iPad app ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT uw iPad app ontwikkelaar

Wilt u een iPad app laten ontwikkelen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Dan is DTT de geschikte partner waar u naar op zoek bent. DTT staat bekend als een flexibele, snelle en betrouwbare app ontwikkelaar. Door techniek, strategie en creativiteit op de juiste manier te combineren kunnen wij een iPad app voor u ontwikkelen van hoge kwaliteit en met onderscheidend vermogen. Steeds meer organisaties zien de potentie van iPad apps in. Wij denken graag met u mee over een iPad app voor uw organisatie.

Een tweetal iPad apps uit voorgaande samenwerkingen:

KPMG Fine II app
De accountants- en adviesorganisatie KPMG was op zoek naar een oplossing om hun cliënten beter inzicht te geven in de risico’s van internationale wetten en regels. In DTT vonden zij de geschikte partner om de KPMG Fine I app en de KPMG Fine II app te ontwikkelen. Een app die na een interactieve en intelligente vragenlijst een heat map laat zien met de positie van de cliënt ten opzichte van internationale wetten en regels. Een handige en duidelijke manier dus om de cliënten van KPMG meer inzicht te geven.

De opdrachtgever was erg positief over de samenwerking. In de woorden van KPMG: “Onze wensen en eisen waren niet eenvoudig, maar tijdens de goede samenwerking zijn we tot een goed design gekomen. Knap hoe ons complexe scoringsmodel op eenvoudige wijze is geïmplementeerd zodat ook niet-technische collega's dit via de back-end kunnen beheren”.

BAM Inspiratie oplossing app
De bouw- en techniekorganisatie BAM Utiliteitsbouw was op zoek naar een manier om te benadrukken hoe veiligheid op en rondom de bouwplaats een belangrijk thema is voor de organisatie. Het idee was om commerciële aanbiedingen inzichtelijk te maken voor iedereen in de organisatie en hen te inspireren. Uit dit idee ontstond de BAM Inspiratie oplossing app: een native iPad app en webapplicatie waarin waardevolle en creatieve ideeën over bijvoorbeeld duurzaamheid, projectaankleding en relatiegeschenken gedeeld worden met de medewerkers.

Door de intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface kunnen de medewerkers van BAM op een speelse en innovatieve manier bezig zijn met hun werk. BAM Utiliteitsbouw was erg tevreden over de snelheid waarmee DTT de app had ontwikkeld, ons enthousiasme, en onze flexibele werkhouding.

Benieuwd naar de mogelijkheden die DTT uw organisatie kan bieden als iPad app ontwikkelaar? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

iPad versus iPhone

U weet wat u wilt voor de ontwikkeling van uw iPad app, maar u weet niet hoe u dit kan bereiken? DTT biedt u de kennis en techniek om van uw idee een iPad app van kwaliteit te maken. Nog geen concreet idee, maar bent u wel benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie, wij gaan hier graag met u over in gesprek. Als ervaren iPad ontwikkelaar zien wij waar de kansen voor u liggen en hoe u deze kans optimaal kan benutten. DTT kan u een breed scala aan functionaliteiten bieden, geschikt voor onder andere in-house oplossingen of gericht op de consumentenmarkt.

De potentie van apps voor iPad is hoog, iPads hebben onder andere een groter scherm dan iPhones en de graphics van een iPad zijn erg geavanceerd. Dit maakt iPads uitermate geschikt voor de ontwikkeling van bijvoorbeeld intelligente sales enablement tools, indrukwekkende en interactieve bedrijfspresentaties, rapportage modules en E-learning oplossingen.

Afhankelijk van wat en wie u wilt bereiken met uw app, kan het een goede keuze zijn om uw app specifiek voor een iPad te laten maken. Beide iPhones en iPads zijn natuurlijk mobiel en een mobiele app is dus op beide apparaten te bekijken. Echter, het gebruik van de twee apparaten verschilt van elkaar. Bijvoorbeeld, ondanks dat beide apparaten mobiel zijn, heeft een tablet toch voornamelijk een vaste functie. Voor thuis of op kantoor bijvoorbeeld. In tegenstelling tot een iPhone, die voornamelijk on the go wordt gebruikt, met veel kortere, maar frequentere gebruiksmomenten en taken. De gebruiksmomenten van een iPad zijn aanzienlijk langer. Hierdoor verschilt het soort taken die worden uitgevoerd op een iPad van de taken op een iPhone.

Inzicht als bovenstaande gebruiken wij bij DTT om voor uw organisatie de juiste strategie te formuleren voor uw app. Om een succesvolle en onderscheidende app te ontwikkelen, dienen dit soort verschillen als kansen te worden herkend en optimaal benut te worden. En daar zijn we bij DTT een kei in, het herkennen en benutten van kansen.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

KPMG

Patrick Özer, Senior Manager Forensic Technology

“DTT heeft ons tweemaal geholpen. Eerst met een prototype voor een App en toen dat goed beviel met een volledig dynamische versie van de App. Onze wensen en eisen waren niet eenvoudig, maar tijdens de goede samenwerking zijn we tot een goed design gekomen waar beide partijen tevreden mee waren. In de implementatie fase kwam DTT nog met goede voorstellen voor de App, maar ook voor hoe wij onze App binnen de organisatie konden positioneren. Knap hoe onze complexe scoringsmodel op eenvoudige wijze is geïmplementeerd zodat ook niet-technische collega's dit via de back-end kunnen beheren.”

Greenpeace Nederland referentie

BAM Utiliteitsbouw

Rinaldo Beunk, Informatisering

Veiligheid op en rondom de bouwplaats is een belangrijk thema voor BAM Utiliteitsbouw en de Koninklijke BAM Groep. Om dit te onderstrepen heeft BAM Utiliteitsbouw de “BAM bouwt Veilig“ web-app geïntroduceerd. In samenwerking met DTT is de web-app met enthousiasme binnen no-time opgezet. Het opzetten en ontwerpen van de web app betrof een spoedopdracht. DTT heeft in zeer korte tijd een complete en werkende oplossing geleverd. Onze complimenten voor DTT haar proactieve en flexibele werkhouding. 

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.