App ontwikkel partij

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen app ontwikkel partij DTT:

Welke voordelen kan DTT u bieden? / Mogelijke voordelen voor u.

 • Veel ervaring en expertise in het ontwikkelen en onderhouden van apps
 • Uw idee of concept verwerken tot app die beschikbaar is in de app/Play store
 • Ontwikkeling en onderhoud van apps geschikt voor diverse platformen
 • Wij zijn in staat met u mee te denken en advies te geven over eventuele verbeterpunten en kerncompetenties van uw app
 • Het verzorgen van een enthousiasmerend design
 • De promotie en positionering van uw app ondersteunen
 • Langdurige relatie mogelijk
 • Ervaring en kennis van meerdere branches
 • Flexibiliteit en creativiteit
 • Snelle en heldere communicatie 
BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Native app ontwikkel partij

Een native app is een platform afhankelijke versie van een toepassing voor smartphone of tablet.
De native app wordt gedistribueerd via de centrale store  van het platform, de App Store bij iOS en de Play Store op Android devices. Er wordt vandaag de dag steeds meer gebruik gemaakt van smartphones en tablets, zowel door de consument als door bedrijven en de overheid. Hierdoor is de kans dat uw klanten en/of belanghebbenden behoefte hebben aan een app steeds  groter.
Een app voor uw bedrijf kan leiden tot meer verkopen, betere klantbinding of juist het benaderen van een grotere doelgroep. Ook kan een app voor verbeteringen zorgen binnen uw bedrijf, een extra tool voor bijvoorbeeld uw verkopers/accountmanagers om het werk te vereenvoudigen. Een app voor uw bedrijf kan dus vele voordelen bieden voor uw klanten, contactpersonen, werknemers en/of belanghebbenden.

Indien u zich af vraagt wat een mobiele app voor uw organisatie kan betekenen dan bent u vrij om contact met ons op te nemen of een afspraak te plannen.

Afhankelijk van uw wensen kan een native app gebruikt worden met of zonder internetverbinding. Zoals vermeld in de inleiding, richt DTT zich voornamelijk op het ontwikkelen en onderhouden van apps. Wij waarborgen altijd de kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van de door ons ontwikkelde apps en streven voortdurend naar perfectie/optimalisatie.

Zorgen die wij voor u uit handen nemen:

 • Goedkeuring voor de distributie van uw app middels/via de centrale stores
 • Updates die betrekking hebben op de verandering van software van het platform
 • De ontwikkeling en het onderhouden van uw app
 • Promotie en positionering van uw app

Bij het laten ontwikkelen van een app staat u mogelijk voor een aantal (lastige) keuzes:

 • Wat wilt u precies laten ontwikkelen?
 • Welke doeleinden wilt u bereiken met de app?
 • Waar moet de app zoal aan voldoen?
 • Welke doelgroep wilt u bereiken?

 

DTT begeleidt u tijdens het gehele proces, van het concept tot aan de distributie in de app store(s). Door onze ervaring zijn wij in staat snel een inschatting te geven over de mogelijkheden voor (het ontwikkelen van) uw app. Om het gewenste resultaat te behalen, zullen wij veel aandacht besteden aan uw wensen. Communicatie is zeer belangrijk om dit te verwezenlijken, ons team staat daarom altijd voor u klaar en wij garanderen snelle en duidelijke communicatie door middel van één of meerdere contactpersonen.   

Wegens onze taalexperts zijn wij in staat uw app te vertalen naar meerdere talen. Denk bijvoorbeeld aan Engels, Frans, Duits en Spaans. Het zou namelijk zo maar kunnen dat door de nivellering van wet en regelgeving binnen de EU, u kans ziet om naar het buitenland uit te breiden. Wanneer hier sprake van is heeft u weinig aan alleen een Nederlandse app en is het voor u praktisch de app te laten vertalen.

In ons kantoor, gevestigd in het centrum van Amsterdam, verwelkomen wij u graag om de mogelijkheden met u door te nemen omtrent de ontwikkeling en/of het onderhoud van uw app. 

Wanneer u kiest voor DTT als uw app ontwikkelaar, dan wordt uw (bedrijfs)app herkenbaar, betrouwbaar en onweerstaanbaar.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

 • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
 • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
 • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.