App bouwer

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

iPhone - Android - iPad - HTML5 - App laten bouwen

 

Een app gebouwd door DTT is gegarandeerd van hoge kwaliteit. Ons team werkt resultaatgericht toe naar een hoogwaardige eindoplevering. We leveren alleen apps af waar we trots op kunnen zijn. Onze focus ligt dan ook op kwaliteit. Bij ons kunt u een professionele app laten bouwen voor alle platformen: iPhone, iPad, Android, Games, en HTML5. Onze opdrachtgevers komen uit alle windhoeken, we bouwen dan ook apps voor alle doeleinden. Zo ontwikkelden we een Tekenbeet app voor het RIVM, een pechhulp app voor RSR en een (web)game voor Lotto haar bekendste kraslot.

De Tekenbeet app informeert gebruikers over het dier de teek en de ziekte van Lyme. De app biedt meerdere functionaliteiten ter preventie van tekenbeten en de bijhorende gevaren. Zo krijgen gebruikers met behulp van de tekenrader direct inzicht in de actuele en tiendaagse verwachtingen van het activiteitsniveau van het nimfenstadium van de steek. Een gewaarschuwde gebruiker telt voor twee. Gebruikers kunnen dan ook pushberichten ontvangen, wanneer het activiteitsniveau van het nimfenstadium een kritische grens passeert. Niet iedere gebruiker is in staat om zichzelf of anderen te controleren op tekenbeten, een teek van het lichaam te verwijderen of een tekenbeet te behandelen. De Tekenbeet app biedt dan ook verschillende instructies aan in de vorm van tekst, beeld en video. In het 'tekendagboek' kunnen gebruikers een verslag samen stellen van de beet en de gevolgen hiervan. De app maakt gebruik van relevante invoervelden, waarmee de gebruiker indien nodig een compleet rapport aan de behandelend arts kan tonen.

Wanneer u uw app laat bouwen door DTT zult u het gehele ontwikkelingstraject worden bijgestaan door ons gemotiveerde team. Zij zullen u begeleiden en adviseren, zodat de juiste keuzes gemaakt zullen worden. Als full service bureau kunt u bij ons terecht voor conceptualisering, positionering, design, ontwikkeling en de promotie. Ons werk doen we met passie; zo zullen wij gemotiveerd en creatief succesvolle oplossingen realiseren van hoge kwaliteit. Bij DTT nemen we géén opdrachten aan als we er niet zeker van zijn dat we deze met succes kunnen afronden. Om zeker te zijn van de kansen voor uw app, beginnen wij altijd met een goed onderbouwd onderzoek. We kiezen altijd voor een duurzame samenwerking met de opdrachtgever. Door eerlijk en transparant te communiceren, staan we garant voor een hoogwaardige eindoplevering.

De eerste stap in het ontwikkelingsproces is het ontwerpen van een ‘workflow’, dit is een functioneel ontwerp van alle schermen van de app. Onze apps zijn altijd gebruikersvriendelijk. Bij de ontwikkeling van de workflow staat de gebruiker altijd centraal. We kijken erg kritisch, in samenspraak met u als opdrachtgever, naar de tussenresultaten. Uiteindelijk werken we toe naar een definitieve workflow, waarmee er een goed fundament staat voordat we beginnen met het designen en ontwikkelen van de app. We streven altijd naar een onderscheidend design met een zo hoog mogelijke kwaliteit. Dit is de sleutel voor het succes van onze apps.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: mobiele app bouwer Amsterdam

 

Een goede relatie met de opdrachtgever zien we als noodzakelijk. Om dit te kunnen bereiken is het belangrijk goed en duidelijk met elkaar te communiceren. Daarnaast houden we u ook op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ons team is dan ook altijd goed bereikbaar, zowel voor, tijdens als na het ontwikkeltraject. We garanderen u de beste nazorg.

Graag maken we kennis met u om uw ideeën en wensen te bespreken. We zullen altijd eerlijk tegen u zijn. Heeft ons team geen vertrouwen in uw idee, dan zullen we dit eerlijk naar u communiceren. Wilt u meer weten over het laten bouwen van een app voor iPhone, Android of elk ander platform? Neem dan gerust contact met ons op om de vele mogelijkheden van apps voor uw bedrijf of organisatie vrijblijvend door te nemen. We spreken u graag bij app bouwer DTT.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.