Android app ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT uw Android app ontwikkelaar

U wilt een geschikte partner vinden om een Android app te ontwikkelen? Dan bent u bij DTT aan het goede adres. Door de juiste combinatie van creativiteit, strategie en techniek toe passen op uw idee of vraag, helpen wij uw organisatie verder in het benutten van de mogelijkheden van Android apps. Wij staan bekend als een betrouwbare, flexibele en snelle app ontwikkelaar, met oog voor resultaat. Bij DTT maken we onderscheidende Android apps die hoog scoren in de Google Play store.

Een tweetal apps uit voorgaande samenwerkingen:

Doula Bevallingscoach
Verloskundige Marijke Sibie zocht een ontwikkelaar om haar innovatieve idee voor een app werkelijkheid te maken. Een doula is als het ware een bevallingscoach, die zwangere vrouwen tijdens de bevalling ondersteunt. Normaal gesproken kost een doula aardig wat geld, waardoor het niet voor iedereen een optie is. Daarom wilde verloskundige Marijke Sibie een app ontwikkelen om iedereen een doula voor iedereen mogelijk te maken. In DTT vond zij de juiste partner. In samenwerking met verschillende vooraanstaande professionals uit de kraamhulp en gezondheidszorg werd de Doula Bevallingscoach app gerealiseerd.

De app begeleidt zwangere vrouwen tijdens de weeën door een combinatie van ontspannende muziek en geluiden en een rustgevende stem. Daarnaast worden de weeën bijgehouden en weergeven in een inzichtelijke grafiek. De app is een groot succes en is de meest gewaardeerde en complete bevallingsapp op de markt. Onder andere de Telegraaf, het Parool en Viva Mama schreven enthousiast over de app.

I Amsterdam Maps & Routes app
De gemeente Amsterdam vroeg bewoners en ondernemers om experimenten aan te dragen om de drukte in de binnenstad te verminderen. DTT voelde zich geroepen om een initiatief in te dienen: een geocaching app waarbij gebruikers door de stad worden geleid en de minder drukke wijken en bezienswaardigheden bezichtigen. De gemeente Amsterdam keurde het initiatief goed en DTT ontwikkelde samen met I Amsterdam de app genaamd I Amsterdam Maps & Routes.

Gebruikers kunnen uit verschillende wijken kiezen en via routes de wijken verkennen. Het geocaching aspect houdt in dat speciale challenges zichtbaar worden wanneer een gebruiker in de buurt komt van bepaalde bezienswaardigheden. Ook deze app heeft een goede offline modus.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Android biedt eindeloze mogenlijkheden

De juiste invulling geven aan een concept, zodat uw app van kwaliteit is en zich kan onderscheiden van de rest. Dat is waar het team van DTT enthousiast van wordt. Of u nu concreet weet hoe u invulling wilt geven aan uw idee of dat u juist de mogelijkheden wilt bespreken, bij DTT weten wij raad met hoe wij u verder kunnen brengen. Hoe groter de uitdaging, hoe enthousiaster wij worden.

Kennis over de mogelijkheden van verschillende app platformen zorgt ervoor dat de juiste strategie kan worden bepaald voor de ontwikkeling van uw app. Android is samen met iOS veruit het meest gebruikte mobiele platform. Het is geen kwestie van het één of het ander, apps kunnen natuurlijk ontwikkeld worden voor beide platformen.

Als u een zo breed mogelijk publiek wilt bereiken met uw app, kan het verstandig zijn om een app voor beide platformen te ontwikkelen. Of dit noodzakelijk is, is afhankelijk van uw situatie en wensen. Het team van DTT bezit up-to-date kennis over dit soort zaken, waardoor de juiste keuzes gemaakt worden om de ontwikkeling van uw app een succes te maken.

Een Android app kan gebruikt worden op apparaten van verschillende merken, zoals Samsung, HTC en Sony. In tegenstelling tot iOS, waarbij alleen op Apple apparaten de apps gebruikt kunnen worden. Android staat bekend om zijn (gedeeltelijk) open source code. Eenvoudig gezegd houdt dit in dat app ontwikkelaars de code van een app kunnen aanpassen. Hierdoor zijn er minder beperkingen en voorwaarden voor de ontwikkeling van een Android app. De mogelijkheden zijn daarom eindeloos en het team van ontwikkelaars van DTT kan uw vernieuwende en creatieve ideeën uitwerken tot een app met groot onderscheidend vermogen.

Wilt u inzicht krijgen in de mogelijkheden van Android apps voor uw organisatie? DTT kan u dit inzicht bieden, neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

RIVM

Desirée Beaujean, Afdelingshoofd Richtlijnontwikkeling en Implementatie RIVM

"Het RIVM heeft in april 2014 de app 'Tekenbeet' gelanceerd. Deze app is in eerste instantie ontwikkeld voor Android. Met deze app kunnen mensen (zonder internetverbinding!) opzoeken hoe teken eruit zien en wat je moet doen om teken correct en snel te verwijderen. Vanaf juli 2014 zal de app ook voor IOS beschikbaar zijn.

We hebben bij de start van dit traject met een aantal potentiële opdrachtnemers gesproken waarbij onze uiteindelijke keuze op DTT viel. Wat ons opviel was dat DTT vanaf de kennismaking erg betrokken was bij het onderwerp en de ontwikkeling  van de app. De redelijke tarieven hebben zeker ook een rol gespeeld bij de keuze voor DTT. Gedurende onze samenwerking hebben we Jeffrey steeds beter leren kennen. We mailden en belden zó regelmatig met elkaar, dat we zelfs de behoefte kregen om te mailen als dat eigenlijk niet nodig was. Dat zegt genoeg!

Kortom, DTT is een prima partner gebleken om een app mee te ontwikkelen; betrouwbaar en altijd in voor een grapje. Dat is prettig samenwerken!"

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.