App ontwerpen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Ontwikkel stappenplan

 

Wanneer jij ervoor kiest om een app door ons te laten ontwerpen en eventueel te ontwikkelen, dan gaan wij voor het beste resultaat dat bij jouw wensen past. Het kan echter voorkomen dat wij, door onze ervaring, andere ideologieën hebben over aanpassingen aan jouw idee. Dit is voor die tijd een afweging voor jou of wij dit mogen doorvoeren. Natuurlijk zal alles duidelijk worden uitgelegd, want bij ons telt het resultaat en gaan wij voor een lange termijn relatie in plaats van snel veel opdrachten uitvoeren. Alvorens jij een app door ons wil laten ontwerpen willen wij jou graag kennis laten maken met ons ontwikkel stappenplan. Hierin wordt uitgebreid beschreven hoe wij te werk gaan als iemand een idee heeft voor een applicatie en deze wilt laten ontwerpen/ontwikkelen door ons. (Het stappenplan is slechts een werkwijze, afwijking hiervan kan plaatsvinden.) Bekijk hier het stappenplan.

Marktonderzoek

Voordat er überhaupt een conceptversie van jouw idee wordt gemaakt zullen wij uitgebreid marktonderzoek doen naar jouw idee. Om bijvoorbeeld te voorkomen dat het idee al bestaat en om te kijken of de vraag wel groot genoeg is en de kans groot genoeg is om jouw droom werkelijk te maken. De stappen die gemaakt zullen worden om het marktonderzoek met succes te voltooien staan uitgebreid beschreven in het ontwikkel stappenplan. Voor meer informatie kun je dat bestand dus raadplegen.

Design proces

Om tot een gewenst ontwerp te komen werkt ons design team aan een zogeheten workflow. Een workflow is een overzicht van de schermen met haar functies van de applicatie, voor een voorbeeld van een workflow kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Alvorens de workflow gemaakt kan worden schetsen wij eerst een conceptversie van het design. Voor deze schets van het design hebben wij enige informatie en wensen nodig van jouw kant, dit kan in een persoonlijk gesprek bij ons op kantoor. Als het design wederzijdse goedkeuring heeft gekregen kunnen wij overgaan op het ontwerpen van de workflow. Wanneer deze workflow is gemaakt kunnen wij (eventueel) overgaan op de ontwikkeling van jouw app. Zodat jouw idee werkelijkheid wordt. Een begroting voor dit gehele proces maken wij wanneer u bij ons op kantoor bent.

Ervaren design team

Door ons ervaren design team zijn wij in staat snel een duidelijk beeld te scheppen over hoe jouw idee verwerkt zal worden tot conceptversie. Dit door middel van de workflow en het eventuele design concept. Zoals gezegd nemen wij jouw wensen in acht en mocht er iets veranderd moeten worden dan is ons design team snel in staat te schakelen om alles naar jouw wensen te maken. Je bent natuurlijk altijd welkom om kennis te maken met ons team bij ons op kantoor. 

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Voordelen app ontwerpen bij DTT

 

DTT biedt vele voordelen als het gaat om het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van mobiele applicaties. Wij hebben voor meerdere branches apps en mobiele oplossingen gemaakt waardoor wij veel ervaring hebben opgedaan en beschikken over ruime expertise. Hierdoor zijn wij bekend met veel verschillende soorten designs als het gaat om het ontwerpen van een app. Ons design team staat altijd voor jou klaar wanneer er iets aangepast moet worden. Een full service multimedia bedrijf waarbij de relatie met de opdrachtgever voorop staat en waarbij het resultaat telt!

Bent u benieuwd wat DTT allemaal voor jou kan betekenen, neem dan graag vrijblijvend contact met ons op. Of kom gezellig langs bij ons op kantoor gevestigd in Amsterdam.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.