App designer

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

App idee vertalen naar concept

 

Bij DTT zijn we op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en trends op het gebied van iPhone, iPad, Android, games en HTML5. Deze kennis is zowel voor u als ons erg prettig, en noodzakelijk om tot een succesvol concept te komen. Eerlijk en open communiceren vinden we erg belangrijk. In ons eerste introductiegesprek kunnen we dan ook snel aangeven wat er wel of niet mogelijk is aan uw app idee. Ons team is erg vindingrijk, we kunnen u dan ook altijd adviseren over de alternatieven. Op onze overzichtspagina kunt u een impressie krijgen tot waar onze designers in staat zijn.

Een mooi voorbeeld van een app met een uniek en onderscheidend design is de OSR Star Finder app. Deze app maakt het mogelijk om de sterrenhemel te verkennen en meer te leren over andere planeten en constellaties. Wat deze app uniek maakt is dat je een eigen ster kunt kopen en deze ook kan benoemen naar bijvoorbeeld een voor jou dierbaar persoon. Een ander mooi voorbeeld is de Festive app. Festive is hét platform voor festivalgangers in Nederland, België en binnenkort zelfs wereldwijd. Met de app ben je altijd en overal op de hoogte van al het festival aanbod. Zo is alle noodzakelijke content (bijvoorbeeld de timetable of line up) altijd beschikbaar doordat alle data offline bewaard wordt.

Na onze eerste introductiegesprek zullen wij uitgebreid uw app idee onder de loep nemen, hier zullen wij vervolgens onze suggesties en kijk op geven. Indien beide partijen op een lijn zitten, zullen wij een ontwikkelingsvoorstel opstellen. Hierin zullen wij uw app idee vertalen tot een sterk en onderscheidend concept, waarbij de focus zal liggen op de functionaliteiten. Deze functionaliteiten zullen we voor u gaan uitdenken in een ‘workflow’. Dit is een ontwerp van de gehele app, specifiek op functioneel gebied. Zo krijgt u een beter beeld van hoe de app er uiteindelijk gaat uitzien en hoe deze zal gaan werken. Hierin is uw feedback uiteraard erg belangrijk, onze ervaren user-interface designers zullen veelvuldig met u in contact treden. U zult begrijpen dat dit een tijdrovend proces is, dit om u een hoge kwaliteit te kunnen garanderen. Verder zullen wij u o.b.v. een grondig marktonderzoek voorzien van de kansen en bedreigingen van uw app idee.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App designer Amsterdam DTT

 

Vanaf het eerste contactmoment werken wij resultaatgericht toe naar de applicatie die u voor ogen heeft. Wij zijn gespecialiseerd in het gehele ontwikkeltraject. U kunt dus kiezen om een van de stappen door ons te laten regelen, zoals promotie of design, of u kunt voor het fullservice pakket kiezen waarbij wij alles voor u perfectioneren. Wij hechten veel waarde aan een goede lange termijn relatie, waarbij beide partijen in de toekomst van zullen profiteren. Eerlijkheid en transparantie zijn hierin onze kernwaarden.

Uw mening is erg belangrijk voor ons, maar ook vanaf onze kant kunt u ten alle tijden eerlijk advies verwachten. Gedurende het hele ontwikkeltraject houden wij op de hoogte van de ontwikkeling van uw app. Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op. App designer DTT staat altijd voor u klaar!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.