iPad app laten ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Het laten ontwikkelen van een iPad app

 

Naast het ontwikkelen van iPad apps is ons ervaren team ook in staat apps te ontwikkelen voor alle andere platformen: Android, iOS en HTML5. Om tot een succesvolle app te komen is er een belangrijke vraag, namelijk: Wat is het doel van de app? Het antwoord op deze vraag vormt de basis, die tot een juiste strategie zal leiden die nodig is om de app te laten ontwikkelen. Bij DTT denken wij graag met u mee over de mogelijk- en onmogelijkheden van uw app idee. Met onze gedegen marketing achtergrond helpen wij u ook graag met de promotie en distributie van uw app. Dit is de full service die wij bieden. Bovendien hechten wij erg veel waarde aan open en transparantie communicatie met onze klanten. Wij zijn in ons doen en laten een echte partner, welke streeft naar een langdurige samenwerking waar beide partijen van profiteren. Enkele voorbeelden van iPad apps ontwikkeld door DTT:

- Met de Nictiz app zijn gebruikers altijd en overal op de hoogte van het laatste Nictiz nieuws. Daarnaast kunnen gebruikers zelf berichten plaatsen in de app en reageren op bestaande berichten om zo de discussie aan te gaan met andere Nictiz app gebruikers. Deze berichten kunnen worden gefilterd per categorie of gesorteerd op populariteit. In de app kunnen onder meer PDF’s, video’s, afbeeldingen en evenementen worden weergeven. PDF documenten kunnen verder door de gebruikers worden bewerkt en opgeslagen.

- Met behulp van de Welzorg Pechhulp app worden klanten van Welzorg Nederland in staat gesteld om snel en eenvoudig contact op te nemen met de klantenservice van Welzorg Nederland bij pech onderweg. Middels GPS wordt de exacte locatie van de gebruiker bepaald. De locatiegegevens zijn van belang wanneer de hulpvrager de telefonische helpdesk benaderd. De locatie van de gebruiker wordt in een pop-up op de kaart getoond. Onderaan de kaart wordt een “bel” knop weergegeven. Wanneer de gebruiker op de "bel" knop drukt wordt automatisch het nummer van de klantenservice van Welzorg Nederland gebeld.

Om inzicht te krijgen in de huidige markt en dan met name uw potentiële concurrenten, zullen onze gedreven marketeers een marktonderzoek uitvoeren. U kunt veel leren van uw concurrenten, leren van hun fouten of juist van wat zij weer goed doen. Door een combinatie te creëren van deze goede punten met een onderscheidend en uniek design, speelt u uw concurrenten uit. Zo verkrijgen wij ook inzicht in de kansen en bedreigingen voor uw app. Ook zullen we u voorzien van een ‘workflow’. Dit is een functioneel ontwerp van alle schermen van de app. Ons ervaren team van user-interface designers streven naar de ultieme gebruikerservaring. De gebruiker staat dan ook te allen tijde centraal in het (voor)ontwikkel proces. Voor het voor ontwikkeltraject nemen we ruim de tijd, dit om een bepaalde kwaliteit te kunnen garanderen. Dit bespaard ons vervolgens veel kostbare ontwikkeltijd.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: iPad app ontwikkelaar Amsterdam

 

Ons gemotiveerde team helpt u graag verder met het ontwikkelen van uw app idee tot een sterk concept. In onze eerste kennismaking zullen we eerst de nodige zaken in kaart brengen, zoals uw doelstellingen voor de lange termijn en wat u precies met de app wilt bereiken. Indien beide partijen met een goed gevoel terug kijken op de eerste kennismaking zullen wij een ontwikkelvoorstel opstellen. Het ontwikkelvoorstel bevat de volgende componenten: marktonderzoek, uitwerken UI (een workflow), totaal concept, technische documentatie en een exacte en modulair opgestelde begroting.

DTT staat voor kwaliteit. Resultaatgericht werken wij toe naar een hoogwaardige eindoplevering. In onze communicatie zijn wij open en transparant, afspraak is afspraak. U kunt van ons dan een helder verwachtingsmanagement verwachten. Bij DTT gaan we niet voor de ‘quick-wins’, maar voor een duurzame samenwerking. Wij zullen u gedurende het gehele traject van de app ontwikkeling bij staan. Onze projectmanagers zijn altijd goed bereikbaar, zowel telefonisch als via de mail. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een iPad app? Neem gerust contact met ons op. Met onze ruime ervaring en expertise kunnen wij al snel inzicht geven over de kansen van uw app idee. Een iPad app laten ontwikkelen? DTT.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.