App ontwikkelaar Apple

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen van app ontwikkelaar DTT

 

Wij durven te garanderen dat wij de geschikte partner in ontwikkeling zijn voor jouw Apple app concept. Waarom wij dat geloven? Wij denken dat kennis, ervaring en doorzettingsvermogen de sleutel zijn voor een succesvol resultaat. Bij ons is het dan ook het resultaat dat telt. Wij zetten onze schouders onder perfect functionerende apps. Ja; onder andere omdat wij blij worden van tevreden opdrachtgevers. Maar zeker niet ondergeschikt: omdat wij zelf goed resultaat willen leveren. Wij vinden het uiterst belangrijk dat onze apps een prachtplek mogen innemen in de Apple app store.

Het meten van resultaat kan door middel van ratings en reviews. De eindgebruikers liegt niet! Dat kun je zien aan de hand van de beoordelingen en recensies die zij schrijven. Laten we eens beginnen om stil te staan bij de ratings. Dit zijn cijfers die app gebruikers geven aan de app. 5 sterren is de hoogste beoordeling. DTT meldt trots dat wij de 5 vaak bijna aantikken. Een paar recente voorbeelden van onze scores voor Apple apps. Een app die onder meer beschikbaar is op iPhone en iPad is Doula. Doula scoort in de Apple app store 4,5 ster door wel 596 tevreden gebruikers. Nog niet overtuigd? Een ander voorbeeld is de OSR star finder die ook met 4,5 ster terug te vinden valt in de app app store. Deze en andere mooie scores lees je terug in het blog: apps van DTT scoren goed in de app stores.

Punt twee wat succesvol resultaat aantoont zijn goede reviews. Hier zijn wij zelf ook fan van. Bekijk vooral onze eigen referenties. Terug naar de apps. Ook apps kunnen goede reviews ontvangen. Om in stijl van de vorige alinea te blijven worden OSR star finder en Doula uitgelicht. Een voorbeeld van mooie review van OSR: "This is the coolest thing I have ever seen! Me and my family where in our backyard looking at the meteor shower and we saw tons ad stars and for once we knew what they where! When we were done I could still use the app inside." En voor de volledigheid, nog een van Doula: "This Doula app is so very calming and I've enjoyed it during the last few days of my pregnancy. I lay down & turn it on to practice deep breathing and I feel like falling asleep, love it! As a doula myself I highly recommend this to everyone (even not pregnant) to find your inner peace & just enjoy the moment." Beoordelaars: bedankt!

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

Ervaren Apple app ontwikkelaar

 

DTT helpt jou graag bij het ontwikkelen van een Apple app. Wij hebben onder andere Apple apps ontwikkeld voor de iPhone en iPad. Bij DTT staan de wensen van de klant altijd centraal. Zo staan onze professionals jou gedurende het hele traject bij; van het eerste idee, realisatie tot nazorg. Kortom, voor jouw Apple app idee kun je bij ons terecht. 

Aanvullend: bij DTT streven wij altijd naar de hoogst haalbare kwaliteit. Dit zorgt voor succes. Zoals genoemd worden onze apps goed beoordeeld in de App-store. En in ons portfolio vind je verschillende Apple apps, zoals de AjaxFanzone app, ING Marketing Dag app, OSR Augmented Reality app. Wij helpen graag mee om van jouw Apple app een succes te maken. Wil je meer weten over het ontwikkelen van een app bij DTT, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

ING Bank

Stephan Swerissen, Formulemanager Sparen en Beleggen

  • "Jong, enthousiast, technisch en deskundig bureau
  • Snelle communicatie + goed bereikbaar via telefoon / mail
  • Goed in het uitvoeren van een concreet idee"

Greenpeace Nederland referentie

De Lotto

Fiona Mirrer, Coördinator Marketingcommunicatie

"Voor ons populairste en bekendste kraslot, de December Kalender, kwamen wij met het idee om een leuk spelletje te ontwikkelen die je zowel op de pc als op je telefoon kan spelen. Hiervoor gingen wij op zoek naar een partner in crime en dit is DTT geworden. Ondanks de korte timings heeft DTT Multimedia ons een super spel geleverd: de December Kalender game! Deze game met in de hoofdrol de pinguïn uit het December Kalender Kraslot van 2014 is gebaseerd op een bestaand spel en bedoeld als een gratis fun extraatje. Je kan er geen (geld)prijzen mee winnen, maar wel de hoogste score behalen!

De communicatie verliep vlot, helder en snel. Ook met vragen konden wij altijd bij DTT terecht. DTT dacht tevens actief met ons mee hoe we meer downloads konden genereren en gaven ons goede adviezen waar nodig. Kortom, DTT is een uitstekende partner gebleken en mochten wij de game om willen ‘bouwen’ naar het design van een nieuw te ontwikkelen kraslot gaan wij zeker wederom met DTT samenwerken."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.