App laten maken Amsterdam

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Oplossingen voor de touch-economie

Het team van DTT heeft meer dan 60+ iOS, android, HTML5 apps vervaardigd. Daarmee hebben we entertainment gebracht aan smartphone en tablet gebruikers. We hebben de administratieve werkzaamheden van bedrijven versimpeld. Voorlichtings apps hebben mensen behouden van het ergste. We zijn actief in de zorgsector, de financiële wereld, retail en meer. We werken met klanten uit alle industrieën om via de waarde van apps, hun doelgroepen te dienen.

Ons Amsterdamse team staat ook voor jou klaar om jouw doelgroep(en) te dienen en om zodoende jouw doelen te behalen. Dat doen we in de volgende gebieden:

iPhone of iPad app laten maken Amsterdam

DTT heeft ruime ervaring in de ontwikkeling van apps voor het iOS besturingssysteem van Apple. We transformeren niet alleen jouw visie voor een app in werkelijkheid. Nee, we gebruiken onze expertise om het resultaat tot in de perfectie te polijsten. We denken na over de user interface en user experience, zoals: welke functies kunnen het de gebruikers vergemakkelijken. Zijn er functies die gebruikers juist afschrikken? Zodoende hebben we voor de iPhone en iPad succesvolle apps gemaakt, van promotie apps en muziek apps tot zorg apps en sport apps. Bekijk eens het portfolio voor iPhone apps of iPad apps.

Android app laten maken Amsterdam

Welk doel de Android app ook moet hebben - voor educatie, spel of het gemak - ons gemotiveerde team staat voor je klaar om een Android app te maken, hier, in het centrum van Amsterdam. Samenwerken, betrokkenheid en professionalisme voeden het specialisme binnen de design en de Android develop teams van DTT. Zo krijg je een eindproduct dat aansluit op de wensen van eindgebruiker. Bekijk hier het portfolio voor Android phone apps of tablet apps.

Hybride of HTML5 app laten maken Amsterdam

In het kort: een app voor het apple platform gebruikt andere codetaal dan Android apps. Gebruik je voor je app codetaal die door beide besturingssystemen gelezen kunnen, dan wordt het een zogeheten hybride app. Je kan ook via een browser toegang krijgen tot dit soort apps (web apps). Een app dat alleen via een browser bezocht kan worden, is eem HTML5 app. Wil je hier meer over weten, lees dan het artikel Het verschil tussen Native apps, Hybride apps en HTML5 applicaties. Bekijk hier het portfolio voor HTML5 apps. En hier het portfolio voor hybride apps.

iOS, Android of HTML5 Game laten maken Amsterdam

DTT heeft voor diverse grote opdrachtgevers games ontwikkeld. We noemen er een paar: ING, De Hypotheekshop, Krasloten, de Staatsloterij, Porsche en meer. Dit waren voornamelijk promotionele games. Daarnaast heeft DTT diverse complexe games gemaakt, zoals een geocaching game, een poker game en momenteel zijn we druk in de weer met een casino game. Bekijk hier ons game app portfolio. We maken ze voor iOS, Android en HTML5.

Of je nu een iOS, Android of HTML5 app wil maken, hier in Amsterdam staan we voor je klaar met het nodige advieswerk, onderzoek en natuurlijk de ontwikkeling van de app via codetaal. Neem vandaag nog contact met ons op.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

De koffie staat klaar in Amsterdam

In hartje Amsterdam staat de koffie voor je klaar om een eerste vrijblijvend gesprek met ons aan te gaan betreffende jouw app idee. We bespreken de opties en de potenties. Wat is het budget en hoe kunnen jouw doelen eventueel worden gehaald (wat vooral een belangrijke vraag is bij een beperkt budget). We geven je inzicht in onze werkwijze en doen voorstellen. Moet er een marktonderzoek komen? In welke codetaal komt de app het best tot zijn recht? Wordt het iOS, Android of HTML5… of toch een web app? Of ben je nu even het spoor bijster? We leggen alle onbekende technische zaken in simpele bewoording uit, denken met je mee en helpen je zodoende om de kans op succes van de app te vergroten. Daar komt het op neer bij DTT: Het resultaat, dat telt.

Dus, een app ontwikkelen in Amsterdam doe je bij DTT vanwege de redenen genoemd op deze pagina. Nog niet helemaal zeker? Neem dan toch contact met ons op via 020 682 2134. Ons e-mailadres is info@d-tt.nl. In een persoonlijk gesprek is het veel beter te beoordelen of jij als opdrachtgever en wij als app ontwikkelaar, de juiste partners voor elkaar zullen zijn.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.