App laten ontwerpen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

App laten ontwerpen door DTT

Het laten app ontwerpen van je app kan je toevertrouwen aan DTT. Onze talentvolle designers hebben de vaardigheden om een app te ontwerpen met een onderscheidende vormgeving. Maar DTT is niet alleen een bureau dat apps ontwerpt, wij bieden een volledige service. Naast het visuele aspect van de app kunnen we er ook voor zorgen dat het voldoet aan alle technische vereisten en dat de app op de juiste wijze onder de aandacht wordt gebracht bij de doelgroep. 

Bij DTT maken we game apps, bedrijfs- apps, consumenten apps en meer. Wij zijn erg trots dat we zo’n variëteit aan apps kunnen ontwikkelen. Dit is mede te danken aan ons grote team van developers. Het hebben van zo’n groot development team stelt ons in staat om apps op te leveren voor alle platformen en met toepassing van de nieuwste technologieën. Een app waar we erg trots op zijn is bijvoorbeeld de OSR Star Finder 2.0, door toepassing van AR- technologie kan je met deze app altijd jouw geregistreerde ster terugvinden in het heelal. Verder maakt deze app gebruik van Unity, een cross- platform game-engine. Dit maakt het mogelijk om de app visueel te verrijken met onder meer animaties en 3D effecten.

Bij DTT kan je terecht voor al jouw app ideeën, wil je een app laten ontwerpen waarmee je de doelgroep overweldigt met wonderschone 3D effecten of wil je liever een app die de doelgroep op een overzichtelijke en heldere manier informeert? Bij DTT is het allemaal mogelijk. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Samenwerking met DTT

Een samenwerking om jouw app te laten ontwerpen door DTT biedt vele voordelen. DTT is een full- service multimedia bureau die jouw app idee op alle fronten kan verstevigen, visueel, technisch en commercieel. Met een gezonde dosis professionaliteit en creativiteit gaan we aan de slag met jouw concept. Wij luisteren goed naar je eisen en wensen, betrekken je in het proces en zullen uitvoerige tests doen bij de doelgroep. Met deze werkwijze kunnen wij garanderen dat jouw app idee een app succes wordt. Doordat een helder verwachtingsmanagement en een open en eerlijke communicatie bij DTT hoog in het vaandel staan, zal controle over het gehele ontwikkeltraject altijd gewaarborgd worden. Geïnteresseerd in jouw app te laten ontwerpen door DTT? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Of kom langs bij ons kantoor gevestigd in het centrum van Amsterdam.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.