App laten maken Nederland

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

App laten maken voor Android - iOS - HTML5

Het team van DTT heeft ongeveer 40 medewerkers in dienst die voor je klaar staan om een app te maken voor Android, iOS of het web (HTML5). Ons marketing team helpt jouw app idee verder met marktonderzoek, om erachter te komen wat de doelgroep drijft en wat de concurrenten doen - of juist hebben nagelaten. De designers creëren de user interface en -experience die gebruikers uiteindelijk zullen beschouwen als ‘de app’... maar onder het design zit de magie. Daarvoor hebben we verschillende teams met elk aparte competenties en vaardigheden (iOS, Android, hybride, HTML5, web, etc.). Zij doen dus het werk dat niemand ziet… totdat een bug de user experience verlaagt. Daarom hebben wij quality control in huis, niet alleen tijdens de ontwikkeling via peer review (ontwikkelaars controleren elkaars code), ook erna via de app testers.

Uiteindelijk krijg je een app dat iedereen tevreden stelt: de eindgebruiker en de klant. Zijn de gebruikers en de klant blij, dan zijn wij pas blij. Het team van DTT staat ook voor jou klaar om een app te maken. Dat doen we in de volgende gebieden:

iPhone of iPad app laten maken Nederland

De motivatie om het leven van mensen ietsjes te vergemakkelijken - dat is de drijfveer van DTT. De applicaties die we maken helpen of entertainen iedere dag weer honderdduizenden mensen - via kleine gewoontes of gezonde verslavingen. Soms om een onrustige situatie te verzachten, zoals via de Doula Bevallingscoach. Soms om een droom waar te maken, zoals via iModels. Benieuwd wat voor apps anderen hebben laten maken bij DTT? Bekijk dan eens het portfolio voor iPhone apps of iPad apps.

Android app laten maken Nederland

We zijn ervaren als het gaat om apps maken. We zitten nu alweer vijf jaar in het vak. Maar natuurlijk realiseren we ons dat successen behaald in het verleden niet automatisch ook in de toekomst behaald kunnen worden. Daarom zijn we behalve ‘ervaren’, vooral ‘doortastend’. DTT staat bij haar klanten niet voor niets bekend als een hardwerkend bedrijf. Met deze instelling hebben we in het verleden heel wat mooie android apps gemaakt die hun doel hebben behaald. Kijk zelf maar in ons android app portfolio.

Hybride app laten maken Nederland

Wij ontwerpen en bouwen van innovatieve hybride apps die werken op iPhone, iPad en Android telefoons en tablets. En het web. Weet je niet helemaal waar we het over hebben? Lees dan het artikel Native of Hybride app ontwikkeling. Bekijk hier het portfolio voor hybride apps.

HTML5 app laten maken Nederland

We hebben tal van bedrijven geholpen met hun app idee door te kijken naar wat de doelen van de klant zijn, het budget, etc. Op die manier zijn we voor een groot aantal van het uitgekomen op de ontwikkeling van een HTML5 toepassing. Lees hier meer over HTML5: Het verschil tussen Native apps, Hybride apps en HTML5 applicaties. Bekijk hier het portfolio voor HTML5 apps.

iOS, Android of HTML5 game laten maken Nederland

Onze games worden gekenmerkt door een slim spel-ontwerp en speelse graphics. Door de jaren heen hebben we gewerkt met veel opdrachtgevers die hun doelgroep wilde binden aan hun merk door middel van spel (met marketingdoeleinden). Daarnaast hebben we spellen ontworpen en via code opgebouwd voor de zorgsector (educationeel), de muziekindustrie (ook educationeel) of het studentenleven (voorlichting). We hebben samengewerkt met grote multinationals zoals ING en Porsche. Bekijk hier ons game app portfolio.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App maker Nederland - DTT

We zijn altijd geïnteresseerd in de plannen en ideeën van bedrijven en organisaties - en we streven altijd naar het maken van eersteklas apps. Daarom, wanneer we voor het eerst jouw app idee bespreken, staat het maken van excellentie centraal om jouw doelen te verwezenlijken. We geven heldere adviezen waar nodig om bijvoorbeeld de gebruiksvriendelijkheid of de gebruikerservaring te vergroten. En we geven eerlijke adviezen waar nodig, om fouten te behoeden die de klant anders veel geld kan kosten.

Neem vandaag nog contact met ons op; dan zullen we een vrijblijvend gesprek aangaan om de mogelijkheden te bespreken rondom jouw app idee. Een app laten maken in de hoofdstad van Nederland, Amsterdam, doe je bij DTT.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.