Native app ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen native app ontwikkelen bij DTT:

 

Een native app laten ontwikkelen bij DTT brengt veel voordelen met zich mee. Bij DTT begeleiden we u namelijk gedurende het gehele traject; van het eerste idee, het design tot realisatie. Want wat is er nou niet fijner dan een ervaren en deskundige partner die proactief met u meedenkt, tijdens elke fase van de ontwikkeling. Onze ervaren app ontwikkelaars staan elk moment klaar voor u om jouw native app te ontwikkelen voor alle platformen: Android, iOS en HTML5.

DTT heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van native apps. Zo hebben we met succes apps ontwikkeld voor grote opdrachtgevers. Voor de ING bank is bijvoorbeeld de ING Marketingdag app ontwikkeld. De app heeft een significante ‘fun factor’, dit ter ondersteuning van de ING Marketingdag. De app bestaat uit verschillende onderdelen; de kennismakingsronde, de kennisquiz, de marketing awards en een woordenspel afgeleid van het populaire programma ‘de slimste mens’.

Naast de ruime ervaring in het ontwikkelen van native apps begeleidt DTT zijn klanten graag door het gehele app ontwikkel proces. Van concept tot in de app store. In de beginfase van de app ontwikkeling wordt er een ‘workflow’ gecreëerd. Een workflow is een ruwe schets van alle schermen van de app specifiek gericht op functies. In deze fase zal ons team van user interface designers veelvuldig in contact met u zijn. Feedback van u, als opdrachtgever, vinden wij namelijk zeer belangrijk. DTT fungeert binnen het app ontwikkel traject als flexibel en meedenkend partner. Wanneer de workflow is goedgekeurd en de designs definitief zijn, goedgekeurd door beide partijen, dan start het development proces. Onze projectmanagers zullen alle processen bewaken, om zo de hoogst haalbare kwaliteit te kunnen garanderen.

Het ontwikkelen van een native app kan ervaren worden als een lastig proces. DTT heeft ruime ervaring in complexe oplossingen. Bekijk ons portfolio om meer te lezen over de opdrachten die DTT met succes heeft opgeleverd.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Laten maken van een native app

 

DTT is u graag van dienst bij het laten maken van een native app. Wij hebben onder andere native apps ontwikkeld voor iPhone, iPad, en Android. Graag werken we samen met u aan het ontwikkelen van een native app. Bij DTT maken wij gebruik van een persoonlijke benadering, elke aanvraag is tenslotte uniek. Samen met de klant brengen we de wensen en doelstellingen in kaart.

Bij DTT streven we altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit, daarnaast kunt u ook een helder verwachtingsmanagement verwachten. Openheid en transparantie over de zaken rondom uw project hebben bij ons de hoogste prioriteit. Hiermee hopen wij onze samenwerking voort te kunnen zetten in de toekomst.

DTT onderscheidt zich door haar brede ontwikkelcapaciteit. Waar de meeste app ontwikkelaars zich richten op één enkel platform, is DTT in staat uw app idee op een vijftal platformen 'native' te ontwikkelen. Op zowel iOS, Android als HTML5. DTT beschikt over haar eigen team van mobiele app ontwikkelaars, dit stelt ons in staat snel een inschatting te maken van de mogelijk- en onmogelijkheden van uw app idee. Graag adviseert native app ontwikkelaar DTT u ook omtrent de promotie en distributie van uw native app.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.