iPhone app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

iPhone app ontwikkelen door DTT

 

Bij DTT hebben we een geheel eigen aanpak. Deze heeft zich bewezen als een zeer effectieve en succesvolle werkwijze. De opdrachten die we binnenkrijgen verdelen we in drie onderdelen, namelijk: het marktonderzoek, het concept en de realisatie. Hierdoor kunnen we na elke fase beslissen of we zaken moeten aanpassen om het beste resultaat te behalen. Het resultaat is tenslotte hetgeen dat telt.

In de onderzoeksfase geven we onze bevindingen over uw idee en kijken waar het geperfectioneerd kan worden, zodat we een goed plan op papier krijgen. Samen bekijken we wat er mogelijk is binnen uw budget en aan de hand daarvan formuleren we doelstellingen. Vervolgens brengen we de markt in kaart door grondig marktonderzoek te verrichten. We onderzoeken daarbij de branche, de klanten en de concurrentie. Zodoende kunnen we de positionering in de markt bepalen en de juiste keuzes maken voor de strategie.

Zodra het marktonderzoek is afgerond, beginnen we met het concept. In deze fase maken onze designers een workflow. Dit is een overzicht van de schermen van de app plus de bijbehorende taken. Vervolgens bespreken we samen met u de mogelijkheden om tot een mooi concept te komen. Het wordt tenslotte uw app. Als het concept voldoet aan zowel uw als onze wensen, gaan we over tot de realisatie van de definitieve app.

Natuurlijk moet de app nog getest worden voordat hij de app store in kan. Hiervoor hebben we professionele testers in dienst die precies weten waar de valkuilen zitten. U kunt de app uiteraard ook zelf uitproberen om te bekijken of u nog iets wilt aanpassen. We gaan tenslotte pas de markt op zodra beide partijen tevreden zijn.

U kunt met elk idee over een iPhone app bij DTT terecht. Zo hebben we de volgende apps ontwikkeld:

- De RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp. DTT heeft de Tekenbeet app ontwikkeld voor het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport met als doel het informeren van gebruikers over het dier de teek en de ziekte van lyme. De gebruikers worden geïnformeerd door middel van tekst, beeld en video. Met deze app kan de gebruiker zichzelf en anderen controleren op tekenbeten, een teek van het lichaam verwijderen en een tekenbeet behandelen.

- De Doula Bevallingscoach app. Deze is in samenwerking met verloskundigen ontwikkeld om zwangere vrouwen van het begin tot het eind bij te staan. Zo heeft de app ingesproken coaching teksten, ademhalingsbegeleiding en achtergrondmuziek. Daarnaast biedt de app inzicht in het verloop van de weeën.

Festive. Dit is een app voor festivalgangers. Het geeft een festival overzicht voor Nederland, België en binnenkort de hele wereld. De offline werking zorgt ervoor dat de app overal beschikbaar is voor de festivalgangers. Hiermee spelen we perfect in op de vaak beperkte internetverbinding op festivalterreinen. Gebruikers van de app ontvangen push notificaties zodra de line up van een festival bekend is. Ook kunnen de gebruikers artiesten zoeken en kan er doorgelinkt worden naar de SoundCloud of het Youtube kanaal van de artiest.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: iPhone app ontwikkelaar Amsterdam

 

DTT is een ervaren iPhone app ontwikkelaar in Amsterdam. In 2010 hebben we dit bedrijf opgezet en door de jaren heen hebben we een goed beeld gekregen van de markt. Daardoor weten we precies wat er in de markt speelt en wat de ontwikkelingen zijn. Met deze kennis kunnen we een goede voorspelling geven over uw idee. Ons team bestaat uit ervaren experts met verschillende achtergronden. Zo kunnen we u uitstekend begeleiden bij het maken en vermarkten van uw iPhone app. Al onze designers hebben een ruime ervaring in het maken van apps en hebben oog voor detail. Hierdoor zijn de apps van DTT mooi vormgegeven en van hoogstaande kwaliteit. Naast het ontwikkelen van de app kunnen we u voorzien van goed advies over de strategie. We durven met zekerheid te zeggen dat we een toegevoegde waarde voor u zullen zijn.

Waarom kiezen voor DTT? Bij DTT hechten we veel waarde aan klantgerichtheid. Transparantie en eerlijkheid typeren onze handelswijze. Dus om een antwoord te geven op de vraag: we zijn oprecht en begeleiden u tot de app in de app store staat. Heeft u interesse in een samenwerking met ons? Kom gerust bij ons langs. U kunt ons vinden in de Spuitstraat op 10 minuten loopafstand van het centraal station in Amsterdam. Op zoek naar een toegevoegde waarde voor uw bedrijf? Laat uw iPhone app ontwikkelen door DTT!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.