iOS ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Het laten ontwikkelen van een iOS app

 

DTT staat u bij in het uitwerken van uw iOS app idee, naar concept tot de uiteindelijke ontwikkeling van de app. In de afgelopen vijf jaar hebben wij een mooi portfolio van diverse iOS apps ontwikkeld, die ook nog eens goed zijn ontvangen door de gebruikers. Dit is iets waar we erg trots op zijn en dit willen we graag voortzetten. Bij DTT werken we resultaatgericht toe naar een hoogwaardige eindoplevering, waarbij de focus op kwaliteit en onderscheidend vermogen ligt. Een paar voorbeelden van unieke iOS apps ontwikkeld door DTT:

- De RIVM Tekenbeet app informeert gebruikers over het dier de teek en de ziekte van Lyme. De app biedt meerdere functionaliteiten ter preventie van tekenbeten en de bijbehorende gevaren. Middels de tekenradar krijgen gebruikers direct inzicht in de actuele en tiendaagse verwachting van het activiteitsniveau van het nimfenstadium van de teek. Gebruikers krijgen desgewenst ook een pushbericht, wanneer het activiteitsniveau van het nimfenstadium een kritische grens passeert. Een gewaarschuwde gebruiker telt voor twee.

- Speciaal voor de poker liefhebbers hebben wij de PokerConnect app ontwikkeld. De PokerConnect app maakt het mogelijk om samen met vrienden, collega’s familie of kennisen een uitdagend potje poker te spelen op een innovatieve manier. Incomplete kaartspellen behoren tot het verleden, aangezien deze overbodig zijn bij de PokerConnect app. Op een centraal apparaat wordt de pokertafel en het verloop van het spel weergegeven. De spelers verbinden hun eigen smartphone of tablet met het centrale apparaat en zien hierop hun persoonlijke speelkaarten. De acties die bij Poker komen kijken zijn simpel uit te voeren via je eigen smartphone.

- Wie had het ooit voor mogelijk gehouden om een eigen ster te kopen en de sterrenhemel te verkennen op uw eigen smartphone? De Online Star Register (OSR) app maakt dit mogelijk en verschaft verdere informatie over planeten en constellaties. In de OSR app maken wij gebruik van de Augmented Reality techniek, deze maakt het mogelijk om door de sterrenhemel te navigeren door met de camera van uw iPhone/iPad naar de sterrenhemel te kijken.

Intensief, open, eerlijk en transparant contact met de opdrachtgever staat bij DTT hoog in het vaandel. Ons gemotiveerde team zal u dan ook het gehele traject van de app ontwikkeling bijstaan en adviseren. Wij gaan voor een ultieme klantervaring, waarbij u als opdrachtgever centraal staat. Met onze ervaring zijn wij snel in staat om een inschatting te maken van de mogelijk- en onmogelijkheden van uw app idee. In een eerste kennismaking zullen wij dan ook kritisch naar uw app idee kijken, zien wij geen kansen? Dan zullen wij u dit met alle eerlijkheid mededelen. Bij DTT nemen we alleen opdrachten aan, die haalbaar zijn en kans van slagen hebben. Hebben beide partijen een goed gevoel na de eerste kennismaking? Dan zullen wij een ontwikkelvoorstel opstellen. Een belangrijk onderdeel hiervan is een gedegen marktanalyse. Onze marketingafdeling zal de huidige markt grondig analyseren, hiermee krijgen wij inzicht in de kansen en bedreigingen voor uw app.

Om u alvast een beeld te geven van hoe we app, op het gebied functionaliteiten, zal werken, zullen onze getalenteerde (user-interface) designers een ‘workflow’ ontwikkelen. Dit is een functioneel ontwerp van de app, waarmee alle functies en schermen van de app inzichtelijk worden gemaakt. Deze fase neemt veel tijd in beslag, dit om de gebruiksvriendelijkheid van de app op een dusdanig hoog niveau te krijgen. Uw feedback is erg belangrijk in deze fase. Uiteindelijk zult u van ons een compleet ontwikkelvoorstel ontvangen, welke de volgende onderdelen bevat: marktonderzoek, uitwerken UI, concept, technische documentatie en een exacte en modulair opgestelde begroting welke ons in staat stelt een vaste prijs af te geven voor het project. Wanneer u akkoord gaat met het ontwikkelvoorstel, zullen wij starten met het ontwerpen van de definitieve designs en het ontwikkelen van de app.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

iOS ontwikkelaar Amsterdam DTT

 

DTT is in haar doen en laten een echte partner, wij gaan dan ook niet voor de ‘quick-wins’, maar voor een langdurige en duurzame samenwerking waar beide partijen in de toekomst van profiteren. Ons team zal u dan ook het gehele traject van de app ontwikkeling betrekken bij het project, dit kan zijn in de vorm van feedback en het op de hoogte houden van updates (nieuwe builds etc.) door uw aangewezen project manager.

Indien u meer wilt weten over het laten ontwikkelen van een iOS app of een app op een ander platform, neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch of via de website. Wij geven u graag advies over de technische mogelijk- en onmogelijkheden en de te volgen ontwikkelstrategie. iOS app ontwikkelaar DTT denkt met u mee als het gaat om iOS app ontwikkeling.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.