Android app maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Het laten ontwikkelen van een Android app

 

Er is geen beter moment dan nu voor het ontwikkelen van een Android app. Iedereen heeft tegenwoordig namelijk een smartphone, en instinctief zal iedere gebruiker de hele dag door naar zijn telefoon grijpen. Hier kunt u op inspelen, want met een doeltreffende Android app valt er veel te winnen. Een goede app functioneert niet alleen als visitekaartje, maar houdt de gebruiker ook betrokken bij uw merk. Brengt u als eerste een originele en functionele Android app uit, dan is een sterke groei van uw klantenbereik goed mogelijk!

Graag werken wij dan ook samen met u aan het maken van een succesvolle Android app. Een app die niet alleen informatie zendt, maar de gebruikers ook stimuleert om de app te blijven gebruiken. Door de juiste functionaliteiten te implementeren behoudt u trouwe klandizie. Zo kunt u gebruikers bijvoorbeeld de mogelijkheid geven om te reageren op geplaatste media, kunt u de gebruiker uitnodigen om zelf ook content te produceren voor de app of kunt u een uitdagend element toevoegen om wedstrijdspirit binnenin de gebruikers aan te wakkeren. DTT denkt graag met u mee over dit soort functionaliteiten, en kijkt daarbij ook naar opkomende trends binnen de markt, de concurrentie en onze bestaande portfolio. Een selectie uit onze huidige portfolio geeft weer wat voor een creatieve en diverse Android apps wij ontwikkelen:

- Scoupy is een applicatie die op basis van de GPS locatie kortingsbonnen uitdeelt aan de gebruiker. Een dagje shoppen is nog nooit zo goedkoop geweest! Deze shopping assistent was zo goed bevallen bij het publiek dat het als beste startup van 2012 is bekroond. Het trok ook grote partijen aan. Zowel Sanoma Media als PostNL hebben inmiddels geïnvesteerd in de applicatie.

Make a Guess is een Android game waarin spelers raden kunnen waar hun vrienden een foto van hebben gemaakt. Maar dit gaat verder dan een close-up foto maken en posten. Voordat je de foto deelt kan je onder andere filters toevoegen, de foto een puzzel maken of delen van het plaatje weggummen. Zo maak je het raden moeilijk en de gokjes meer entertaining. Een creatieve Android app op basis van een klassiek concept.

- Diligent is een Android app ontwikkeld om de smartphones van hun bedrijfsmedewerkers zo energiezuinig mogelijk te maken. De hele telefoon wordt met deze app optimaal getweakt, waardoor data alleen wordt verzonden als er genoeg signaal is, de camera minder batterij slurpt en de GPS automatisch aan en uit wordt gezet. Zo konden de werkers met goed vertrouwen de dag doorkomen in Tanzania, waar ze gestationeerd zijn.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: ervaren Android app maker

 

De mogelijkheden voor Android applicaties zijn eindeloos. Het is dan ook zo dat met welke opzet u ook naar ons kantoor komt, ons ervaren team kan helpen met het nemen van de volgende stap. Als u door de bomen het bos niet meer zit, komen wij met enkele suggesties. Bent u overdonderd door alle ideeën en mogelijkheden, dan helpen wij u met het knippen waar nodig en leggen wij de focus (eerst) op het belangrijkste. Heeft u echter al een concreet plan liggen, dan neemt ons ervaren team het concept onder de loep, geven we nog feedback en beginnen met de ontwikkeling. Met de korte lijnen waar wij mee werken kunt van begin tot het eind meekijken met het project. DTT is dan ook een transparante en eerlijke partner, en schroomt dan ook niet om haar feedback te geven in de beginfase van conceptontwikkeling. Elk project wat DTT aangaat, wordt dan ook met de grootste professionaliteit en kundigheid tot voltooiing gebracht.

Het ervaren team van DTT is zeer benieuwd naar uw (gebrek aan) app idee. Dus bent u op zoek naar een ervaren, sterk en hechte app maker, neem dan voor een geheel vrijblijvend gesprek contact met ons op. Android app maken? DTT!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.