App ontwikkelaar België

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.

Voordelen van een app laten ontwikkelen bij DTT

Wanneer u een app laat ontwikkelen bij DTT, behoudt u de controle over uw app idee. Wat DTT u biedt, zijn de kennis, vaardigheden en kwaliteiten om uw doelen te realiseren óf om eventueel het verwachtingspatroon bij te stellen. Dat is een andere kwaliteit van DTT, want eerlijkheid duurt het langst. We analyseren onder andere het marktonderzoek en stellen vast of de app levensvatbaar is. Is dat niet zo? Dan melden we dat gewoon, want bij DTT nemen we geen opdrachten aan wanneer we er niet zeker van zijn deze succesvol te kunnen afronden. Dit benadrukt nogmaals onze core values: eerlijkheid en transparantie.

De ontwikkeling van een app bestaat uit drie stadia. Deze stadia zijn enerzijds gevormd om uw app te verrijken met functionaliteit en innovatie. Deze drie stadia zijn: het marktonderzoek, het concept en de realisatie.

In de onderzoeksfase wordt er onder andere gekeken naar de mogelijkheden, het budget en de doelstellingen. Bovendien worden ook de concurrenten en de branche onderzocht. Het onderzoek brengt inzicht en ideeën in de marktpositie die de app zou moeten aannemen. Verder worden ook de kenmerken van de doelgroep in kaart gebracht en vertaald naar de belangrijkste functionaliteiten voor de applicatie.

Tijdens de conceptontwikkeling, zal het app idee al meer tot leven komen door de inzet van ons designteam. In deze fase worden het marktonderzoek en de brainstormsessies met elkaar gecombineerd tot de vormgeving van het idee. Het idee wordt uitgewerkt tot een volwaardig concept. Hierna is het eindelijk tijd om de app tot leven te brengen.

In de realisatiefase zullen de programmeurs van start gaan. U heeft waarschijnlijk gezocht op ‘app ontwikkelaar België’, of een variant daarvan. Daarom is het misschien leuk om te weten dat wij bij DTT ook techneuten uit België in ons midden hebben. Sterker nog, bij ons vind u een mengelmoes aan personages met verscheidene kwaliteiten en vaardigheden. Onze programmeurs spreken alle talen (PHP, JAVA Objective-C, CSS, etc.) om uw idee te transformeren tot een op-en-top werkend product.

Wanneer de app gemaakt is en een uitvoerige testperiode heeft doorstaan, zal de app worden toegevoegd aan de app store(s) van Apple en/of Google. Zo ver zijn we echter nog niet. Eerst zullen er knopen doorgehakt moeten worden en diepgaand worden gebrainstormd. Hier kunnen wij u mee assisteren en wij geven u graag uitgebreid advies.

BEDRIJFS-APPS ontwikkeld door DTT

Bedrijfs-apps

DTT heeft een ruime ervaring in het ontwikkelen van bedrijfs-apps voor zowel intern als extern gebruik. Zo hebben we o.a. de ING Marketing dag app en de BAM Inspiratie oplossing ontwikkeld.

meer
CONSUMENTEN APPS ontwikkeld door DTT

Consumenten apps

Onze apps worden zeer goed gewaardeerd in de app stores. Zo hebben we o.a. de succesvolle RIVM Tekenbeet voorlichtingsapp, de Doula Bevallingscoach app en de OSR Augmented Reality app ontwikkeld.

meer
Game apps ontwikkeld door DTT

Game apps

Een game app is een leuke en effectief medium om het bereik en de betrokkenheid van een campagne onder je doelgroep te vergroten. Zo hebben we o.a. de Krasloten December game en de PokerConnect app ontwikkeld.

meer
WEB OPLOSSINGEN ontwikkeld door DTT

Web oplossingen

DTT ontzorgt ook in web ontwikkeling en helpt graag bij het ontwikkelen van succesvolle online marketing strategieën. Zo hebben we o.a. de HG Webshop en de HG Order Portal ontwikkeld.

meer

App laten maken bij DTT

Uw partner in het ontwikkelen van een app vind u niet ver van België; DTT. Tijdens de eerste ontmoeting bespreken wij graag uw app idee. Hierbij denken wij proactief mee met u en zullen waar nodig kritisch zijn. Op deze manier zijn we samen in staat om te komen tot een sterk concept.

Bent u overtuigd of wilt u nog meer weten over het maken van een app via DTT? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Onder het genot van een aromatische kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden rondom het ontwikkelen van uw ideale app – bij ons op kantoor of in België. En wie weet wordt uw app binnenkort ook geëerd in ons portfolio.

Referenties van onze opdrachtgevers

Greenpeace Nederland referentie

Greenpeace Nederland

Ehtimaad Rais, Online Campagner

"Bij deze wil ik, ook namens Joost en het hele projectteam, DTT enorm bedanken voor jullie inzet. We zijn enorm blij met het eindresultaat!

Toen we bij jullie aanklopten met de vraag om pinguïns overal in Nederland te doen verschijnen middels AR, ontvingen we na heel wat gelach over de telefoon een prachtig voorstel. Een superleuke invulling van onze campagne om van de Zuidpool een beschermd zeereservaat te maken. Samen bedachten we ook snel de naam voor de Koning Pinguïn-app en leuke momenten om de app in te zetten waarmee iedereen middels AR virtuele pinguïns kan zoeken in eigen buurt. Door deze speurtocht te combineren met informatie over de dieren en hun bedreigde leefomgeving op de Zuidpool, wordt op een speelse manier bewustzijn gecreëerd. En dat is precies wat we wilden. Nogmaals complimenten voor de snelheid waarmee jullie deze geweldige app de digitale wereld in hebben geholpen. Ik heb het ervaren als een zeer prettige samenwerking. "

Greenpeace Nederland referentie

Kuraray Noritake Dental Europe

Maurice Bonn, European Marketing Manager

"DTT heeft het waargemaakt; een opdracht met absurde deadline, scope-creep all over the place en een fixed price. Binnen deze stressvolle condities heeft DTT een product neergezet waar wij uitermate tevreden mee zijn. De commitment om deadlines te halen is lovenswaardig; avonden en nachten werd doorgewerkt en aan kwaliteit is simpelweg niet getornd. Voor mij heeft DTT bewezen zeer kundig te zijn en van aanpakken te weten. Dit alles geeft mij het vertrouwen de telefoon op te pakken en hen bij de volgende digitale wens direct te bellen."

Joost Gunterman

Meer weten?

Neemt u dan gerust contact op via de telefoon of e-mail. Wij staan u graag te woord.