App ontwikkel bedrijf

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen app ontwikkel bedrijf DTT:

 

DTT heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van mobiele apps. Sinds enkele jaren zijn wij actief op deze markt en hebben meerdere grote successen gehad. Doula is zelfs in meer dan 125 landen in gebruik. Wij hebben ervaring met het ontwikkelen van verschillende uiteenlopende apps. Te denken aan: games, apps voor uw medewerkers, informatieve apps, apps ter ondersteuning van uw gezondheid, vrijwel alles is mogelijk bij DTT. 

Als je jouw app laat ontwikkelen bij DTT dan krijg je de beschikking over vele extra mogelijkheden. Naast het ontwikkelen van je product kunnen wij ook concepten verder uitwerken, marktonderzoek doen en kunnen wij de communicatie uit handen nemen voor sociale netwerken. Ook plaatsen wij de app in de App Store of Play Store. Dit heeft als voordeel dat de app snel en gemakkelijk te vinden is voor de potentiële gebruikers van jouw app.

Van concept tot in de app store, gedurende alle fases zijn wij beschikbaar. In de eerste fases maken we -geheel vrijblijvend- kennis met elkaar, wat verwachten we van elkaar, welke wensen heeft u, wat is het beschikbare budget? Op basis van deze informatie maken we een ontwikkelvoorstel. Vervolgens wordt het concept concreter uitgewerkt in een ‘ontwikkelvoorstel’. Dit plan bevat het uitgewerkte concept in de vorm van mock-ups (dit is een realistisch voorbeeld van wat je kan verwachten van ons). Ben je tevreden, dan kunnen we een overeenkomst opstellen en ondertekenen. De overeenkomst is inclusief technische documentatie en een gedetailleerde planning.

Wij willen benadrukken dat DTT een flexibele en meedenkende partner is. Veel bedrijven zijn vaak niet op de hoogte van de mogelijkheden die beschikbaar zijn en daarom denken wij graag met ze mee. Ook op basis van je budget kunnen wij bekijken wat de mogelijkheden zijn voor je wens. DTT heeft ruime ervaring in complexe oplossingen. Ontbreekt er enige kennis van de markt of doelgroep? Ook daarmee kunnen wij helpen, ons team is gespecialiseerd in marketing en communicatie.

Mocht je ons ontwikkelvoorstel goedkeuren, dan kunnen wij beginnen aan het ontwikkelen van je product (app, game of website). Na verloop van tijd is het product klaar. Dit is afhankelijk van hoe uitgebreid het eindproduct moet worden en de hoeveelheid onderzoek dat benodigd is. Wij testen het product en zorgen ervoor dat het bugvrij opgeleverd wordt. Echter, het is altijd mogelijk dat bugs gedurende de testfase niet aan het licht komen. Daarom bieden wij een garantie aan van twee maanden. Bugs die gedurende deze twee maanden aan het licht komen zullen door ons kosteloos worden verholpen. Mocht je meer service wensen, dan kunnen wij een Service Level Agreement aanbieden. Hierin kunnen andere voorwaarden en afspraken in worden opgenomen.

Onze werkwijze stelt ons in staat om de wensen en behoeften van jouw doelgroep in kaart te brengen en daarmee de perfecte app te creëren.  

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App ontwikkel bedrijf voor al uw apps

 

DTT is een zeer betrokken app ontwikkel bedrijf. Tot onze klantenkring behoren zowel multinationalsoverheden, MKB’ers als particulieren. Bij ons kunt u terecht voor concept, positionering en design tot ontwikkeling en promotie van de app. Onze referenties en portfolio geven een duidelijk beeld van wat wij als app ontwikkel bedrijf voor u kunnen betekenen. 

Vele oplossingen zijn mogelijk bij DTT. Ons portfolio bestaat reeds uit verschillende uiteenlopende apps. Waaronder Doula, een app voor zwangere vrouwen, Daalder, een app met nieuwe betaalmogelijkheden en de RIVM Tekenbeet app, deze app kan mensen met een tekenbeet van de juiste informatie voorzien. Indien je over een leuk idee beschikt, maar geen idee hebt hoe je dit werkelijkheid moet laten worden. Kom gerust een keer langs! Wij zijn bereid om samen met jou het idee te bespreken en om te bekijken welke opties er mogelijk zijn.

Bij DTT beschikken we over een eigen team van app ontwikkelaars, waardoor wij in staat zijn een inschatting te maken m.b.t. de mogelijkheden en onmogelijkheden van een app, dit maakt DTT tot een geschikt app ontwikkel bedrijf. Twijfel niet langer en neem contact met ons op of bezoek ons app ontwikkel bedrijf in Amsterdam.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.