Zakelijke app oplossing

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Uw idee en DTT

Naast het feit dat DTT zakelijke apps ontwikkelt kan DTT veel meer voor u betekenen. Als full service multimedia bedrijf voorziet DTT u van allerlei gemakken. Zo kan DTT ook zorgen voor marketing en promotie van de app, en tevens kan DTT alle nazorg over de zakelijke app op zich nemen. Met ons gespecialiseerde marketing team zal er in ieder geval een marktanalyse komen om vooronderzoek te doen naar de mogelijkheden van uw app. Daarnaast zal DTT haar kanalen gebruiken om uw app onder de aandacht te krijgen van de juiste doelgroepen. 

De nazorg van DTT is bedoelt om alle zorgen na de launch weg te nemen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan de snelle ontwikkelingen op het gebied van devices. Iedere maand komen er nieuwe telefoons uit waarop de applicaties moeten draaien, ook dat deel neemt DTT voor haar rekening.

De core business van DTT blijft altijd het ontwikkelen van apps, daar zijn wij het beste in. Of u dit nu voor de iPhone en iPad of voor Android apparaten wilt laten maken, dat is allemaal mogelijk bij DTT. DTT maakt apps voor zowel iOS, Android als Unity. Dit hebben wij gedaan voor veel verschillende opdrachtgevers, denk hierbij aan organisaties zoals Greenpeace, ING en Ajax. Meer weten over wat deze bedrijven over ons te zeggen hebben? Lees dan eens door onze referenties heen.

Als ontwikkelaar vinden wij het van groot belang dat wij als organisatie transparant en professioneel met onze opdrachtgevers omgaan. Dit is dan ook de reden dat DTT u als opdrachtgever ziet als sparringpartner, waarbij continue feedback een grote rol speelt. Onze (user-interface) designers zullen geregeld contact met u op zoeken om tot een oplossing te komen waar beide partijen van kunnen genieten. Naast het bewaken van de (commerciële) doelstellingen van uw oplossing is DTT ook bezig met het opbouwen van lange termijn relaties. Of u nu een multinational, start-up, MKB of overheid bent, DTT staat voor u klaar om samen tot mooie oplossingen te komen.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Zakelijk partner bij het ontwikkelen van uw app

DTT is de ontwikkelaar van Nederland die kan helpen bij het ontwikkelen van uw zakelijke app. Het professionele en creatieve team staat paraat om een app te ontwikkelen die de ranglijsten van de App Stores gaat veroveren. Van A tot Z zullen zij u begeleiden in het gehele proces en zorgen voor een optimale ontwikkeling van uw product. Op welke platformen u de app wilt laten verschijnen is volledig aan u, dit kan voor zowel iOS, Android en Unity. Ook als u advies nodig heeft op verschillende thema’s zoals strategie, platform of marketing staat DTT voor u klaar om daarin te helpen.

Het kantoor van DTT is te vinden in het hartje van Amsterdam, nog geen 5 minuten lopen van Centraal Station. U bent van harte welkom om kennis te komen maken met zowel de organisatie DTT als met het team. Is uw interesse gewekt? Twijfel niet en maak direct een (vrijblijvende) afspraak of neem contact op via mail of telefoon!

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.