Zakelijke app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Zakelijke app laten maken

 

Er zitten een aantal duidelijke voordelen aan een zakelijke app. Zo kunt u een band opbouwen en onderhouden met bestaande klanten en prospects. Een zakelijke app biedt mogelijkheden om direct feedback te krijgen en hierop te reageren. Daarnaast kan een app veel tijd en geld besparen, omdat het de bedrijfsvoering efficiënter maakt. Ook laat u met een zakelijke app zien dat u innovatief bezig bent. Bovenal biedt een zakelijke app uw bedrijf unieke mogelijkheden om haar producten en/of service op speciale wijze onder de aandacht te brengen. Onze ervaren app ontwikkelaars zijn in staat apps te ontwikkelen voor alle platformen: Android, iOS en HTML5. Enkele voorbeelden van zakelijke apps ontwikkeld door zakelijke app ontwikkelaar DTT:

- De KPMG Fine app informeert bedrijven over kritische risicogebieden inzake internationale wet- en regelgeving. Na het doorlopen van een interactieve en intelligente vragenlijst, krijgt de gebruiker de positie van haar bedrijf gepresenteerd middels een ‘heat map’. De uitkomsten dienen als handvat voor de KPMG consultant om een gewenste trajectrichting te bepalen, om zo te streven naar een acceptabel risiconiveau. De app is enkel voor intern gebruik voor KPMG zelf.

- Speciaal voor de NSI ontwikkelde DTT een Android Tablet app. Door deze app worden de werkprocessen voor het NSI-personeel en de huurders versnelt en vereenvoudigd. Zo is het mogelijk om bij het aangaan of beëindigen van een huurovereenkomst alle (digitale) formulieren digitaal in te vullen. Vervolgens worden deze ingevulde formulieren (in PDF) verstuurd per e-mail. Doordat alle formulieren simpel en snel op te vragen zijn door de verhuurder, is het makkelijker om de gemaakte afspraken te controleren.

- De Adante E-vergadering app stelt organisaties en haar medewerkers in staat om papierloos te vergaderen. Alle relevante agendapunten en vergaderstukken kunnen worden bekeken via deze iPad app. Belangrijke vergaderstukken kunnen gemakkelijk worden geannoteerd. Wanneer er wijzigingen worden doorgevoerd in de documentatie dan is dit direct voor iedereen zichtbaar, doordat alle gegevens op een goed beveiligde server worden bewaard.

Er zijn vele mogelijkheden voor een zakelijke app, de vraag is echter: wat voor soort applicatie is het meest geschikt voor uw bedrijf of organisatie? Ons ervaren team kan u helpen bij het vinden van een antwoord op deze belangrijke vraag. Met onze ervaring zijn wij snel in staat om een juiste inschatting te maken van wat het beste schikt voor u. Mocht u al een app idee hebben, deel deze graag met ons, met onze expertise is het mogelijk om samen tot een sterk en concreet concept te komen.

Alvorens we van start gaan is het belangrijk om een aantal zaken goed in kaart te brengen. Bij DTT ligt de focus op de lange termijn, een app oplossing dient dan ook ter preventie voor problemen op de lange termijn. Uw doelstellingen, doelgroep en verdienmodel zullen wij uiteraard ook meenemen. Komen we na de eerste kennismaking tot een uniek app idee, dan zal ons marketingteam een gedegen marktonderzoek doen. Belangrijk is om de huidige markt grondig te analyseren en te leren van de concurrenten. Wat doen zij goed en slecht? Wat kan er beter? Kortom, hiermee vergaren we inzicht in de kansen, maar ook zeker de bedreigingen van uw app idee.

U ontvangt van ons een compleet ontwikkelvoorstel, welke de volgende componenten bevat: marktonderzoek, uitwerken UI (een workflow), totaal concept, technische documentatie en een exacte en modulair opgestelde begroting. De gebruikerservaring staat binnen het (voor)ontwikkel proces centraal, aangezien dit een belangrijke factor is voor het potentiële succes van uw app. In de door ons ontwikkelde ‘workflow’ zult u een impressie krijgen van de precieze werking en functionaliteiten van uw app. Alle schermen zijn ruw geschetst, definitieve designs zullen wij pas bij akkoord gaan ontwikkelen. Dit is een tijdrovend proces, gezien we als DTT zijnde een bepaalde kwaliteit aan onze klanten willen garanderen. Uw feedback heeft hierin ook een belangrijke stem. Bij DTT nemen we alleen opdrachten aan, als we zien dat er potentie in zit en dat het idee ook daadwerkelijk haalbaar is.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: zakelijke app ontwikkelaar

 

Ons gemotiveerde team heeft een proactieve houding. Naast kwaliteit is een helder verwachtingsmanagement essentieel voor een bevredigende eindoplevering. Zo zien wij een langdurige en duurzame samenwerking met onze opdrachtgevers als noodzakelijk, omdat wij begrijpen dat hierin de toekomst ligt waar beide partijen van kunnen profiteren.

Ook voor uw bedrijf een zakelijke app laten ontwikkelen? Er zijn vele verschillende mogelijkheden, toepassingen en functionaliteiten denkbaar. DTT gaat graag met u om de tafel zitten om te bespreken wat de mogelijkheden zijn en op welke wijze een app kan bijdragen aan het verwezenlijken van de zakelijke doelstellingen. Neem dan ook gerust contact met ons op. Zakelijke app ontwikkelen? DTT!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.