App ontwikkel kantoor

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen app ontwikkel kantoor DTT:

 

DTT is niet je standaard software ontwikkelclub, naast inhoudelijk technische kennis beschikken we ook over een gedegen marketingachtergrond. Met passie werken we aan een perfecte mix van techniek, strategie en creativiteit. DTT is in 2010 opgericht en in korte tijd hebben we grote stappen mogen maken; een substantieel portfolio, sterke referenties, mooie opdrachtgevers en een competent en gedreven team. DTT ontwikkelt verschillende soorten applicaties. Onder de "toon meer" knop vindt u meer informatie.

Voorlichtings applicatie

Met deze applicatie hebben bedrijven toegang tot informatie die hen kan helpen. Deze applicatie biedt instructies in de vorm van tekst, beeld en video. Wie heeft deze applicatie aangevraagd? Voor het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) werd de Tekenbeet app ontwikkeld. Hiermee worden gebruikers geïnformeerd over het dier, de teek en de ziekte van Lyme. De app biedt veel functionaliteiten ter preventie van tekenbeten en de bijbehorende gevaren. U kunt deze app op de iPhone en de Android Phone downloaden.

Marketing dag applicatie

Met deze applicatie kunt u voor een 'fun factor' zorgen met uw klanten. Dit komt door de interactie die er plaatsvindt. U heeft interactie met behulp van bijvoorbeeld: een kennisquiz of woordspellen. Zo is er voor ING een marketing dag applicatie gemaakt om klanten te vermaken. Hierbij doorloopt u de kennismakingsronde; de kennisquiz, de marketing awards en een woordenspel afgeleid van het populaire televisie programma 'De slimste mens.' Tijdens de quiz kunt u door de goede antwoorden punten verzamelen. Deze punten, de rankings en andere relevante informatie zijn 'live' inzichtelijk voor de organisatie van de ING Marketing dag. U kunt deze app op de iPad downloaden.

Betaal applicatie

U kunt met behulp van deze applicatie sneller betalen. Ook kunt u uw transactiegeschiedenis bekijken. Tevens ziet u aanbiedingen op locatie. Wie wilden deze applicatie hebben? Daalder vindt het belangrijk om in te spelen op de behoefte vanuit winkels en consumenten met een modern, snel en mobiel betalingssysteem. Met deze applicatie betaalt u via uw mobiele telefoon. Winkels ontvangen contactloos en direct mobiele betalingen. En u betaalt niet de gebruikelijke hoge transactieactiekosten. U kunt deze app downloaden op de iPhone, de Android Phone en de website van Daalder.

Nieuws applicatie

Met deze applicatie kunt u het laatste nieuws volgen van verschillende organisaties. Daarnaast is het mogelijk om op nieuwsberichten te reageren. Welke organisatie wilde deze app hebben? De Ajax Fanzone is de meest complete Ajax applicatie. Met deze app is elke supporter altijd en overal op de hoogte van het laatste nieuws over Ajax, live wedstrijdstatistieken, het wedstrijdprogramma, de uitslagen en het competitieoverzicht. Ook kan de Ajax-supporter reageren op de laatste nieuwsberichten en kan hij de discussie aangaan met anderen. Tot slot kan de Ajax-fan push notificaties activeren voor de publicaties van de laatste artikelen, reacties op berichten, likes op reacties, wedstrijden van Ajax en gescoorde doelpunten. U kunt deze app downloaden op de iPhone, iPad, Android Phone en Android Tablet.

Vergelijkings applicatie

Met deze applicatie kunnen consumenten verschillende producten of services vergelijken. Zo heeft DTT Blokster ontwikkeld. Met deze applicatie kunt eenvoudig en op een leuke manier een nieuw huis zoeken. Op basis van uw gebruiksvoorkeuren worden voorproefjes getoond van alle geschikte woningen. U kiest onder andere de woonplaats, het aantal kamers en de kosten. Door naar links of naar rechts te swipen geeft u aan welke woningen interessant zijn voor u. Daarna kunt u de informatiepagina's van huizen, waarin u interesse heeft, doornemen. Indien u overtuigd ben, kunt u met Blokster een afspraak maken voor bezichtiging of u meldt zich aan voor een 'open huis bezichtiging'. Als er geen open huis is gepland of die is afgelopen, dan wordt u ingelicht door push notificaties zodra een nieuwe dag en tijdstip bekend zijn. U kunt deze app downloaden op de iPhone, Android Phone en de website van Blokster.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App laten ontwikkelen

 

App ontwikkel kantoor DTT beschikt over een eigen team van app ontwikkelaars, project managers en ontwerpers. Mede hierdoor zijn we in staat uw app native te ontwikkelen voor de verschillende platformen; iOS, Android, HTML5. Bij ons kunt u terecht voor het gehele traject van app ontwikkeling.

App ontwikkel kantoor DTT denkt graag met u mee over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een app. Enthousiast geworden? Aarzel dan niet en bel of mail voor een afspraak bij ons app ontwikkel kantoor in Amsterdam.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.