iPhone app laten maken

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Het laten maken van een iPhone app

 

DTT is úw partner voor het laten maken van een iPhone app. Het team van DTT heeft in een korte tijd al meer dan 20 unieke apps gemaakt voor de iPhone. Graag werken we samen met u aan een succesvolle mobiele applicatie en een kwalitatief hoogstaande eindoplevering. Bij DTT denken we altijd proactief met u mee, zo zijn we in staat om samen een uniek en onderscheidend concept neer te zetten. Een paar voorbeelden van unieke iPhone apps ontwikkeld door DTT:

- De Doula bevallingscoach app staat vrouwen vanaf de eerste week tot aan de bevalling bij met gesproken teksten en muziek. Deze app is qua inhoud samengesteld door een ervaren verloskundige. Naast ingesproken coaching teksten, ademhalingsbegeleiding en achtergrondmuziek biedt de Doula app ook inzicht in het verloop van de weeën met behulp van een weeën timer en een tweetal grafieken.

- Met behulp van de Online Star Register (OSR) app is het mogelijk om vanaf uw iPhone de sterrenhemel te verkennen en meer informatie te krijgen over planeten en constellaties. Middels Augmented Reality navigeert u door de sterrenhemel met de camera van je iPhone terwijl je naar de sterrenhemel kijkt. Verder stelt de OSR app u in staat om uw eigen ster te benoemen of een eerder benoemde ster op te zoeken in de sterrenhemel.

- Speel samen met uw vrienden, collega’s, familie of kennissen een uitdagend potje poker op een innovatieve manier m.b.v. de PokerConnect app. PokerConnect is een mobiel pokerspel waarbij gebruikers via een smartphone of tablet met elkaar kunnen pokeren. Op een centraal apparaat (smartphone of tablet) wordt de pokertafel en het verloop van het spel weergegeven. De spelers verbinden hun eigen smartphone of tablet met het centrale apparaat en zien hierop hun persoonlijke speelkaarten. Middels het persoonlijke apparaat kan iedere speler callen, raisen of folden.

Bij DTT begeleiden we u tijdens het gehele traject van de app ontwikkeling. Daarnaast helpen wij u graag met de promotie van de app. Wij beschikken over een uitgebreide lijst van belangrijke nationale en internationale websites waarop apps gereviewd worden. Bij DTT beschikken we over een eigen team van ervaren app ontwikkelaars, dit stelt ons in staat snel een inschatting te maken van de mogelijk- en onmogelijkheden van uw app idee. Dit zult u merken bij onze eerste kennismaking. Met onze kennis en ervaring kijken wij erg kritisch naar uw app idee, communiceren doen wij open en eerlijk. Zien wij geen kansen voor uw app, dan zullen wij dit ook tegen u zeggen. Bij DTT nemen we alleen opdrachten aan, als we er zeker van zijn dat deze haalbaar en succesvol kunnen zijn. Een grondig onderzoek vooraf helpt ons hierbij.

Vervolgens zal ons ervaren team van (user-interface) designers het concept uitwerken in een ‘workflow’. Een workflow is een ontwerp van alle functies van de app en laat zien hoe de app zal gaan werken, van scherm tot scherm. Uw feedback hierbij is erg belangrijk, onze designers zullen dan ook veelvuldig in contact met u treden. Voordat we overgaan tot de ontwikkeling zelf ontvangt u van ons een ontwikkelvoorstel, welke de volgende onderdelen bevat: marktonderzoek, uitwerken UI, concept, technische documentatie en een exacte en modulair opgestelde begroting welke ons in staat stelt een vaste prijs af te geven voor het project. Bij akkoord zullen onze designers de definitieve designs gaan ontwerpen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: ervaren iPhone app ontwikkelaar Amsterdam

 

Bij DTT gaan wij niet voor de ‘quick-wins’, wij begrijpen dat de toekomst zit in langdurige en duurzame samenwerkingen. Een hoogwaardige eindoplevering is hiervan een belangrijk onderdeel, wat wij vooral belangrijk vinden is dat wij handelen als een echte partner. Wij betrekken u dan ook bij het gehele ontwikkelingstraject. Wanneer er updates zijn, zult u dit z.s.m. vernemen van uw aangewezen project manager.

Wilt u meer weten over een iPhone app laten maken bij DTT? Neem gerust contact met ons op. Wij verwelkomen u graag op ons kantoor voor een vrijblijvend gesprek om de vele mogelijkheden van een iPhone app door te nemen. Een iPhone app laten maken doet u bij DTT!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.