App laten bouwen Amsterdam

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Apps bouwen voor iOS, Android en het web

Als ervaren app ontwikkelaar in Amsterdam kennen we het belang van de platformkeuze. Natuurlijk, wanneer het budget toereikend is, dan zal de app waarschijnlijk zo breed mogelijk worden gedistribueerd, via iOS en Android. Gebruiken we dan in dat geval aparte platform specific codes om de app te bouwen? Of hybride? Misschien een web app? Of toch alleen iOS? Geen opdracht is hetzelfde, daarom bespreken we altijd uitvoerig met de klant via welke middelen het app idee het best tot zijn recht zal komen. En dat is nog maar één van de vele aspecten die we zullen bespreken wanneer je kiest voor DTT als jouw applicatie ontwikkelaar in Amsterdam.

Het team van DTT staat ook voor jou klaar om een innovatief meesterwerk te bouwen waarmee je jouw doelen kan behalen. Dat doen we in de volgende gebieden:

iPhone of iPad app laten bouwen Amsterdam

Bij DTT vertalen we een app idee niet zomaar in een programmeercode, nee, we polijsten het idee tot perfectie. Dat doen we onder andere via marktonderzoek en het designen van een workflow waarin de user interface en -experience zichtbaar worden gemaakt. Pas wanneer jij tevreden bent over ons werk in deze stadia, gaan we over tot het programmeren. Benieuwd wat voor iPhone en iPad apps anderen hebben laten bouwen bij DTT in Amsterdam? Bekijk eens het portfolio voor iPhone apps of iPad apps.

Android app laten bouwen Amsterdam

Rust en eenvoud typeert bijna alle apps die we bouwen, ook voor Android apps. We spreken dan niet over het aantal functies die een app kan hebben, wel om het design van de app. Neem de Hoes geochaching game dat spelers door een stad heen leidt waar op bepaalde punten opdrachten uitgevoerd moeten worden. De app heeft 7 hoofdfuncties die overzichtelijk zijn weergegeven. Elke pagina kent ook weer keuzes, waardoor de gebruiker ongemerkt steeds dieper de app in kan verdwijnen en zich volledig kan richten op het spel - het belangrijkste van deze app. Benieuwd wat voor Android apps voorgaande opdrachtgevers hebben laten bouwen bij DTT in Amsterdam? Bekijk het portfolio voor Android apps of Android tablet apps.

Hybride of HTML5 app laten bouwen Amsterdam

DTT maakt ook hybride en HTML5 apps. Weet je niet precies wat een hybride of HTML5 app is? Lees dan het artikel Het verschil tussen Native apps, Hybride apps en HTML5 applicaties. Meer diepgang in de voor- en nadelen van hybride apps, lees je in het artikel Native of Hybride app ontwikkeling. Bekijk hier het portfolio voor HTML5 apps. En hier het portfolio voor hybride apps.

iOS, Android of HTML5 Game laten bouwen Amsterdam

Voor ons is de ontwikkeling van apps haast geen werk meer te noemen. We spelen. Ook ‘het spel’ van game development kennen we goed. Elk concept brengen we zodoende naar een hoger niveau. Bekijk maar eens ons game portfolio om te zien welke iOS, Android of HTML5 games anderen hebben laten bouwen bij DTT te Amsterdam.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Voorafgaand aan het bouwen van de app

Kennis en ervaring leidt ertoe dat DTT een helder verwachtingsmanagement kan bieden. We geven aan wat haalbaar is met het beschikbare budget, adviseren je over eventuele aanpassingen of helpen je met innovatieve ideeën om de app te verrijken. Aan een project dat in onze ogen geen kans op succes heeft, beginnen we niet. Eerlijk is eerlijk. En eerlijkheid vinden we belangrijk, zodat jij erop kan vertrouwen dat wanneer je DTT aanneemt als jouw partner in het laten bouwen van een app, een applicatie krijgt van hoge kwaliteit. Zodoende zorgen wij dat jij maximaal rendement behaald uit jouw investering.

Een app laten bouwen in Amsterdam doe je daarom bij DTT. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek om kennis te maken en om de opties te bespreken. Je zit nergens aan vast.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.