Blokster app overzicht
Oplevering: 2016, kwartaal 1

Met Blokster wordt het eenvoudiger en leuker om een nieuw huis te zoeken. Op basis van de gebruikersvoorkeuren worden er voorproefjes getoond van alle geschikte woningen. Met Blokster kan de gebruiker onder andere kiezen hoeveel kamers hij wil in zijn nieuwe huis, waar hij wil wonen en hoeveel het huis mag kosten. Door naar links of naar rechts te swipen geeft de gebruiker aan of hij wel of geen interesse heeft in de getoonde huizen.

Na het swipen kan de gebruiker de informatiepagina’s doornemen van de huizen waar hij interesse in heeft getoond. Mocht de gebruiker overtuigd zijn, dan kan hij met Blokster een afspraak maken voor een bezichtiging of zich aanmelden voor een ‘open huis bezichtiging’. Is er geen open huis gepland of is die net afgelopen, dan wordt de gebruiker met behulp van pushnotificaties ingelicht zodra een nieuwe dag en tijdstip bekend zijn.

Meer Blokster? Bezoek de website

Blokster app beschrijving

Functionaliteiten

Referentie

"De ervaringen die wij hebben met DTT als app ontwikkelaar zijn zeer positief. Geweldig daarin was hun vermogen om een gezamenlijk idee zo snel en efficiënt om te zetten in een daadwerkelijk geweldig werkende app. Het doorlopen van het 'ontwikkelvoorstel stappenplan' heeft ons geholpen het idee scherp op papier te krijgen alvorens we van start gingen met de ontwikkeling van de app. Het is een gezonde uitdaging om als twee afzonderlijke wooncorporaties in Amsterdam, 'Eigen Haard' en 'De Alliantie' iets samen te bedenken en uit te voeren. Met de inzet, kunde en pragmatische hands-on methode van DTT is dat boven verwachting goed gelukt. Door goede, directe korte communicatie lijnen hebben we in zeer korte tijd een geweldig product gerealiseerd. Aanrader."

 

Bouke Molenkamp, Manager Zakelijke Markten

Meer app oplossingen

Joost Gunterman

meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.