Android app development in Amsterdam

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Het laten ontwikkelen van een Android app

 

Bij DTT kunt u met een gerust hart uw Android app laten ontwikkelen. Ons getalenteerde team begeleidt u tijdens het gehele traject: van uw app idee tot het design en uiteindelijk de realisatie van uw Android app. Bovendien denken wij proactief met u mee tijdens elke fase van de ontwikkeling en kunnen u met onze expertise voorzien van goed onderbouwd advies. Naast Android apps ontwikkelt DTT ook apps voor iPad en iPhone. Met een app kunt u gebruikers bij uw merk betrekken, hiermee vergroot u uw klantenbereik. Ons gedreven team spart graag met u over uw app idee, wij kijken naar de opkomende trends binnen de markt, de concurrentie en ons bestaande portfolio. Een selectie uit onze huidige portfolio geeft weer wat voor creatieve en diverse Android apps wij hebben ontwikkeld:

- Met de Fox Sports Camera app kunnen de voetbal liefhebbers hun bijzondere voetbalmoment vastleggen in een speciaal Fox Sports foto frame. Gebruikers kunnen uiteindelijk deze bewerkte foto delen met vrienden, familie en kennissen via social media. DTT droeg binnen de ontwikkeling van deze app zorg voor de Android versie.

- Speciaal voor de klanten van Welzorg Nederland, ontwikkelde DTT de Welzorg Pechhulp app. Met deze app zijn de klanten van Welzorg Nederland instaat gesteld om snel en eenvoudig contact op te nemen met de klantenservice bij pech onderweg. Een veel voorkomend probleem bij het melden van pech, is het doorgeven van een exacte locatie. Middels GPS wordt de locatie van het pechgeval in een pop-up op de kaart getoond. Wanneer de gebruiker vervolgens belt naar de klantenservice van Welzorg Nederland, zal de klantenservice medewerker gelijk de locatie zien, waardoor het proces versnelt wordt.

- Voor alle voetbalfans die altijd op de hoogte willen zijn van het laatste voetbalnieuws is daar de Voetbalprimeur app. De app maakt het mogelijk om het voetbalnieuws te filteren op bepaalde categorieën: meest bekeken, meeste reacties, transfernieuws, club, competities, toernooien, foto’s en video’s. Voor de fans die echt niets willen missen is het mogelijk om diverse push notificaties te activeren. Hierbij kan je denken aan push notificaties wanneer er een nieuw transfernieuws artikel in de app wordt geplaatst, wanneer andere gebruikers reageren op een door jou geplaatste reactie, wanneer gebruikers jouw reacties liken of push notificaties voor geselecteerde tags, competities, toernooien en clubs.

Na onze eerste kennismaking zult u een ontwikkelvoorstel van ons ontvangen. Een belangrijk onderdeel hiervan is het marktonderzoek. Het is altijd goed om te leren van concurrenten, daarbij krijgen DTT en de opdrachtgever een beter beeld van de markt. Het ontwikkelvoorstel bevat de volgende componenten: marktonderzoek, uitwerken UI (een workflow), totaal concept, technische documentatie en een exacte en modulair opgestelde begroting.

Een ‘workflow’ is een functioneel ontwerp van alle schermen van de app. Hierin ligt de focus vooral op een ideale gebruikservaring van de app. Ons ervaren team van user-interface designers zijn hierin gespecialiseerd. Deze formule heeft al tot vele successen geleid. Voor het ontwikkelen van een workflow nemen we ruim de tijd, dit om een bepaalde kwaliteit te kunnen garanderen. Bovendien bespaart dit ons ook veel kostbare ontwikkeltijd, doordat alle functionaliteiten tot in detail zijn beschreven.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: App development Amsterdam

 

Door onze open manier van communiceren bouwen we aan goede relaties. Bij DTT begrijpen we dat een proactieve houding en helder verwachtingsmanagement een belangrijk onderdeel zijn van een bevredigende eindoplevering. DTT is dan ook een transparante en eerlijke partner, en schroomt dan ook niet om haar feedback te geven in de beginfase van conceptontwikkeling. Elk project wat DTT aangaat, wordt dan ook met de grootste professionaliteit en kundigheid tot voltooiing gebracht. DTT kiest voor lange termijn relaties en opleveringen van kwaliteit. Wij begrijpen dat hierin de toekomst ligt. Neem contact met ons op via telefoon of via de contactpagina. Wij adviseren u graag over Android app development!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.