HTML5 app laten ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen HTML5 app laten maken bij DTT

 

Als ervaren app ontwikkelaar werken wij vanuit het principe van de evolutie, waarbij u als klant ons de oerknal aanreikt in de vorm van een wens of een idee. Vervolgens gaan wij de uitdaging aan om, samen met u, een technologische wereld op te bouwen; de HTML5 app. Daarbij gebruiken we een geheel eigen aanpak met als hoofdkenmerk, onze flexibiliteit. 

Wanneer we het hebben over flexibiliteit, dan bedoelen we eenvoudigweg uw vrijheid om te kiezen. Zodoende weet u zeker dat uw doelen via de HTML5 app kunnen worden gerealiseerd. Om deze conditie te bewerkstelligen, onderscheidt DTT drie stadia waarin we de opdracht stap voor stap ontwikkelen. De drie stadia zijn: het marktonderzoek, het concept en de realisatie. Elk stadium is erop gericht om de kwaliteit te waarborgen, uw wensen in het design te integreren en om als meedenkende partner er zeker van te zijn dat uw oogmerk voor de app wordt behaald.

DTT heeft bewezen bekwaam te zijn in het vinden van complexe oplossingen. Het bewijs van deze bewering zal u direct merken, vanaf het eerste stadium van de HTML5 app ontwikkeling. We bevinden ons dan in de onderzoeksfase. In deze fase kijken we samen met u naar de mogelijkheden, het budget en de doelstellingen. We onderzoeken de concurrenten, de branche en de doelgroep(en). Aan de hand daarvan krijgen we zicht op de positionering en de eventuele promotie van de HTML5 app (wanneer u kiest voor onze totaaloplossing).

Ook in de tweede fase stellen wij ons flexibel op als meedenkend partner. In deze fase schetsen onze designers het concept. Elke pagina die de app bevat, krijgt een aanschouwelijk overzicht, inclusief de functieomschrijving. Tijdens het proces controleren we samen met u of het design de uitdraging is van uw ideeën. We houden dus contact om de mogelijkheden te bespreken, eventuele aanpassingen of spontaan opgekomen nieuwe ideeën, etcetera.

Wanneer u honderd procent enthousiast bent over het concept, dan komen we in de realisatiefase waarin de technische experts zich in gaan zetten voor de HTML5 app. Voordat de app in de app store te verkrijgen is, wordt hij nog uitvoerig getest op eventuele onregelmatigheden. Bij DTT pakken we dit serieus aan, hoewel we niet kunnen ontkennen dat het testen leuk is en daarom gelijk staat aan een feestje, vooral als alles goed blijkt te werken.

Wat DTT onderscheidt van andere ontwikkelaars is dat het team zeer betrokken is bij het product en een eerlijk advies geeft waar nodig… Dit zijn niet onze woorden, maar de woorden van een opdrachtgever, Yoorsport. Lotto beoordeelde onze communicatie als ‘vlot, helder en snel’. En ING zei over ons: (DTT is een) ‘jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau’. U kunt de verscheidenheid aan schouderklopjes lezen in de sectie referentie op deze website.

Succesvolle apps die we reeds hebben ontwikkeld kunt u vinden in ons portfolio. Maar wij weten ook wel dat u geen beslissing kan maken aan de hand van prachtige voorbeelden of de lovende woorden van uw voorgangers. Ervaar onze expertise (en eerlijkheid) op persoonlijk vlak en neem contact met ons op. Een offerte aanvragen kan ook.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Het laten ontwikkelen van een HTML5 app

 

DTT is úw partner als het gaat om het laten ontwikkelen van een HTML5 app. Van een eenvoudige HTML5 app tot een zeer complexe app. Naast het laten ontwikkelen van een HTML5 app kunt u bij ons ook terecht voor mobiele applicaties op alle overige platformen. Wij ontwikkelen mobiele apps voor iPad, Android, en iPhone.

Bij DTT staat het team van app ontwikkelaars voor u klaar en helpt u graag verder met uw app idee. Heeft u vragen aangaande de ontwikkeling van uw HTML5 app of wilt u gewoon meer informatie, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Voor een overzicht van tevreden klanten kunt u kijken op onze referentie pagina. Voor het laten ontwikkelen van een HTML5 app bent u bij DTT aan het juiste adres! 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.