App voor onderneming laten ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

App voor onderneming laten maken door DTT:

 

Een app kan precies hetgeen zijn waar jouw onderneming naar op zoek is. Apps zijn het communicatiemiddel van deze tijd. Daarom zijn ze er ook in verschillende soorten en maten. Soorten en maten? Jazeker. Zo zijn er native apps en hybride apps. Native apps zijn gemaakt voor één specifiek platform. Dat wil zeggen, deze apps zijn geschikt voor ofwel het Android platform ofwel het iOS platform. Dan is er voor jouw onderneming app ook nog de mogelijkheid voor een hybride app. Een hybride app is geschikt voor zowel Android als voor iOS. Klinkt goed? Het is ook goed! Let wel, hybride apps hebben iets minder mogelijkheden dan native apps. Lees alles over native- en hybride apps in dit artikel

Stel je komt uit op het laten ontwikkelen van een onderneming app op de native platformen. Dan kun je dus kiezen uit Android (voor o.a. Samsungs telefoons en tablets) en iOS (voor iPhone en iPad). Allebei kan uiteraard ook. Voor de ontwikkelingen op beiden systemen ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben al een indrukwekkend portfolio op mogen bouwen. Interesse in onze Android apps? Neem vooral een kijkje. Hetzelfde geldt uiteraard voor iOS. Wij staan je graag te woord bij het maken van alle keuzes die op je pad komen voor het ontwikkelen van jouw onderneming app. Wij zijn bekend met het app ontwikkelproces van A tot Z. Dat wil zeggen dat wij vragen die jij hebt, waarschijnlijk al eerder met succes beantwoord hebben. In succes geloven wij. Succes is voor ons leidend. Wil jij ook succes met jouw onderneming app? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Samen beantwoorden we al jouw vragen! 
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App voor onderneming laten bouwen

 

DTT beschikt al over de nodige ervaring m.b.t. het bouwen van apps voor grote en kleine ondernemingen. Er zijn verschillende app oplossingen mogelijk, denk bijvoorbeeld aan een app die (potentiële) klanten informeert over openingstijden, het assortiment, het menu of een app welke het mogelijk maakt voor klanten om bestellingen te plaatsen. Er zijn tal van mogelijkheden.

Bij DTT denken wij graag met je mee over de diverse mogelijkheden voor het ontwikkelen van een app voor uw eigen onderneming. Neem gerust telefonisch contact met ons op of breng een bezoek aan ons kantoor gelegen in Amsterdam om de mogelijkheden van jouw onderneming app te bespreken.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.