iPhone app ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT uw iPhone app ontwikkelaar

U bent op zoek naar een geschikte partner voor het ontwikkelen van een iPhone app? Dan bent u bij DTT aan het goede adres. Geen uitdaging is ons te groot en het gedreven team van DTT weet precies hoe ervoor gezorgd kan worden dat uw idee zich ontplooit tot een onderscheidende app van hoge kwaliteit voor iOS. Dit doen wij door de juiste combinatie van techniek, strategie en creativiteit toe te passen op uw idee.

Een tweetal iPhone apps uit voorgaande samenwerkingen:

Koning Pinguïn Greenpeace AR app
Recentelijk was Greenpeace op zoek naar een ontwikkelaar voor een app om hun ‘Bescherm de Zuidpoolzee’ campagne onder de aandacht te brengen. In DTT vonden zij de juiste partner om deze app te ontwikkelen en in een relatief korte tijd is de Koning Pinguïn Greenpeace AR app ontwikkeld.

Gebruikers van de app gaan via augmented reality op zoek naar pinguïns. Oftewel, een variant op Pokémon GO, maar dan met pinguïns. De app is vers van de pers en nu al besproken in Koffietijd op RTL4 en bij BNR.

RIVM Tekenbeet voorlichtings-app
Het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu op zoek naar een ontwikkelaar voor een app om gebruikers te informeren over teken en de ziekte van Lyme. Zij gingen in gesprek met meerdere potentiële opdrachtnemers en kozen voor DTT. Volgens RIVM waren onze betrokkenheid tijdens het kennismakingsgesprek en onze tarieven doorslaggevend in hun keuze.

Het resultaat van deze samenwerking is de RIVM Tekenbeet voorlichtings-app. De app heeft verschillende functionaliteiten, bijvoorbeeld een tekenradar en video-instructies voor het controleren, verwijderen en behandelen van teken. Wij zijn trots op het resultaat: een week na oplevering stond de app op nummer 1 in de App Store in de categorie “Geneeskunde” en onder andere NOS, de Telegraaf en Margriet schreven een artikel over de app.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Native versus cross platform

Tegenwoordig is iOS samen met Android veruit het meest gebruikte platform voor apps. Mobiele apps kunnen ontwikkeld worden voor een specifiek platform (native app) of voor meerdere platforms (cross platform). Beide opties hebben natuurlijk zijn voor- en nadelen. Welke keuze juist is voor u, hangt onder andere af van wie en wat u wilt bereiken.

Als u een app wilt laten ontwikkelen specifiek voor iPhone, kan een native app ontwikkelen een goede optie zijn. In dat geval ontwikkelt het team van DTT een app specifiek voor iOS, zodat de mogelijkheden van dit platform optimaal worden benut.

Een goede cross platform app kan zich actief aanpassen aan verschillende platformen en dus ook iOS. Maar een native app hoeft zich niet aan te passen. Eigenlijk kan je een native app en een cross platform app het beste vergelijken met het verschil tussen een local en een toerist. Een native app reageert moeiteloos en intuïtief, waarbij een cross platform app zich actief aanpast aan een platform. Daarnaast kan bij het ontwikkelen van een native app gebruik worden gemaakt van alle functies van iOS, terwijl een cross platform app hier beperkter in is.   

Of u de keuze in platform en native of cross platform al heeft gemaakt of hier wel wat hulp bij kunt gebruiken, wij gaan graag met u aan tafel om de mogelijkheden te bespreken. Opdrachtgevers die u voorgingen zijn zeer positief over onze werkwijze en resultaten. Bij DTT bewijzen wij graag aan u hoe ervaren en gedreven wij in ons vak zijn. Wij verplaatsen ons in uw situatie en zetten ons volledig in om te komen tot een app welke invulling geeft aan uw (bedrijfs-) doelstellingen. Bent u nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden die DTT u kan bieden als iPhone app ontwikkelaar voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

RIVM

Desirée Beaujean, Afdelingshoofd Richtlijnontwikkeling en Implementatie RIVM

"Het RIVM heeft in april 2014 de app 'Tekenbeet' gelanceerd. Deze app is in eerste instantie ontwikkeld voor Android. Met deze app kunnen mensen (zonder internetverbinding!) opzoeken hoe teken eruit zien en wat je moet doen om teken correct en snel te verwijderen. Vanaf juli 2014 zal de app ook voor IOS beschikbaar zijn.

We hebben bij de start van dit traject met een aantal potentiële opdrachtnemers gesproken waarbij onze uiteindelijke keuze op DTT viel. Wat ons opviel was dat DTT vanaf de kennismaking erg betrokken was bij het onderwerp en de ontwikkeling  van de app. De redelijke tarieven hebben zeker ook een rol gespeeld bij de keuze voor DTT. Gedurende onze samenwerking hebben we Jeffrey steeds beter leren kennen. We mailden en belden zó regelmatig met elkaar, dat we zelfs de behoefte kregen om te mailen als dat eigenlijk niet nodig was. Dat zegt genoeg!

Kortom, DTT is een prima partner gebleken om een app mee te ontwikkelen; betrouwbaar en altijd in voor een grapje. Dat is prettig samenwerken!"

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.