App developer

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT full service app developer

 

Bent u er niet zeker van of uw app wel haalbaar is? Bij DTT houden we altijd van nieuwe uitdagingen en geven u graag advies over de (on)mogelijkheden van uw app. We streven altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Met ons team vol specialisten werken we toe naar een hoogwaardige eindoplevering waar we trots op kunnen zijn. Bij ons kunt u een app laten ontwikkelen voor: iPhone, iPad, Android, Games, en HTML5.

Een mooi voorbeeld van een unieke app ontwikkeld door DTT is de OSR Star Finder App. Heeft u het ooit voor mogelijk gehouden om een eigen ster te hebben, welke u ook nog eens kunt traceren met uw mobiele telefoon? In samenwerking met DTT heeft het populaire Online Star Register (OSR) een nieuwe app gelanceerd waarmee mensen via hun smartphone de door hen vernoemde ster kunnen lokaliseren en volgen. Het geven van is een ster opzich is al een bijzonder en origineel cadeau, om dit speciale cadeau zichtbaarder en tastbaarder te maken heeft OSR de Star Finder App laten ontwikkelen. Door de registratiecode van de gekochte ster in te vullen kunnen de gebruikers hun ster in de virtuele sterrenhemel opzoeken. De app maakt gebruik van de augmented reality techniek. Deze techniek maakt het mogelijk om met behup van uw iPhone camera te bekijken in welk firmament jouw ster zich bevindt, zowel overdag als 's nachts. Zo ziet u dat de mogelijkheden voor een app niet zo beperkt zijn als u wellicht denkt.

Bij DTT doorlopen we resultaatgericht het gehele app ontwikkelingstraject. Gedurende dit traject wordt u te allen tijde begeleid en geadviseerd door ons ervaren team. Bij DTT nemen we alleen opdrachten aan als we er zeker van zijn dat we deze met succes kunnen afronden. Hiervoor is vooraf een grondig onderzoek nodig. Zo geven we een transparant en eerlijk beeld van de (on)mogelijkheden van uw app. Bij DTT maken we alleen apps waar we trots op kunnen zijn en waar we toekomst in zien. We verkiezen een duurzame samenwerking dan ook boven de ‘quick wins’.

Bij onze eerste kennismaking zullen we kritisch naar uw app idee luisteren en u waar nodig adviseren. Na deze kennismaking beginnen we met het schrijven van een ontwikkelvoorstel. Hierin werken we uw app idee uit tot een uniek en onderscheidend concept. Om alvast een ruw beeld te krijgen van de functionaliteiten van uw app, ontwikkelen we altijd een ‘workflow’, dit is een functioneel ontwerp van alle schermen van de app. Uw feedback hierin is essentieel. Zo hopen we samen met u tot een onderscheidend concept te komen, welke kans van slagen heeft. Onze apps zijn altijd een lust voor het oog, onze getalenteerde designers zullen alles in werking zetten om tot een uniek design voor uw app te komen, welke volledig naar uw wens is. We staan dan ook voor kwaliteit. Onze pragmatische werkwijze wordt zeer gewaardeerd en dit resulteert in goede resultaten. Onze referenties spreken voor ons.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App developer Amsterdam DTT

 

Graag werken we met u samen als app developer om een succesvolle mobiele applicatie te ontwikkelen. Onze ervaring heeft geleerd dat elke app aanvraag uniek is. Dit maakt dat we bij DTT gebruik maken van een persoonlijke benadering. Samen met de klant brengen we de wensen en behoeften in kaart. De communicatie bij ons is altijd open en eerlijk, we houden u op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent uw project en zijn altijd goed bereikbaar.

Bij DTT houden we de app markt goed in de gaten en weten dan ook wat er op dit moment speelt. Met deze kennis kunnen we u voorzien van advies op maat. We doen dit graag voor u. Ons getalenteerde team, dat bestaat uit enthousiaste specialisten met verschillende achtergronden, zal u tijdens het gehele traject van app ontwikkeling begeleiden en adviseren. Ieder project wordt met veel plezier en energie opgepakt. We gaan graag samen met u aan de slag om uw app idee te realiseren. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op. App developer DTT is u graag van dienst!

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.