Bedrijfs app ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Waarom een bedrijfs app ontwikkelen bij DTT Multimedia?

 

Een bedrijfsapp ontwikkelen is iets wat je gerust aan ons kunt overlaten. Door veel ervaring is DTT inmiddels gespecialiseerd in de ontwikkeling van bedrijfsapps. We helpen jouw bedrijf van een pril idee tot een sterke en gebruiksvriendelijke app. We kunnen zowel voor Android als voor iPhone en iPad bedrijfsapps maken. Ook het geven van advies gaan wij niet uit de weg. Elk idee wordt bij DTT grondig onderzocht. Als we verbeteringen kunnen toevoegen aan jouw idee zullen we dat voorleggen en goed onderbouwen. Zo werkt DTT samen met jou naar een goed ontwikkelde bedrijfsapp toe.

Onze ideeën voor jouw app komen uit het kijken naar trends in de app markt op het gebied van design en development, het analyseren van concurrerende apps en ervaring uit ons portfolio. Het doel van DTT is om samen met jou een resultaatgerichte en lange termijn samenwerking die leidt tot een uitstekende bedijfsapp.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Jouw bedrijfs app ontwikkelaar in Amsterdam

 

DTT Multimedia is een full service app ontwikkelaar. Dat houdt in dat wij gespecialiseerd zijn in het conceptualiseren, vormgeven, positioneren en ontwikkelen van mobiele oplossingen, web oplossingen en games. Ook bedrijfsapps vallen hier natuurlijk onder. Om je een idee te geven waarom DTT jouw bedrijfsapp ontwikkelaar en brainstorm partner is hebben we hieronder een aantal apps uit ons portfolio op een rijtje gezet:

  • Voor HG heeft DTT meerdere apps ontwikkeld. Eén van deze apps is een wereldwijde webshop die wij voor HG hebben ontwikkeld waar consumenten HG-producten en -promoties kunnen bekijken en bestellen. Verder is het een platform waar consumenten informatie en tips kunnen verkrijgen over het productgebruik. DTT is naast de development ook verantwoordelijk voor het compleet vernieuwde design. De webshop is geheel responsive geworden en wordt zo goed weergegeven op desktops, telefoons en tablets. De andere apps die wij voor HG ontwikkeld hebben zijn: HG Order App, HG Sales App 2, HG Order Portal en de HG Schap Informatie Systeem app.
  • Met Blokster wordt het eenvoudiger en leuker om een nieuw huis te zoeken. Op basis van de gebruikersvoorkeuren worden er voorproefjes getoond van alle geschikte woningen. Met Blokster kan de gebruiker onder andere kiezen hoeveel kamers hij wil in zijn nieuwe huis, waar hij wil wonen en hoeveel het huis mag kosten. Door naar links of naar rechts te swipen geeft de gebruiker aan of hij wel of geen interesse heeft in de getoonde huizen. Kortom een uitgebreide versie van TInder, maar dan voor huizen.
  • De Fox Sports Camera app geeft voetbalfans, supporters en liefhebbers van het mooie spel de kans hun speciale voetbalmomenten vast te leggen in een speciaal Fox Sports foto frame. Gebruikers kunnen de foto bewerken en vervolgens delen met vrienden, familie en kennissen via social media. DTT heeft binnen de ontwikkeling van de Fox Sports Camera app gezorgd voor de Android versie.
  • De Daalder app speelt in op de behoefte vanuit winkels en consumenten met een modern, snel en mobiel betalingssysteem. Met de Daalder app betalen gebruikers via hun smartphone. Winkels ontvangen contactloos en direct mobiele betalingen, dit zonder de gebruikelijke hoge transactiekosten. Ook kan er een potje gemaakt worden samen met iemand anders, waarmee je vervolgens gedeelde rekeningen kan betalen.

Hoe loopt het traject nou als je geïnteresseerd bent? Na een eerste kennismaking krijg je van ons een ontwikkelvoorstel. Dit voorstel bestaat met name uit een marktonderzoek, waarin we ook veel kijken naar concurrerende apps. Zo verkrijgen we een beter beeld van de marktomgeving. Naast het marktonderzoek bestaat het ontwikkelvoorstel uit een UI uitwerking (workflow), een totaal concept, technische documentatie en een exacte en modulair opgestelde begroting.

De UI uitwerking is een functioneel ontwerp van alle verschillende schermen van de bedrijfsapp. De focus ligt hier op het creëren van de perfecte gebruikerservaring. De UI designers van DTT zijn hierin gespecialiseerd en zorgen voor een zeer gedetailleerde uitwerking van de user-interface. Deze gedetailleerde uitwerking bespaart ons en jouw bedrijf in het vervolg van het project veel kostbare ontwikkeltijd. Dit is de basis voor de succesformule die DTT voor de ontwikkeling van jouw bedrijfsapp kan bieden.

Bij interesse gaan we graag eens met je op de koffie. Klik hier om een gratis en vrijblijvende afspraak met ons te maken.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

RIVM

Desirée Beaujean, Afdelingshoofd Richtlijnontwikkeling en Implementatie RIVM

"Het RIVM heeft in april 2014 de app 'Tekenbeet' gelanceerd. Deze app is in eerste instantie ontwikkeld voor Android. Met deze app kunnen mensen (zonder internetverbinding!) opzoeken hoe teken eruit zien en wat je moet doen om teken correct en snel te verwijderen. Vanaf juli 2014 zal de app ook voor IOS beschikbaar zijn.

We hebben bij de start van dit traject met een aantal potentiële opdrachtnemers gesproken waarbij onze uiteindelijke keuze op DTT viel. Wat ons opviel was dat DTT vanaf de kennismaking erg betrokken was bij het onderwerp en de ontwikkeling  van de app. De redelijke tarieven hebben zeker ook een rol gespeeld bij de keuze voor DTT. Gedurende onze samenwerking hebben we Jeffrey steeds beter leren kennen. We mailden en belden zó regelmatig met elkaar, dat we zelfs de behoefte kregen om te mailen als dat eigenlijk niet nodig was. Dat zegt genoeg!

Kortom, DTT is een prima partner gebleken om een app mee te ontwikkelen; betrouwbaar en altijd in voor een grapje. Dat is prettig samenwerken!"

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.