App idee ontwikkelen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Artikelen over het ontwikkelen van een app idee

Onderstaand vind je negen artikelen die je gelezen moet hebben voordat je begint met het ontwikkelen van een app idee. De artikelen gaan over het app ontwikkelproces, de kosten van een app, welke platformen moeten worden gebruikt (Apple, Android en/of web), etc. Zie je door de bomen het bos niet meer of heb je simpelweg geen tijd om zoveel leeswerk te verrichten, DTT staat voor je klaar om je tijdens een persoonlijk gesprek al jouw vragen te beantwoorden en eventueel heldere adviezen te geven. Deze adviezen zijn dan specifiek gericht op jouw app idee (dat zijn de onderstaande artikelen niet).

Van App Idee tot App Store

Het artikel vertelt kort over wat er allemaal komt kijken tijdens de ontwikkeling van een app idee. Uiteraard, DTT geeft helder advies tijdens het gehele process, zodat jij krijgt wat jij wil en wij de kans op succes vergroten met onze kennis en expertise. Lees hier het artikel.

Kosten ontwikkelen app

Natuurlijk is het belangrijk om te weten of jouw budget toereikend is om jouw app idee te laten ontwikkelen tot een concreet product. DTT denkt tijdens het gehele ontwikkeltraject met jou mee. Oplossingen zijn er namelijk altijd. Lees hier het artikel.

Investeerders Vinden Voor Uw App Idee

Geen geld om jouw app idee te laten ontwikkelen? Dan kan dit artikel wellicht zorgen voor inspiratie. Lees dan gelijk ook het artikel: Van App Idee en Business Case tot Investeerders.

The Ins and Outs van In-app Aankopen

In dit artikel deelt DTT haar ervaring met in-app aankopen. Neem bijvoorbeeld de Doula Bevallingscoach app. De opdrachtgeefster had niet nagedacht over hoe zij haar investering terug kon verdienen toen ze bij DTT langs kwam om haar app idee te ontwikkelen. Zij vond het belangrijk dat de app werd gemaakt vanwege haar passie voor het vak; kraamzorg. Uiteindelijk brachten de in-app aankopen als verdienmodel de oplossing om de app verder te ontwikkelen en wereldwijd beschikbaar te maken. Hier kun jij het artikel lezen.

Proces app Ontwikkeltraject

Ben jij geïnteresseerd in de stappen die wij doorlopen om uiteindelijk tot kwaliteit te komen? Van marktonderzoek en design tot conceptfase en de uiteindelijke ontwikkeling van de app. Lees hier het artikel.

Vergroot je Kansen op een Succesvolle en Winstgevende App

Men zegt dat er geen formule bestaat om succes te creëren. Dat wordt misschien ook wel over apps gezegd. Maar één ding is zeker; als je alle factoren die kunnen leiden naar succes negeert, dan is de kans op succes inderdaad heel erg klein. Geïnteresseerd in de formule die de kans op succes vergroot? Lees dan dit artikel.

Native of Hybride App Ontwikkeling

Voor Android en Apple worden verschillende vormen van codetaal gebruikt. Dus als je een app wil ontwikkelen dan moet er gekozen worden tussen één van deze platformen of natuurlijk beide, door de verschillen in codering zit hier wel een meerprijs aan. Voor veel apps is een hybride oplossing ook haalbaar. Dit soort apps worden geprogrammeerd in HTML5 (web app), waarna er ‘een laagje’ omheen wordt gebouwd zodat het kan functioneren op Android en iOS (en via je browser). Lees hier het artikel. Extra informatie kun je vinden in dit artikel: Het verschil tussen Native apps, Hybride apps en HTML5 applicaties .

Meer van DTT lezen? Ga dan naar de artikelen op deze website voor handige informatie over app idee ontwikkeling.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Van App idee - naar DTT - naar app store

DTT is een flexibele en meedenkende partner die meer dan 60+ apps op haar naam heeft staan. We hebben ervaring in het bouwen van muziek apps tot aan het ondersteunen van mensen via zorg apps. We entertainen, informeren, vergemakkelijken en binden klanten aan merken. We geven oplossingen om het heelal te exploiteren via de OSR Star Finder app. Bedrijfsprocessen worden verbeterd via o.a. Grip vastgoedmanager. En de veiligheid achter het stuur wordt vergroot via de Read2speak berichten voorlees app. We verwezenlijken dromen, omdat realiteit pas echt van waarde is. Realiteit is pas van waarde als de doelgroep ermee wordt geprikkeld. Is jouw app idee ook toe aan realisatie? Neem dan vandaag nog contact met ons op. App idee ontwikkelen doe je bij DTT.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.