App development bureau

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Beste app ontwikkelaar Nederland

 

Uniek aan DTT is dat wij over een multidisciplinair team beschikken. Bij ons zijn medewerkers aanwezig gespecialiseerd in: marketing, communicatie, vormgeving en het ontwikkelen van het eindproduct: de app. Met dit team hebben wij ruime ervaring als allround app development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van apps voor medewerkers en zakelijke klanten, apps gericht op consumenten en we kunnen games ontwikkelen. Dit proces begint met het concept en eindigt met het plaatsen van de app in de App Store (iOS) of de Google Play Store (Android). Daarnaast is het bij DTT mogelijk om uw website te laten maken. DTT is een flexibele en meedenkende partner. Wij hebben ruime ervaringen met complexe oplossingen. Wat kunt u zoal van ons verwachten?

Apps voor uw medewerkers en zakelijke klanten

DTT ontwikkelt apps voor uw medewerkers. Apps voor uw medewerkers kunnen verschillende mogelijkheden bevatten. Dit betreft onder andere, maar is niet gelimiteerd tot, het onderling met elkaar communiceren om: ideeën uit te wisselen, discussies te voeren of vragen aan elkaar te stellen. Misschien wilt u de optie hebben om eenvoudig (nieuws)berichten te plaatsen? De berichten kunnen aan iedereen gericht zijn, of voor een selecte groep medewerkers. Een agenda met activiteiten of deadlines van uw bedrijf? Toepassen van E-learning in uw eigen app? De mogelijkheden zijn eindeloos. Met een app op maat hebben uw medewerkers altijd toegang tot de juiste informatie.

Apps voor consumenten

DTT heeft een Tekenbeet voorlichtings-app ontwikkeld voor het RIVM, de FOX Sports Camera app, een app voor het Valtifest festival. De apps zijn ontwikkeld met verschillende doelen voor ogen, voor verschillende doelgroepen en verschillende verdienmodellen. Bij DTT is heel veel mogelijk.

Bedrijven weten vaak niet goed wat de mogelijkheden zijn van een app. Een app is een goed middel om een sterke relatie op te bouwen tussen uw bedrijf en de klant. Daarnaast is een app zeer geschikt om overige activiteiten van uw bedrijf te ondersteunen. DTT onderzoekt wat uw doelgroep verwacht van de app en welke mogelijkheden zij graag zien in de app. Wij ontwikkelen met die inzichten de juiste strategie voor uw app. De strategie is erop gericht om uw app bekend te maken bij de doelgroep, te voldoen aan de verwachtingen van de doelgroep en de doelgroep betrokken te houden bij de app.

Games

Een game kan geïntegreerd worden in bovenstaande oplossingen. Het is ook mogelijk om een afzonderlijke game te ontwikkelen. Een game kan voor verschillende doeleinden gemaakt worden. Zo kan het een educatief aspect bevatten, games kunnen ook ontwikkeld worden ter vermaak. Daarnaast kunnen games geïntegreerd worden in uw sociale media-activiteiten, uw online- en offlinecampagnes en evenementen. Een game is een goede oplossing om meer interactiviteit tussen u en de consument te creëren.

Weboplossingen

Naast het ontwikkelen van apps zijn wij ook gespecialiseerd in het ontwikkelen van websites. Wij ontwikkelen websites met een moderne vormgeving. De websites worden gemaakt met de modernste technieken en bevatten de nieuwste ontwikkelingen. Belangrijk is dat de website gebruiksvriendelijk is en de bezoeker op de juiste plek terecht komt. DTT zorgt ook voor de implementatie van Google Analytics. Hiermee is het mogelijk om in kaart te brengen wat de bezoekers doen, waar zij terecht komen en hoe ze reageren. Dit maakt het mogelijk om de website continue te optimaliseren. Ook helpen wij mee met het vergroten van de vindbaarheid in zoekmachines van uw website.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App development bureau voor al uw apps

 

Wij zijn een zeer betrokken app development bureau. Tot onze klantenkring behoren zowel multinationals, overheden, mkb’ers als particulieren. Bij DTT begeleiden we u tijdens het gehele traject; van het idee en concept tot het daadwerkelijke ontwerp, de ontwikkeling en de promotie van de app of website. Wij beschikken over een team dat proactief met u meedenkt, tijdens elke fase van de ontwikkeling.

Bij DTT houden we de app markt goed in de gaten en weten we wat er op dit moment speelt in de markt om tot een succesvolle app te komen. Met deze kennis kunnen we u voorzien van advies op maat. Ieder project wordt met veel plezier en energie opgepakt. Wij gaan graag samen met u aan de slag om uw app idee te realiseren. Neem contact met ons op.

Ons team heeft één doel voor ogen heeft. Op basis van uw wensen de perfecte app of website creëren. App development bureau DTT staat altijd voor u klaar.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.