Home > Over DTT > Vacatures > Office manager stage

Office manager stage

DTT is trots op de mensen die stage bij ons hebben gelopen, velen van hen zijn nu een belangrijk onderdeel geworden van ons team bijvoorbeeld in de rol van fulltime collega of parttime collega (naast de studie). Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe talenten om ons DTT team te komen versterken. Wij zijn per direct op zoek naar een office manager stagiair met een can-do mentaliteit.

Waar houden wij ons mee bezig binnen DTT?

Met passie werken wij aan een perfecte mix van techniek, strategie en creativiteit. DTT ontwikkelt sinds 2010 apps, websites en games voor iOS, Android en web. In ons portfolio vind je oplossingen voor de mooiste bedrijven zoals de Kamer van KoophandelGreenpeaceKPMGING BankFox SportsPorscheErasmus MC, en de Rijksoverheid.

Hebben we je interesse gewekt? Neem eens een kijkje hier en lees over onze historie.

Stagiaires
over dtt

Stagiaires nemen een belangrijke positie in bij DTT. Je krijgt de kans je te bewijzen als volwaardige collega. Er ligt namelijk veel uitdagend werk en als je laat zien dat je je werk serieus neemt, krijg je mooie klussen toegespeeld. Een stage lopen bij DTT is een sterke start voor een ambitieuze carrière, je werkt hier aan mooie concepten en voor grote merken.

Lees meer >

Met wie ga je werken?

Bij DTT sta je in nauw contact met je collega’s van alle afdelingen; Concept en strategie, UI/UX design, Development, Quality assurance en Project management. Wij geven prioriteit aan het creëren van een vertrouwde en ondersteunende omgeving waar je je begrepen en gewaardeerd voelt. Een team van meer dan 60 talentvolle collega’s afkomstig uit landen over de gehele wereld, allemaal even vriendelijk en met hetzelfde doel voor ogen: met elkaar het bedrijf verder blijven verbeteren en tot mooie en spraakmakende opleveringen komen.

Alvast uitzoeken wie jij gaat inmaken met een potje Call of Duty of FIFA? Neem hier een kijkje.

Meer weten over hoe anderen hun tijd bij DTT hebben ervaren? Lees dan hier hoe anderen hun tijd binnen DTT hebben ervaren.

Waaraan ga je meewerken?

Je bent mede verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op kantoor, waarbij er alle ruimte is voor jouw inbreng en initiatief. What you do best? Het aanbrengen van structuur en ervoor zorgen dat je collega’s niets ontbreekt. Jij hebt organisatorische skills en ziet verbeterkansen in ons bedrijf, zo ontwikkel je jezelf en til je onze documentatie en administratie naar een hoger niveau. Concrete werkzaamheden zijn het ontvangen van klanten, opzetten van digitaal agenda beheer, verbeteren van kantoorbeleid en meer. 

Wat kan je ons bieden?

Wat ga je leuk vinden tijdens je werk bij DTT?

We snappen dat werktijd en vrije tijd vaak als tegenpolen worden gezien, maar dit weerhoudt ons er niet van om werktijd zo leuk mogelijk te maken. Dit doen we door het volgende aan ons team aan te bieden:

Solliciteer nu door je cv (en motivatie) te mailen naar apply@d-tt.nl. Zit je nog met vragen, dan kan je ons HR team altijd bellen of mailen.

DTT is een erkend ECABO en SBB leerbedrijf.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer over een stage bij DTT:

Lees hier wat stagiaires zeggen over hun stageperiode bij DTT.
DTT vervult de rol van support coach.
Meer succesverhalen over DTT.
Bekijk hier een foto-impressie van je toekomstige werkomgeving.
Volg ons op Instagram.
Onze samenwerking met Coke TV.

Amparo van Tholl

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan je graag te woord.