App Developer gezocht

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Waarom je de productie van jouw app het beste over kan laten aan DTT?

 

DTT is een ervaren app developer die apps heeft ontwikkeld voor veel verschillende klanten. Dit heeft dan ook zeker gezorgd voor een enorme hoeveelheid aan positieve reacties. Bij DTT maken wij het mogelijk om voor enorm veel verschillende doeleinden een app te ontwikkelen. Doordat wij bij DTT al langere tijd meegaan hebben wij al vele verschillende projecten gerealiseerd wat ons veel inzicht heeft verschaft in de app wereld. Zowel bedrijven als particulieren hebben wij reeds voorzien van een app op maat. Of je nou een game app of een social app wilt realiseren, bij DTT kun je het zo gek niet bedenken. DTT heeft ook voor jou de geschikte oplossing!

Van concept tot aan gebruik

Omdat DTT een fullservicebureau is hoef je je na het aanleveren van een idee geen verdere zorgen te maken over wat er daarna moet gebeuren. Wij bij DTT zorgen er voor dat jouw app direct na ontwikkeling gebruikt kan worden door de daarvoor bestemde doelgroep. Zo zal de app na ontwikkeling beschikbaar worden in de daarvoor bedoelde app store. Zo kunnen bijvoorbeeld werknemers of studenten meteen gebruik maken van de nieuwe app.

Meedenkend partner

Ons team zit dag in dag uit te brainstormen over de manieren waarom wij jou als klant kunnen voorzien van een optimale app. Als ervaren app developer weten we hoe de app wereld in elkaar zit waardoor wij klanten kunnen adviseren over wat er wel en niet gedaan moet worden. Het jaren lang volgen van ontwikkelingen en updates heeft ervoor gezorgd dat wij binnen no time een passende app klaar kunnen hebben voor bijna elk doeleinde. Waar velen app developers zonder pardon doen wat de klant beveelt, denken wij bij DTT mee over jouw idee en zorgen wij ervoor dat je de juiste keuzes maakt. Op deze manier komt er gegarandeerd een goede app tot stand.

Goed werkende apps

Bij DTT zorgen we er altijd voor dat jouw app op de juiste manier functioneert. Wanneer het concept klaar is wordt er veel aandacht en tijd besteed aan het filteren van bugs. Hierdoor krijgen wij het voor elkaar om goedwerkende apps te creëren voor Android, iOS of HTML5 devices. Het is dus mogelijk een app te creëren voor mensen met zowel een Samsung als een Iphone. Wij hebben al voor grote namen het development van apps verzorgd. Zo hebben wij onder andere apps geproduceerd voor bedrijven als HG, ING en KPMG. Ook de apps voor deze bedrijven leverden positieve reacties op.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT is voor jou de geschikte app developer

App development is uitgegroeid tot een serieuze business waar veel bedrijven en particulieren nu te vinden zijn. Een app biedt voor iedereen ontelbare mogelijkheden. Zo kan een app uitkomst bieden bij een groot probleem of juist meer gemak bieden bij een dagelijkse bezigheid. Voor alle werkende mensen, reizende mensen, studerende mensen en ga zo maar even verder, heeft een app al gezorgd voor grote positieve veranderingen. Voor iedere persoon kan een app wel op een bepaalde manier uitkomst bieden, dus ook voor jou. De mogelijkheden zijn eindeloos en de resultaten zijn van grote waarde.

Ben jij op zoek naar een specialist in het developen van apps? Neem gerust contact op met DTT en bekijk wat de mogelijkheden zijn. DTT helpt jou door het geven van adviezen over jouw idee en de mogelijke verdere ontwikkeling hiervan. Wanneer jij besluit om jouw app te laten realiseren gaan wij hier efficiënt en zorgvuldig mee aan de slag en zorgen wij ervoor dat de app aan al jouw wensen voldoet. DTT staat bekend om zijn goede klantrelaties en fijne sfeer op kantoor. Hierdoor komen klanten graag terug en zijn ze zelden negatief. DTT staat klaar voor de ontwikkeling van jouw nieuwe app! Neem snel contact op.

 

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.