App ontwikkelaar Antwerpen

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

DTT als ontwikkelaar van uw app

Wilt u de beste zorg over uw app? DTT is een ontwikkelaar die graag samen met de opdrachtgever het ontwikkeltraject in gaat. Samen zullen beide partijen tot een mooi product komen. Dit doet DTT met behulp van veel communiceren met de opdrachtgever, waarbij feedback een van de belangrijkste middelen is. Deze feedback kan via verschillende kanalen gaan; via meetings waarbij beide partijen rond de tafel gaan zitten, maar ook telefonisch of via bug reports.

Het opstellen van een ‘workflow’ is de start van het hele traject. Dit is de fase waarin ons getalenteerde team een ruwe schets van de verschillende schermen zal opzetten. Hierbij krijgt u een eerst impressie van de werkzaamheden van de app. Het ontwikkelen van de workflow vereist dan ook tijd en is de crux tot het grotere geheel. Beginnend bij een marktonderzoek gevolgd door een conceptontwikkeling waarna het concept wordt gerealiseerd. Bij de realisatie heeft ons brede team beschikking over specialisten in verschillende programmeertalen, zoals PHP, CSS, Java, Objective-C en Swift. Aan al uw wensen kan voldaan worden, of het nu voor iOS, Android of Unity is.

DTT zal uw partner zijn omtrent meer dan alleen het ontwikkelen. DTT ondersteunt u graag bij marketing en promotie van uw app, daarnaast biedt DTT nazorg over de app aan. Met de nazorg wordt bedoelt dat DTT ook na de ontwikkeling kan zorgen dat uw applicatie up-to-date blijft en voldoet aan de eisen voor alle nieuwe devices. Zorgeloos genieten van uw app. De marketing afdeling zal zich bezighouden met alle kansen in de markt in kaart te brengen, waar kunt u met de app een stapje voor zijn. Een marktanalyse zal beschikbaar zijn en voor meer duidelijkheid zorgen voor beide partijen. Zo is DTT een full service multimedia bedrijf die voor u aan het werk gaat. Meer informatie over de ontwikkeling en het stappenplan vindt u hier.

Benieuwd wat onze opdrachtgevers van ons vinden? Hoe zij onze diensten hebben ervaren? Bezoek dan nu onze referenties.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

De app specialist voor Antwerpen: DTT

Op twee uurtjes met de auto, of ruim een uur met de trein, vindt u ons kantoor midden in het centrum van Amsterdam, nog geen 5 minuten lopen vanaf Amsterdam Centraal. Na een afspraak te hebben gemaakt bent u meer dan welkom om bij ons binnen te stappen en een kijkje te nemen in de ‘keuken’ van DTT.  U zult hier verschillende gemotiveerde teams aan het werk zien die met volle overgave bezig zijn met het ontwikkelen van misschien wel uw app. Wij laten graag zien dat we transparant werken en uw input goed kunnen gebruiken. Vele (grote) organisaties zijn u voor gegaan, bedrijven zoals KPMG, ING en ook Greenpeace hebben gebruik gemaakt van de diensten van DTT. De complete lijst van opdrachtgevers die samen met DTT hebben gewerkt aan een succesvolle app oplossing kunt u hier vinden.

Bent u nog enthousiaster geworden? En wilt u de app zo snel mogelijk in de App Stores zien verschijnen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

 

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.