Medische app laten ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen medische app laten ontwikkelen door DTT:

 

Het bedenken en ontwikkelen van medische apps kan vele uitkomsten bieden voor de medische wereld. Tijdens het proces zijn er veel vragen die beantwoord dienen te worden. Er wordt veel geïnvesteerd in de medische wereld en dat mogen we zien als iets dat vele uitkomsten kan bieden. Ziekenhuizen worden steeds geavanceerder en er worden steeds meer werkzaamheden uitgevoerd door computers en robots. Deze technologische boost in ontwikkelingen heeft wel gezorgd dat er steeds meer informatie verwerkt en verstuurd moet worden. Een app kan hiervoor een unieke uitkomst bieden. Bij DTT ben je aan het juiste adres voor een medische app.

Ruime ervaring mobiele apps

Wij bij DTT hebben al ruime ervaring opgedaan als app ontwikkelaar met de ontwikkeling van apps voor diverse klanten. Wij zijn dan ook in staat om voor vrijwel elke partner het juiste resultaat neer te zetten. Ook klanten uit de medische wereld kunnen wij uitstekend voorzien van een medische app die de processen en communicatie kan versnellen en allicht te verbeteren. Zo weten wij door onder andere de ontwikkeling van bijvoorbeeld de RIVM Tekenbeet app en de Doula bevallinscoach app hoe wij de ontwikkeling van een medische app aan moeten pakken.

Van concept tot in de app store

Bij DTT hoef je je geen zorgen te maken over de aangeleverde resultaten. Wij ontwikkelen onze producten precies hoe jij als klant het zou willen. Vervolgens zorgen wij dat bij de oplevering van de app er direct gebruik van gemaakt kan worden. Dit betekend dat een medische app meteen gebruikt kan worden voor de verbetering van de interne en externe processen. Dit verbeterd de communicatie tussen de medische wereld onderling en tussen medici en patiënten.

Flexibel en meedenkend partner

Bij DTT zorgen wij er natuurlijk voor dat wij al jou wensen in de app laten terug komen. Daarnaast denken wij mee met jouw concept om zo hopelijk tot het ultieme resultaat te komen. Door de koppen bijeen te steken vullen wij klanten aan op plekken waar wij verbeterpunten zien. Hierdoor hebben wij al vele positieve responses gehad op onze samenwerkingen. Ook bij de ontwikkeling van een medische app weten wij jou te adviseren om zo tot een perfect eindresultaat te komen.

Ruime ervaring in complexe oplossingen

Bij DTT weten wij op welke manier we de klanten tevreden achter laten met hun nieuwe app. Wij denken in oplossingen en gaan altijd tot het uiterste. Dit zorgt ervoor dat jouw medische app perfect aansluit op jouw behoeften en de mogelijke behoeften van klanten, medewerkers en andere belanghebbenden.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Waarom een medische app bouwen?

Een medische app kan ondersteuning bieden in het verbeteren van de kwaliteit, efficiëntie en communicatie binnen de patiëntenzorg. Daarnaast zijn er nog tal van andere mogelijkheden voor het laten ontwikkelen van een medische app, hierbij kun je denken aan preventiemogelijkheden, het stellen van diagnoses of het geven van instructies. Het is mooi om te zien hoe DTT bij kan dragen aan de positieve ontwikkelingen van de medische wereld. Wij weten hoe belangrijk deze ontwikkelingen zijn en kunnen door het verbeteren van de efficiëntie en het versnellen van de communicatie ons steentje bijdragen aan een gezondere bevolking!

Zoals gezegd heeft het DTT team al meerdere medische apps ontwikkelt wat heeft gezorgd voor ervaring in de medische app sector. In ons portfolio vindt u verschillende medische apps zoals de eerder genoemde Doula bevallingscoach app en de RIVM Tekenbeet app. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor uw zorginstelling? Neem dan gerust contact met ons op of bezoek ons kantoor in Amsterdam. Bij DTT bespreken wij graag de mogelijkheden omtrent een medische app. Een medische app kunt u bij ons laten maken voor de verschillende platformen; iOS, Android en HTML5. Zo zijn er ontelbare mogelijkheden en kan iedereen gemakkelijk gebruik maken van jouw nieuwe medische app.

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.