App bouwer Amsterdam

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Antwoorden van een app bouwer op de snelgroeiende swipe-economie

Met het groeiende aantal apps in de app stores, maakt een app zonder een rijke inhoud haast geen kans meer. Bovendien, als je vergelijkt hoe de apps er drie jaar geleden uitzagen en hoeveel beleving ze momenteel haar gebruikers te bieden hebben, snap je hoe belangrijk het is voor een app bouwer zoals DTT, om constant te blijven innoveren. Ons design team heeft daar groot aandeel in. Onze developers doen niet anders dan zich bij te spijkeren op het gebied programmeertaal om nieuwe mogelijkheden te kunnen implementeren in de apps waaraan zij werken.

Het team van app bouwers - hier in Amsterdam - staat ook voor jou klaar om jouw app idee te verrijken met de ervaring die wij te bieden hebben. DTT doet dit in de volgende gebieden:

iPhone of iPad app bouwer Amsterdam

Rust en eenvoud, dat is de kracht van een succesvolle app - ook als de app veel functies heeft. De iPhone en iPad (iOS) apps van DTT voldoen allemaal aan dit simpele regeltje. Dit, dankzij het design team die tijdens het maken van de workflow nadenkt over de user interface en -experience. Maar ook dankzij het marketingteam die het marktonderzoek voor haar rekening neemt om erachter te komen wat de doelgroep beweegt en wat de concurrentie heeft gedaan. En natuurlijk dankzij het development team die de app met code opgebouwd. Bekijk eens het portfolio voor iPhone apps of iPad apps om zelf te oordelen of DTT een waardige iOS app bouwer (uit Amsterdam) is.

Android app bouwer Amsterdam

Of het nu een iOS of een Android app is, DTT vindt altijd een antwoorden, zodat de apps die wij bouwen van betekenis zullen laten zijn voor zoveel mogelijk leden van jouw doelgroep(en). Bekijk maar eens het portfolio voor Android phone apps of Android tablet apps om een kijkje te nemen in wat DTT als Android app bouwer ook voor jou kan betekenen.

Hybride app bouwer Amsterdam

Hybride apps creëren waarde omdat ze in veel gevallen goedkoper zijn om te bouwen en kunnen functioneren op iOS, Android en het web. Ze functioneren ook bijna altijd zoals de iOS gebruiker of Android gebruiker het gewend is. Meer weten? Lees dan het artikel Native of Hybride app ontwikkeling. Bekijk hier het portfolio voor hybride apps.

HTML5 app bouwer Amsterdam

In tegenstelling tot hybride apps, kunnen HTML5 apps alleen bezocht worden via je browser. Het zijn dus een soort websites die zich makkelijk aanpassen aan de schermgrootte van het apparaat die jij gebruikt. Meer weten? Lees dan het artikel Het verschil tussen Native apps, Hybride apps en HTML5 applicaties. Bekijk hier het portfolio voor HTML5 apps.

iOS, Android of HTML5 Game bouwer Amsterdam

Bij DTT zijn we gepassioneerd als het gaat om game design en ontwikkeling. We kijken verder dan de gouden dukaten en de 3D-graphics van de game. Bij DTT begrijpen we namelijk het belang van game-evenwicht, spel mechanica en de psychologie van de gebruiker. Onze aandacht gaat vooral hiernaar uit in de beginstadia van ontwikkeling. Wij bouwen games voor de entertainment, marketing of educatie doeleinden. Zodoende hebben we grote en kleine klanten tevredenheid gebracht. Jonge en oudere gamers, idem dito. Zij blij, wij blij. Bekijk maar eens ons game portfolio om te zien welke iOS, Android of HTML5 Games anderen hebben laten bouwen bij DTT te Amsterdam.

Dus, zoek jij een app ontwikkelaar die het antwoord heeft op de snelgroeiende swipe-economie waarin jouw app straks ook onderdeel van is? Neem vandaag dan nog contact met ons op.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App bouwer voor Android - iOS - HTML5

Sinds jaar en dag maakt DTT apps voor grote en kleine organisaties. Organisaties met veel budget en organisaties met weinig budget. Ook voor jou staat het gemotiveerde team van DTT klaar om een app te ontwikkelen. Neem daarom vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om een app te laten bouwen in Amsterdam.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.