HTML5 app ontwikkelaar

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT: voorbeelden van HTML5 apps

 

Bij DTT wordt er dagelijks gewerkt aan apps voor klanten. DTT is een betrokken ontwikkelpartij en resultaatgericht. Het resultaat is van uitermate belang. Hier kunt u zonder zorgen op ons vertrouwen. Wij hebben diverse HTML5 apps ontwikkeld zoals de Krasloten December kalender game en de Smolke game. Beide games hebben van onze klanten een goede indruk achtergelaten. Meer erover leest u hieronder.

Krasloten December kalender game

Met de kracht van HTML5 heeft DTT een simpel en uitdagend spel ontwikkeld. Het spel is speelbaar in zowel mobiele browsers (zoals op Android, iOS en Windows Phone) als op desktop browsers. Ook is het spel te downloaden in de Google Play Store en de Apple App Store. De Krasloten game is gebaseerd op het bekende Flappy Bird spel. In de Krasloten game moet de speler zoveel mogelijk kerstcadeaus zien te verzamelen. De speler bestuurt een pinguïn die je op en neer kan bewegen en met als doel om zoveel mogelijk punten te behalen.

De Hypotheekshop game

Een andere game gebaseerd op HTML5 is De Hypotheekshop game. Dit spel in het bijzonder is gemaakt met als doel om mensen kennis te laten maken met de producten en services van De Hypotheekshop. Dit wordt gedaan met de hoofdpersoon van het spel. In het spel moet de speler de hoofdpersoon zonder zorgen door te laten slapen. Met behulp van een kussen moeten meerdere wolken worden weggestoten. Deze wolken bevatten zorgen die mensen uit hun slaap kunnen houden, zoals werkloosheid, restschuld, ziekte, etc.

Speel de Hypotheekshop game hier.

Smolke game

DTT kreeg van Smolke de opdracht om een game te ontwikkelen die de aandacht van bezoekers van de huishoudbeurs kunnen trekken. De Huishoudbeurs is het jaarlijks terugkerende evenement waar lang naar uitgekeken wordt. Bezoekers kunnen kiezen uit een hond of een kat als avatar en proberen zoveel mogelijk eetbare hapjes te vangen, terwijl de niet-eetbare items moeten worden vermeden. Bij de beurs worden de resultaten direct op een groot scherm getoond. De bezoekers kunnen gelijk hun resultaat terugzien. Het spel is goed speelbaar in mobiele browsers, zowel op desktop browsers, omdat het in HTML5 is ontwikkeld.

De game is succesvol gebleken omdat er binnen een week bijna 1.500 e-mailadressen zijn achtergelaten door bezoekers van de Huishoudbeurs (2013). Ook in 2014 werd de Smolke game gebruikt op de Huishoudbeurs.

Speel de Smolke game hier.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

HTML5 app ontwikkelaar Amsterdam

 

DTT is een ervaren HTML5 app ontwikkelaar in Amsterdam. Een professioneel team helpt uw bedrijf met het ontwikkelen van uw HTML5 apps. Wij gaan graag met u aan tafel om uw wensen in kaart te brengen. Bij DTT nemen wij geen opdrachten aan, als wij niet zeker zijn deze succesvol te kunnen afronden. Hiermee laten we eerlijkheid en transparantie zien. Samen komen wij tot een sterk concept waarbij de kans van slagen hoog ligt. Een belangrijk onderdeel binnen de ontwikkeling van een app, is een goed onderbouwd onderzoek naar de huidige markt. Op deze manier wordt het duidelijk welke kansen en bedreigingen de app heeft.

Wilt u een HTML5 app laten maken? Zoekt u een app ontwikkelaar in Amsterdam? Kijk niet verder! DTT is het bedrijf dat u zoekt. Neem gerust contact met ons op via telefoon of per mail. Wij nodigen u graag welkom bij onze kantoor gevestigd aan de Sint Nicolaasstraat 9 te Amsterdam. Het pand is tien minuten lopen vanaf het Centraal Station. DTT, HTML5 app ontwikkelaar Amsterdam, is altijd beschikbaar.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.