App bedrijf

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Een app ontwikkelen voor uw bedrijf

 

App bedrijf DTT is een betrokken app ontwikkel partner, waar bedrijven met een goed gevoel een app kunnen laten ontwikkelen. In ons doen en laten zijn wij een echte partner, wij denken proactief met u mee, adviseren en zullen u begeleiden gedurende het gehele traject van de app ontwikkeling. Ons portfolio geeft een duidelijk beeld van onze kwaliteiten als app ontwikkel bedrijf. Een belangrijk gegeven is dat onze apps zeer goed ontvangen worden door de gebruikers, hier zijn we erg trots op. Onze focus ligt dan ook op kwaliteit, onderscheidend vermogen en gebruiksvriendelijkheid. Enkele voorbeelden van unieke apps ontwikkeld door DTT:

- Met de Nictiz app zijn gebruikers altijd en overal op de hoogte van het laatste Nictiz nieuws. Daarnaast kunnen gebruikers zelf berichten plaatsen in de app en reageren op bestaande berichten om zo de discussie aan te gaan met andere Nictiz app gebruikers. Alle berichten kunnen worden gefilterd per categorie of gesorteerd op basis van bijvoorbeeld populariteit. In de app kunnen onder meer PDF’s, video’s, afbeeldingen en evenementen worden weergeven. PDF documenten kunnen verder door de gebruikers worden bewerkt en opgeslagen.

- Voor BAM is de veiligheid van haar werknemers een belangrijk aspect in de bedrijfsvoering. BAM heeft DTT daarom gevraagd een HTML5 web formulier te ontwikkelen, welke het melden van een onveilige situatie nu ook via mobiele apparaten mogelijk maakt. Dus niet meer enkel een melding via een papieren formulier, maar nu via je mobiel, inclusief de optie om een foto mee te zenden. De web app is een handigheid voor de werknemers op de bouwplaats en draagt tegelijkertijd ook bij aan het verbeteren van de administratieve afwikkeling.

- De Scoupy app maakt het gebruikers mogelijk veel geld te besparen. De app toont interessante kortingsacties bij jou in de buurt, dit met behulp van GPS. De vele kortingsacties staan handig gerubriceerd in categorieën of zijn eenvoudig terug te vinden op de digitale kaart van je telefoon. Stel push notificaties in en ontvang direct de laatste kortingsacties op je mobiele telefoon. Tot januari 2013 was DTT verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de Android app.

Bij DTT vinden we eerlijkheid en transparantie in de communicatie met onze klanten erg belangrijk. Wij gaan voor een ultieme klant ervaring, waarbij ons team u gedurende het gehele traject van de app ontwikkeling bijstaat en voorziet van goed onderbouwd advies. Graag nodigen wij u uit om eens kennis te maken en om samen te sparren over uw app idee. Wij doen dit met een kritische blik. Bij DTT nemen we namelijk geen opdrachten aan, als we niet het gevoel hebben dat we deze met succes kunnen afronden. Ook hierin zijn we eerlijk naar u. Bij een positieve eerste kennismaking zullen wij een ontwikkelvoorstel opstellen. Dit voorstel bevat o.a. een zeer goed onderbouwde marktanalyse, waarmee we inzicht hebben in de kansen en bedreigingen voor uw app idee.

 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: app bedrijf Amsterdam

 

De gebruiksvriendelijkheid is een belangrijke factor voor het succes van uw app. Onze ervaren (user-interface) designers zullen een ‘workflow’ ontwikkelen, waarin de app puur op functionaliteiten inzichtelijk wordt gemaakt. Dit neemt veel tijd in beslag, maar dit doen we met de specifieke reden om u een bepaalde kwaliteit te kunnen garanderen. Wij hechten veel waarde aan uw feedback, onze designers zullen in dit stadium dan ook veelvuldig in contact met u treden. Uiteindelijk zult u van ons een compleet ontwikkelvoorstel ontvangen, welke de volgende onderdelen bevat: marktonderzoek, uitwerken UI, concept, technische documentatie en een exacte en modulair opgestelde begroting welke ons in staat stelt een vaste prijs af te geven voor het project. Wanneer u akkoord gaat met het ontwikkelvoorstel, zullen wij starten met het ontwerpen van de definitieve designs en de ontwikkeling van de app in gang zetten.

Bij DTT begrijpen wij dat de toekomst zit in een duurzame samenwerking met de opdrachtgever. Wij gaan dan ook niet voor de ‘quick-wins’, maar voor de lange termijn. Hier profiteren wij beide partijen van. Wij zullen u gedurende het project een eigen project manager toewijzen. Deze zal u gedurende het gehele app ontwikkel traject bijstaan en u op de hoogte brengen van de laatste vorderingen m.b.t. uw project. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden voor het ontwikkelen van een app te bespreken. Bel of mail gerust naar app bedrijf DTT.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.