iPad apps maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Het laten maken van een iPad app

 

DTT is úw partner als het gaat om het laten maken van een iPad app. DTT heeft een groot aantal mooie applicaties gemaakt voor de iPad. Onder andere; iPad games, iPad Business-to-Business oplossingen en newsfeeds. Graag werken we ook samen met u aan een succesvolle- en kwalitatief hoogstaande eindoplevering. Enkele voorbeelden van iPad apps gemaakt door DTT:

- De Nictiz iPad actualiteiten app is native ontwikkeld, dit houdt in dat deze app specifiek voor de iPad is ontwikkeld. De app stelt gebruikers in staat om altijd en overal op de hoogte te blijven van het laatste Nictiz nieuws. Met behulp van de beslisboom binnen de app wordt het vinden van interessante artikelen voor de gebruiker vergemakkelijkt.

- De informatieve iStrategie beleidsapp van het Ministerie van VWS geeft op een innovatieve manier uitleg over het nieuwe beleid van het Ministerie van VWS betreffende de IT-aanbestedingen. Verder dient de app als naslagwerk, welke later gemakkelijk terug te vinden is door ambtenaren.

- DTT heeft in samenwerking met The Boston Consulting Group een iPad applicatie ontwikkeld. De app geeft zowel de medewerkers als klanten van BCG inzicht in uiteenlopende informatie middels een dynamische en duidelijke interface. Daarnaast beschikt de app over interactieve componenten.

Na onze eerste kennismaking zullen wij een ontwikkelvoorstel opstellen, een essentieel onderdeel van het ontwikkelvoorstel is het marktonderzoek. Deze geeft inzicht ons in de kansen en bedreigingen voor uw app op de voor uw voor ogen markt. Uw app idee zullen we vertalen naar een sterk concept, welke we u inzichtelijk zullen presenteren in de vorm van een workflow. Dit is een functioneel ontwerp van de app, waarmee alle functies en schermen van de app inzichtelijk worden gemaakt. Deze fase neemt veel tijd in beslag, dit om de gebruiksvriendelijkheid van de app op een dusdanig hoog niveau te krijgen. Uw feedback is erg belangrijk in deze fase.

Uiteindelijk zult u van ons een compleet ontwikkelvoorstel ontvangen, welke de volgende onderdelen bevat: marktonderzoek, uitwerken UI, concept, technische documentatie en een exacte en modulair opgestelde begroting welke ons in staat stelt een vaste prijs af te geven voor het project. Wanneer beide partijen akkoord zijn, zullen wij starten met het ontwerpen van de definitieve designs en het ontwikkelen van de app.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

iPad app ontwikkelaar Amsterdam DTT

 

Klanttevredenheid en een duidelijk verwachtingsmanagement staan bij ons hoog in het vaandel. DTT begeleidt u gedurende het gehele proces van de app ontwikkeling, van het uitwerken van het concept tot het live zetten in de app store. Tevens zullen onze project managers nauw met u in contact zijn aangaande de ontwikkelingen binnen uw project, we zullen geregeld uw feedback vragen en uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van alle updates. Bij DTT nemen we géén opdrachten aan, als we er niet zeker van zijn dat we deze met succes kunnen afronden. Zo kunt u er zeker van zijn, dat wanneer u een project bij ons onderbrengt, u binnen de afgesproken termijn een hoogwaardige oplevering kunt verwachten.

Neemt u gerust contact met ons op als u meer wilt weten over het laten maken van een iPad app. Dit kan telefonisch, via de mail of onze website. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van advies. iPad app laten maken? DTT denkt en doet graag met u mee!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.