Android Tablet app ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT uw Android tablet app ontwikkelaar

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden van tablet apps voor uw organisatie? In DTT vindt u de geschikte partner om de mogelijkheden voor u en uw organisatie in kaart te brengen en verder te ontwikkelen tot een onderscheidende Android tablet app van hoge kwaliteit. Dit doen wij door de juiste balans van strategie, creativiteit en techniek toe te passen op uw idee. DTT staat bekend als een flexibele, snelle en betrouwbare app ontwikkelaar. Wij denken graag met u mee hoe de ontwikkeling van een Android tablet app uw organisatie verder kan brengen.

Een tweetal Android tablet apps uit voorgaande samenwerkingen:

HG Schap Informatie Systeem
HG zocht een specialist die snel kan leveren, transparant is, meedenkt met zijn opdrachtgever en kwalitatieve apps oplevert. In DTT vonden zij de partner die aan deze kenmerken voldoet en ondertussen zijn verschillende projecten van HG met succes afgerond door DTT, waaronder de HG Schap Informatie Systeem app.

De intelligente app is te gebruiken op tablets die in het schap staan van wereldwijde HG verkooppunten. Door technische functies weet de app het als een winkelbezoeker in de buurt is en opent een welkomscherm. Winkelbezoekers voeren hun schoonmaakprobleem in en de app biedt advies op maat over welke HG oplossing geschikt is voor de winkelbezoeker.

Door middel van het content management systeem kan HG de productinformatie in de app gemakkelijk up-to-date houden en is het zelfs mogelijk om de app automatische updates uit te laten voeren. De app houdt statistieken bij over welke producten het meest worden gezocht, zodat HG en de winkel inzichten kunnen halen uit deze statistieken.

Adante e-vergadering app
Het consultancybureau Adante was op zoek naar een oplossing om papierloos vergaderen mogelijk te maken voor organisaties. Na contact met verschillende app ontwikkelaars vond Adante in DTT de juiste partner.

Uit deze samenwerking ontstond de Adante e-vergadering app, een tablet app geschikt voor elk soort organisatie en te gebruiken door alle medewerkers. In de app kunnen vergaderstukken worden ingezien en kunnen medewerkers gemakkelijk annoteren in de documenten. Daarnaast kan een agenda worden bijgehouden met details over alle vergaderingen. Adante biedt de app aan hun opdrachtgevers aan als brug tussen business en ICT.

In de woorden van Adante: “DTT is een uitstekende partner en onderscheidt zich van de door middel van hun betrokkenheid. Het team van DTT denkt met je mee, zoekt zaken uit, geeft eerlijk advies en communiceert snel waardoor je je nooit hoeft af te vragen hoe het staat met het project”.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Android tablets versus smartphones

Android tablets zijn de markt aan het veroveren. Bij DTT houden we de ontwikkelingen van Android tablets en apps nauw in de gaten, zodat we exact op de hoogte zijn van de laatste trends. Door onze up-to-date kennis te combineren met ruime ervaring in het ontwikkelen van Android tablet apps, weten we bij DTT precies hoe uw idee zich kan ontplooien tot een app van kwaliteit die daadwerkelijk meerwaarde biedt. Of u nu een app wilt laten maken welke gericht is op de consumentenmarkt, bedoeld is voor in-house doeleinden of voor een andere toepassing, DTT heeft de kennis en ervaring om uw idee een succes te maken.

Het verschil tussen het gebruik van een tablet en een smartphone zit onder andere in de taken waar de apparaten voor gebruikt worden. Beide een tablet en smartphone zijn mobiele apparaten, echter de tablet heeft toch vaak een vaste functie, zoals thuis of op kantoor. Hierdoor wordt het veel gebruikt voor activiteiten en taken van langere duur, zoals games of het lezen van artikelen. Smartphones worden voornamelijk onderweg gebruikt, voor vluchtige activiteiten zoals het checken van social media, of op de achtergrond, zoals voor het luisteren naar muziek. Dit soort inzichten zijn van belang voor de beslissingen over de ontwikkeling van uw app. DTT voorziet u hierin van professioneel advies, zodat de juiste beslissingen genomen kunnen worden.

Een groot voordeel van een Android app voor tablets, is dat het te gebruiken is op tablets van verschillende merken, zoals Samsung, Huawei en Acer. Door de (gedeeltelijk) open source code van Android kan de code worden aangepast. Dit heeft zo zijn voor- en nadelen, maar een groot voordeel is dat er minder beperkingen zijn in de ontwikkeling van uw app. Hierdoor zijn er eindeloos veel mogelijkheden en kan het team van DTT de meeste creatieve en vernieuwende apps ontwikkelen voor uw organisatie.

Bent u ook benieuwd geworden wat tablet apps voor bijdrage kunnen leveren aan uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, DTT helpt u en uw organisatie graag verder.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

HG

Johan G. Gelderblom, Director Finance, Administrative Organisation and Information Technology

"Wij zochten de specialist, die snelheid (over en weer), transparantie (in wijze van offreren) en kwaliteit (van dienstverlening en product) kon leveren, zonder dat vergeten wordt om mee te denken met de opdrachtgever! In het eerste project, een Sales app voor onze internationale buitendienst, is DTT hierin ruim geslaagd.

Een tweede project, een webportaal voor onze internationale klanten, is tegen die achtergrond wederom aan DTT gegund. Ben nieuwsgierig of DTT hier wederom voor slaagt, immers zoals wij intern als slogan hanteren: ‘je bent zo goed als je laatste wedstrijd’, dus je moet je telkens weer bewijzen!

Project 3 (een tweede Sales app) en project 4 (een complete nieuwe website) liggen intern op de teken tafel, dus…….!?"

Greenpeace Nederland referentie

ADante Business Information

Dave Simons, IT Consultant

"ADante E-vergadering is een oplossing die papierloos vergaderen binnen uw organisatie mogelijk maakt. In samenwerking met DTT hebben we een app ontwikkeld waarmee de gebruiker via de iPad de agenda en actuele vergaderstukken ter beschikking heeft. De app biedt tevens de mogelijkheid om de vergaderstukken van annotaties te voorzien.

We hebben met een aantal leveranciers gesproken en uiteindelijk voor DTT gekozen. Wat DTT onderscheid van andere app ontwikkelaars is dat zij erg betrokken zijn bij de ontwikkeling van de app. DTT denkt mee, zoekt zaken voor je uit en geeft een eerlijk advies waar dat nodig is. Jeffrey en zijn team communiceren snel en volledig waardoor je als klant altijd in control bent en je nooit hoeft af te vragen ‘hoe staat het ermee?’ Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en we zullen voor de verdere ontwikkeling van de app zeker met DTT blijven samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.