App agency

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

App development agency

 

Weet u nog niet voor welk device u uw app wilt laten ontwikkelen? Een app specifiek voor een bepaald besturingssysteem (native) of toch liever een hybride app? Dit is geen gemakkelijke keuze, wij voorzien u dan ook graag van advies. Onze developers beschikken over de expertise om apps te ontwikkelen voor zowel iOS als Android. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de ontwikkeling van web apps in HTML5, het ontwikkelen van web oplossingen en Games.

Bij DTT kenmerken we ons met een geheel eigen aanpak, welke zich bewezen heeft als een zeer effectieve en succesvolle werkwijze. Van de conceptualisatie fase, het marktonderzoek tot de uiteindelijke realisatie van uw app oplossing – van A tot Z wordt u begeleidt. Uiteraard zullen wij u altijd bij het proces betrekken, want uw mening en feedback als klant telt. Gedurende onze projecten gaan we altijd resultaatgericht te werk. Dit begint al bij het opstellen van een ontwikkelvoorstel.

Uw app idee uitwerken doen we d.m.v. het ontwerpen van een work flow. Dit is te vergelijken met een bouwtekening, maar dan van de app zelf. Gedurende het marktonderzoek houden we uw app idee onder de loep en zoeken grondig naar verbeterpunten, dit is essentieel om uw app idee zo sterk mogelijk te vertalen naar een uniek en onderscheidend concept. Vervolgens zullen we de concurrentie, de branche en de potentiële afnemers van de oplossing analyseren. Zodoende kunnen we de positionering in de markt bepalen en de juiste keuzes maken voor de te volgen strategie. Wanneer de conceptualisering en het marktonderzoek voltooid zijn, zullen wij een modulaire begroting voor de oplossing opstellen. Dit maakt het ontwikkelvoorstel compleet, wanneer u akkoord gaat met het voorstel zullen wij beginnen met het ontwerpen van de definitieve designs van de app en de daadwerkelijke ontwikkeling.

Wanneer de app zijn voltooiing nadert, zullen wij deze uitvoerig testen. Hiervoor hebben we professionele testers in dienst die precies weten waar de mogelijke valkuilen zitten. Ook in deze fase wordt u betrokken. Bij DTT gaan we voor eindopleveringen van hoogstaande kwaliteit en leveren dus zeker geen half werk, een app lanceren doen we dan ook alleen als we er zeker van zijn dat de app nagenoeg bugvrij is.

Benieuwd tot wat app agency DTT allemaal in staat is? Zo hebben wij o.a. ontwikkeld:

- In samenwerking met het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu heeft DTT de Tekenbeet app ontwikkeld. De app heeft als doel gebruikers te informeren over het dier de teek en de gevolgen van de ziekte van Lyme. Deze informatie wordt overgedragen d.m.v. tekst, beeld en video. Nooit geweten hoe u uzelf kan controleren op tekenbeten? De app helpt u hierbij en geeft daarnaast advies hoe deze teken te verwijderen of te behandelen.

- Festive is dé app voor festivalgangers, het is de eerste app die een totaal festivaloverzicht biedt voor de gehele Benelux en binnenkort de hele wereld. De offline functionaliteiten van de app zorgen ervoor dat de informatie altijd en overal beschikbaar is. Hiermee wordt er perfect ingespeeld op de vaak beperkte internetverbinding op het festivalterrein. Daarnaast kunnen gebruikers desgewenst pushnotificaties ontvangen zodra een artiest optreedt.

- Met de Voetbalprimeur nieuws app zijn voetbalfans altijd en overal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. De app maakt het mogelijk om al het nieuws te filteren op bijvoorbeeld meest bekeken, transfernieuws, competities etc. Wilt u echt niks missen van het laatste nieuws omtrent uw favoriete club? Stel dan de pushnotificaties in. Bovendien kunnen gebruikers binnen de app reageren op artikelen en op reacties van andere gebruikers.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App agency Amsterdam DTT

 

Zowel onze User Interface- als onze Graphic Designers hebben oog voor detail en zijn zeer ervaren in het vak. Dit maakt dat de apps van DTT zich onderscheiden op het gebied van design en kwaliteit. Niets zo belangrijk als het uitdenken van een goede en vooral gebruiksvriendelijke infrastructuur van uw app. Een tijdrovend proces, maar noodzakelijk om u als klant een hoge kwaliteit te garanderen. Naast het vormgeven van uw app, kunnen wij u ook uiteraard voorzien van strategisch advies.

Waarom kiezen voor app agency DTT? Transparantie en eerlijkheid typeren onze handelswijze en de klant staat altijd centraal. Meer weten over een samenwerking? Komt u gerust bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek. U kunt ons vinden op Spuistraat 112, op 10 minuten loopafstand van het centraal station in Amsterdam. U kunt ons altijd telefonisch bereiken of via de mail. App agency DTT uit Amsterdam – resultaatgericht full service app ontwikkelaar!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.