Android app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT full service app developer

 

U kunt met een gerust hart een Android app bij DTT laten ontwikkelen. Wij werken graag met u samen aan een succesvolle- en kwalitatief hoogstaande Android app. Bij DTT begeleiden wij u tijdens het gehele traject van idee tot Android app, van design tot realisatie. Daarnaast kunt u bij DTT ook terecht voor de promotie van uw Android app. Wij beschikken over een uitgebreide lijst van belangrijke nationale en internationale websites waarop apps gereviewd worden. Naast het laten ontwikkelen van een Android app kunt u bij DTT ook terecht voor de ontwikkeling van apps voor iPad, iPhone en HTML5. Enkele voorbeelden van Android apps ontwikkeld door DTT:

- Speciaal voor het WK 2014 ontwikkelde DTT de Continental Framez app. Met deze app konden de gebruikers op een gratis, leuke en unieke manier speciale momenten op een Continental event vastleggen in een speciaal fotoframe. M.b.v. deze fotoframes werden speciale momenten getransformeerd naar een professionele foto-shoot, welke te delen waren met vrienden en familie op Facebook. Leuke bijkomstigheid was dat de gebruikers werden beloond in de vorm van e-vouchers, wanneer zij hun Facebook berichten deelden.

- De Ajax Fanzone app is de meest complete Ajax app. Met deze app blijf je als echte Ajax fan altijd en overal op de hoogte van het laatste Ajax nieuws, live wedstrijdstatistieken, de uitslagen, het wedstrijdprogramma en het competitieoverzicht. Daarnaast is het mogelijk om te reageren op nieuwsberichten en zo de discussie aan te gaan met andere Ajax fans. De gebruiker heeft ook de mogelijkheid om push notificaties te activeren voor wanneer er een nieuw artikel of is geplaatst of als je reactie is geliked etc. Tevens wordt de Ajax Fanzone app zeer goed beoordeeld in de app stores.

- Speciaal voor het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Millieu (RIVM) ontwikkelde DTT de Tekenbeet app. De app informeert de gebruikers over het dier de teek en de ziekte van Lyme. De functionaliteiten van de app dienen ter preventie van tekenbeten en bijhorende gevaren. Zo geeft de tekenrader de gebruikers direct inzicht in de actuele en tiendaagse verwachting van het activiteitsniveau van het nimfenstadium van de teek. Desgewenst ontvangen gebruikers een pushbericht, wanneer het activiteitsniveau van het nimfenstadium een kritische grens passeert.

Ons gedreven team zal u gedurende het gehele traject van de app ontwikkeling bijstaan. Met onze ruime ervaring weten wij precies wat nodig is om van uw app een succes te maken, wij zullen u altijd voorzien van een goed onderbouwd advies. In ons doen en denken zijn we resultaatgericht en bewaken we de (commerciële) doelstellingen van onze klanten. Alvorens we van start gaan met de ontwikkeling is het belangrijk dat er een duidelijk beeld bestaat over de doelstellingen op de lange en de korte termijn, de doelgroep en het verdienmodel. Ook in deze voorbereidende fase staat DTT u graag bij. Na de eerste kennismaking zal ons marketingteam de huidige markt grondig analyseren, zodat we inzicht hebben in de kansen en bedreigingen voor uw app idee. Ook kijken we naar wat de succesvolle apps binnen deze markt zowel goed als fout doen en dit nemen wij mee in de volgende stap van het ontwikkelvoorstel.

Vervolgens zullen onze ervaren user-interface designers een ‘workflow’ ontwikkelen. In een workflow denken we de gehele app uit en geven dit weer in een ‘ruwe’ schets van de app. Dit houdt in dat we de app (alle schermen) puur op functionaliteiten inzichtelijk zullen maken. Het belangrijkste is dat de app erg gebruiksvriendelijk is, om een bepaalde kwaliteit te kunnen garanderen is het noodzakelijk om voor deze fase ruim de tijd te nemen. Vanzelfsprekend zullen wij uw feedback hierin meenemen. Uiteindelijk ontvangt u een compleet ontwikkelvoorstel, welke de volgende componenten bevat: marktonderzoek, uitwerken UI (de workflow), totaal concept, technische documentatie en een exacte en modulair opgestelde begroting. Bij DTT staan we voor kwaliteit, u kunt dan ook van ons een onderscheidend design verwachten.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: Android app developer Amsterdam

 

Een proactieve houding en helder verwachtingsmanagement zijn essentieel voor een bevredigende eindoplevering. Bij DTT gaan we niet voor de 'quick wins', we gaan voor lange termijn relaties en opleveringen van hoge kwaliteit. Wij begrijpen dat hierin de toekomst ligt. Onze projectmanagers zullen altijd open en transparant met u communiceren en zijn altijd goed bereikbaar.

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor het ontwikkelen van een app? We ontvangen u graag bij ons op kantoor in Amsterdam om samen over uw app idee te sparren. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen, bel of mail gerust. DTT is de juiste keuze voor het laten ontwikkelen van een Android app.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.