App ontwikkel bureau

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen app ontwikkel bureau DTT:

 

DTT heeft ruime ervaring met het ontwikkelen van verschillende oplossingen. Wij zorgen ervoor dat uw product vanaf de conceptfase tot aan de release van het eindproduct in goede handen is.

Gedurende de beginfase bespreken wij met je welke mogelijkheden wij zien voor je app. Misschien zijn er nog enkele punten waar je niet aan gedacht hebt, maar die toch een leuke toevoeging zijn voor je concept. Op basis van een geheel vrijblijvend kennismakingsgesprek worden doelstellingen, uitdagingen en wensen van jou inzichtelijk gemaakt. Vervolgens leggen wij aan je uit hoe wij precies te werk gaan.

Op basis van het eerste gesprek wordt besloten of we met elkaar verder gaan. We verwachten uiteraard van wel! Wij beginnen vervolgens met ons onderzoek. Dit onderzoek kan uit verschillende aspecten bestaan. Misschien heb je nog geen verdienmodel voor ogen, ook daar kunnen wij meehelpen. Met onze ervaringen weten wij welke verdienmodellen geschikt zijn voor jouw concept. We kunnen ook onderzoek doen naar de doelgroep(en), het stelt ons in staat om een app te ontwikkelen met de juiste functionaliteiten voor de gebruikers. Onze bevindingen en inzichten van het onderzoek bespreken wij vervolgens met jou. Eventuele op- of aanmerkingen komen aan bod in dit gesprek en nemen wij uiteraard mee in het vervolg van het project.

Vervolgens gaan wij het concept verder uitwerken. Er wordt een ‘workflow’ gemaakt. In één overzicht tonen wij de verschillende schermen die de gebruiker kan verwachten. Dit stelt ons in staat om te begrijpen hoe de gebruiker door de app gaat lopen. Samen met jou gaan we dit analyseren en verbeteren dit waar nodig.

Met de onderzoeken en concepten zijn wij in staat om een gedetailleerde begroting te maken. Op basis van deze begroting kunnen wij je precies vertellen wat een functionaliteit gaat kosten. Eventueel kan een functie geschrapt worden om kosten te besparen. De begroting stellen wij van tevoren vast en zal daarom gedurende het project niet meer wijzigen.

Ook na realisatie van uw app blijven wij u graag helpen. Ondanks zorgvuldig testen kunnen bepaalde fouten over het hoofd worden gezien. De fouten treden pas op onder bepaalde omstandigheden, of na een besturingssysteem update. Gedurende twee maanden ontvangt u kosteloos ondersteuning van ons.  

U komt bij DTT dus niet voor vervelende verrassingen te staan, en dat is wel zo prettig.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App ontwikkel bedrijf voor al uw apps

 

App ontwikkel bureau DTT is in staat uw app op een hoogwaardige manier te ontwikkelen. Als app ontwikkel bureau begeleidt DTT u tijdens het gehele traject van uw app idee; van design tot de realistatie. 

Uniek aan ons team is dat wij over meerdere specialisaties beschikken. Bij ons worden projectgroepen samengesteld bestaande uit communicatiemdewerkers, marketeers, designers en de programmeurs. Tot onze tevreden opdrachtgevers behoren: de Rabobank, BAM en HG. Voor deze bedrijven hebben wij reeds geschikte oplossingen bedacht en tot uitvoering gebracht. 

Ons app ontwikkel bureau beschikt over een team dat proactief met u meedenkt, tijdens elke fase van de ontwikkeling. Tevens staan wij u ook bij in het uitdenken van een concept of bij het samenstellen van een marketingplan. Geïnteresseerd in het laten ontwikkelen van een app door een ervaren app ontwikkel bureau? Twijfel dan niet en neem contact met ons op of bezoek ons kantoor in Amsterdam. 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.