikbaar in de App Store voor alle iOS apparaten.

Ben je nieuwsgierig geworden naar hoe we jouw idee kunnen realiseren? Ons team denkt graag proactief mee over jouw idee. Met onze expertise op het gebied van iOS apps ontwikkelen hebben wij goed inzicht over alle mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon of email zodat wij je kunnen uitnodigen voor een kennismaking op ons kantoor in het hartje van Amsterdam.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

iOS app laten maken bij DTT

Bij DTT staan we graag voor je klaar om je te helpen bij het realiseren van je idee voor een app of game voor iOS devices. Hoe groter de uitdaging, hoe enthousiaster wij worden. DTT staat bekend als een betrouwbare, flexibele en snelle app ontwikkelaar, met oog voor resultaat. Onze onderscheidende iOS apps scoren hoog in de App Store door vele downloads en hoge ratings van eindgebruikers. Wij bieden full-service aan door onze technische expertise en onze creatieve en commerciële achtergrond. Bij DTT streven we naar een zo hoog haalbare kwaliteit. Enthousiast geworden? Neem vrijblijvend contact met ons op via de telefoon of email zodat wij je kunnen uitnodigen voor een gesprek op ons kantoor in het hartje van Amsterdam.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.