App maker

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

App maker voor Android - iPad - iPhone - HTML5

 

DTT blinkt uit in haar betrokkenheid gedurende het hele traject als app maker. Van conceptualisering tot release en onderhoud, DTT staat u bij. Doelgericht gaan wij het gesprek met u aan, waardoor wij resultaatgericht kunnen handelen. En het resultaat mag er wezen. Met terugkerende klanten zoals BAM, KPMG en zelfs de overheid hebben wij de afgelopen jaren ontegenzeggelijk bewezen dat onze iPhone, iPad, Android en HTML5 apps van zeer hoge kwaliteit zijn. Of het nou een (educatieve) game is, of een app om je medewerkers in te lichten over de toekomst van het bedrijf, wij hebben er ervaring mee en kunnen u van dienst zijn.

Maar niet alleen maken wij apps, indien u zich nooit zorgen wilt maken over uw app, bieden wij ook de mogelijkheid om de mobiele applicatie te onderhouden. Heeft u na creatie nog een idee voor een verbetering? Laat het ons zeker horen! Niet alleen zijn wij u graag van dienst, maar eenmaal aan een project begonnen, kent onze toewijding geen grenzen meer. Met alle liefde verbeteren wij dan uw al bestaande app, of programmeren wij met uw zegen een compleet nieuwe en verbeterde mobiele applicatie.

Een mooi voorbeeld van onze vakkundigheid en professionaliteit is onze prettige zakelijke relatie met HG. Vanaf dag een stonden wij elkaar snel en transparant te woord. Hierdoor hebben we binnen no-time hun app voor het mogelijk maken dat orders on-the-go aanvragen mogelijk werd, af kunnen ronden. De app maakte het bestellen zo efficiënt, dat HG er overtuigd van was dat wij hen ook ook met een tweede project assistentie konden verlenen. En mocht u vermoeden dat dit een uitzonderlijke zakenpartner is, dan kunt u onze referenties checken om in te zien dat niet alleen wij blij zijn met onze zakenpartners, maar dat wij er altijd voor zorgen dat ook de zakenpartner blij is met ons.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

DTT: voor de lange termijn relatie

 

Het is geen geheim waarom u profiteert door met ons in zee te gaan. Wij zetten namelijk in op de lange termijn relatie. Toewijding, kwaliteit en service zijn slechts drie van de kernwoorden die onze werkhouding beschrijft, en het op termijn prettig maakt om met ons te werken. Wanneer u ons ook tijdens kantooruren belt, staan we paraat om u te helpen. Er is geen afspraak nodig om met ons te praten. En er is zelfs geen garantie nodig om met ons voor het eerst aan in gesprek te gaan. U kunt geheel vrijblijvend bellen, mailen of zelfs langskomen op ons kantoor in het centrum van Amsterdam. Zo ziet u niet alleen onze afgeronde applicaties op het nieuws of op onze website, maar ziet u ook ons vakkundig personeel aan het werk voor onze grote en indrukwekkende bestaande klantenkring.

En mocht u zich na het vrijblijvende gesprek toevoegen aan onze klantenkring, dan kunnen wij u het hele traject bijstaan, totdat de applicatie exact naar uw wens is en wordt uitgebracht op de door u gekozen platforms. Vanaf conceptualisering uitbrengen kunt u bij ons terecht voor advies en uitvoering. Hieronder vallen development, management, research en zelfs de promotie. Dus kom gerust op de koffie bij app maker DTT in Amsterdam.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.